Μπορρι και να μη φταιει ο ζαχαροπλαστης αμα αυτοι τα ειχαν με τις ωρες εκτος ψυγριου, να τα διαβασει ο παπας, στην εκκλησια μετα στο μνημα τα σεργιανανε και να ειναι και καλοκσιρι. Αμα δεν αγαπανε τη ζωη τοθς..Πηγαδίσιος έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:40μαλακες
ο πατερας φιλου ενος φιλου μου εχει ζαχαροπλαστειο
και εστειλε σε μνημοσυνο 140 ατομα στο νοσοκομειο απο χαλασμμενα κολυβα
το γραψαν οι εφημεριδες απο κει το μαθαμε
Χορτοφαγικο φαστ φουντ
- Υδράργυρος
Re: Χορτοφαγικο φαστ φουντ
- Cecily Anne
Α, εγώ έχω μεγάλο σόι. Σκέψου κάθε παππούς/γιαγιά είχε 5 αδέρφια και πήγαν όλοι κοντά 90. Την προγιαγιά μου την έχασα στα 26 μου σκέψου.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:44Εγώ δεν έχω θέμα αν είναι κόλλυβα σπιτικά ή από επαγγελματίες, τρώω ό,τι κάτσει, αλλά πολύ σπάνια κάθεται. Μ' αρέσουν ιδιαίτερα αν είναι αρκετά ζαχαρωμένα, δένει ωραία με την υφή του σιταριού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για να είναι υγιεινά δεν πρέπει να έχουν καθόλου ζάχαρη.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:44Εγώ δεν έχω θέμα αν είναι κόλλυβα σπιτικά ή από επαγγελματίες, τρώω ό,τι κάτσει, αλλά πολύ σπάνια κάθεται. Μ' αρέσουν ιδιαίτερα αν είναι αρκετά ζαχαρωμένα, δένει ωραία με την υφή του σιταριού.
Είναι γλυκά μόνο με μπόλικη σταφίδα.
- Υδράργυρος
Ικαριωτισα εισαι;Cecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:46Α, εγώ έχω μεγάλο σόι. Σκέψου κάθε παππούς/γιαγιά είχε 5 αδέρφια και πήγαν όλοι κοντά 90. Την προγιαγιά μου την έχασα στα 26 μου σκέψου.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:44Εγώ δεν έχω θέμα αν είναι κόλλυβα σπιτικά ή από επαγγελματίες, τρώω ό,τι κάτσει, αλλά πολύ σπάνια κάθεται. Μ' αρέσουν ιδιαίτερα αν είναι αρκετά ζαχαρωμένα, δένει ωραία με την υφή του σιταριού.
- Πηγαδίσιος
Μηχανικός έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:47Για να είναι υγιεινά δεν πρέπει να έχουν καθόλου ζάχαρη.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:44Εγώ δεν έχω θέμα αν είναι κόλλυβα σπιτικά ή από επαγγελματίες, τρώω ό,τι κάτσει, αλλά πολύ σπάνια κάθεται. Μ' αρέσουν ιδιαίτερα αν είναι αρκετά ζαχαρωμένα, δένει ωραία με την υφή του σιταριού.
Είναι γλυκά μόνο με μπόλικη σταφίδα.
και η σοκολατενια ελια,ε;
γαμαει η σοκολατενια ελια
χαος γλωσσα και νεφελες
γιαυτό εγώ θα βάλω τσίπς, όχι τσακίρης που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα, κάτι απο το τζαμπο.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:41Ναι, γι'αυτό έγραψα παραπάνω ότι προσέχω από που τρώω. Θερίζουν.
Δεν είναι πλήρες γεύμα τα κόλλυβα ρε παιδιά, αν μας έλειπε τόσο ο εκλιπών, να πηγαίναμε για μπριζόλες μαζί του πριν πεθάνει.
Τώρα απλά τσιμπάμε λίγο, μία χουφτίτσα.
Η ιδέα ήταν οτι μία χουφτίτσα χαλασμένα κόλλυβα θα σε κάνει να νιώσεις χάλια, και θα νομίζεις είναι οι τύψεις. Το έχετε παραχέσει

- Cecily Anne
Όχι ρε, κυκλαδίτισσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Από παππούδες και γιαγιάδες μόνο ένας ζούσε όταν γεννήθηκα και πέθανε όταν ήμουν δέκα. Συγγενείς έχω κι εγώ κάμποσους, αλλά κανείς δεν μένει Αθήνα και έχω να τους δω από παιδί.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:46Α, εγώ έχω μεγάλο σόι. Σκέψου κάθε παππούς/γιαγιά είχε 5 αδέρφια και πήγαν όλοι κοντά 90. Την προγιαγιά μου την έχασα στα 26 μου σκέψου.
Ναι, αυτό με μάρανε.
Ναι φοβάσαι να ποιείς γάλα μακράς διαρκείας και τρως σοκολατένιες ελιές από γάλα σκόνη, με ζάχαρη και ένα σωρό χημικά μέσα.

- Πηγαδίσιος
δεν ειπα οτι φοβαμαι
αλλα οτι ανησυχω για το αν εχει οποιαδηποτε θρεπτικη αξια
χαος γλωσσα και νεφελες
- Πηγαδίσιος
εχεις κανει σεξ σαν τις τσοντες και αντι για σαντιγυ να χρησιμοποιησεις κολυβα;
χαος γλωσσα και νεφελες
- Dwarven Blacksmith
Φοβάσαι και τη σοκολάτα;
Γι αυτό δε σε πάει καλά η μόνιμη περίοδος.

Πληροφοριακά τα αγνά κόλυβα είναι ότι καλύτερο για να αυξήσεις τις επιδόσεις σου στο σέξ.