Σαν τη γυναικα μετα τα 25 και η δικη σου περσόνα βλεπω, σίτεψε πλέον, δεν τίκτει καλόγουστο τρολάρισμα.
Ούτε εγώ αναφέρομαι (μόνο) στο σεξ. Σε φυσική κατάσταση αναφέρομαι. Αν βρει κάποιο συνομήλικό της να κάνει τα 5χλμ σε 18 λεπτά, να σηκώνει 120 κιλά πάγκο και να κάνει 20+ pullups, τότε ναι, δεν έχω την απαιτούμενη αντοχήGoBzi έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 10:52Τα παπάρια μου τα δύο έχεις.
Δεν αναφέρομαι στο σεξ, η άλλη μπορεί να θέλει να βγαίνει μέρα παρά μέρα και να γυρνάει πίσω ξημερώματα και τα ΣΚ να σε τρέχει σε ελεύθερα camping. Ο άνθρωπος (άσχετος φίλου) έχει αντοχές στα 20 και θέλει να το γαμήσει την μάνα.
Σωστό αλλά αν παντρευτεί στα 30 του και πάρει μια 22χρονη, όταν φτάσει 60 η γυναίκα του θα είναι 52. Τί πρέπει να κάνει τότε, να τη χωρίσει και να πάρει μια 37χρονη;
Είναι παλιό κλισέ αυτό.
Καλά όντως αυτά ούτε εγώ τα βγάζω που είμαι 23 χρόνια νεότερος σου!micmic έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 11:05Ούτε εγώ αναφέρομαι (μόνο) στο σεξ. Σε φυσική κατάσταση αναφέρομαι. Αν βρει κάποιο συνομήλικό της να κάνει τα 5χλμ σε 18 λεπτά, να σηκώνει 120 κιλά πάγκο και να κάνει 20+ pullups, τότε ναι, δεν έχω την απαιτούμενη αντοχή
Αλλά το άλλο που αναφέρεις, να βγαίνει μέρα παρά μέρα και να γυρνάει πίσω ξημερώματα, ναι, γι'αυτό δεν έχω την αντοχή. Όχι τη σωματική, την ψυχική. Το έκανα στα 20 και στα 25 μου επειδή το έκαναν οι παρέες και επειδή το έκαναν και οι περισσότερες γυναίκες που με ενδιέφεραν τότε, αλλά χάλια αισθανόμουν και τότε όπως χάλια θα αισθανόμουν και τώρα. Να γυρνάς σε κωλομάγαζα ακούγοντας ως επί το πλείστον μαλακίες και πίνοντας ξύδια... μετανιώνω που το έκανα και τότε. Και μετανιώνω επειδή αργότερα ανακάλυψα ότι δεν ήταν όλες οι 20άρες έτσι. Υπήρχαν κι αυτές που έκαναν νορμάλ ζωή, με αθλητισμό, χορό, φύση, τέχνη και ξενύχτια μόνο αραιά και πού. Εκεί έπρεπε να επικεντρωθώ και όχι στις αλόγες.
GoBzi έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 11:18Καλά όντως αυτά ούτε εγώ τα βγάζω που είμαι 23 χρόνια νεότερος σου!micmic έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 11:05Ούτε εγώ αναφέρομαι (μόνο) στο σεξ. Σε φυσική κατάσταση αναφέρομαι. Αν βρει κάποιο συνομήλικό της να κάνει τα 5χλμ σε 18 λεπτά, να σηκώνει 120 κιλά πάγκο και να κάνει 20+ pullups, τότε ναι, δεν έχω την απαιτούμενη αντοχή
Αλλά το άλλο που αναφέρεις, να βγαίνει μέρα παρά μέρα και να γυρνάει πίσω ξημερώματα, ναι, γι'αυτό δεν έχω την αντοχή. Όχι τη σωματική, την ψυχική. Το έκανα στα 20 και στα 25 μου επειδή το έκαναν οι παρέες και επειδή το έκαναν και οι περισσότερες γυναίκες που με ενδιέφεραν τότε, αλλά χάλια αισθανόμουν και τότε όπως χάλια θα αισθανόμουν και τώρα. Να γυρνάς σε κωλομάγαζα ακούγοντας ως επί το πλείστον μαλακίες και πίνοντας ξύδια... μετανιώνω που το έκανα και τότε. Και μετανιώνω επειδή αργότερα ανακάλυψα ότι δεν ήταν όλες οι 20άρες έτσι. Υπήρχαν κι αυτές που έκαναν νορμάλ ζωή, με αθλητισμό, χορό, φύση, τέχνη και ξενύχτια μόνο αραιά και πού. Εκεί έπρεπε να επικεντρωθώ και όχι στις αλόγες.
Όπως και να'χει δεν παίζει να ήμουν με 20αρα. Μέχρι και αυτά που αναφέρεις στην δεύτερη παράγραφο είναι εμπειρίες ζωής που χτίσανε τον χαρακτήρα σου. Οι μικρές/μικροί δεν έχουν πλάθει ακόμη, αστούς να βρουν την άκρη μόνοι τους, γιατί να μπλέξεις εσύ;
Τα περί ηλικίας/αναπαραγωγής, λες και μιλάμε για φοράδες, είναι τα ηλίθια του Tate και άλλων γιωτάδων του Instagram που αναπαράγει ο κάθε ανασφαλής αγάμητος. Από τις κατηγορίες του unique εγώ πάω 35-45 (και δεν είμαι καν 35), ίσως εάν ήθελα παιδιά πήγαινα με 25-35. 18-25 δεν υπάρχει περίπτωση.
Δηλαδή μας λες ότι οι άντρες όταν διαλέγουν σύντροφο- γκόμενα σκέφτονται τα παιδιά κι αν μπορεί να ..τίκτει...Γιατί εγώ βλέπω μόνο τη τάση να περνάνε καλά χωρίς υποχρεώσεις .Unique έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 10:36Σε γενικές γραμμές, η παραγωγικότερη ηλικία είναι από τα 18 μέχρι 25. Τότε η αξία μιας γυναίκα είναι στην κορυφή.
Από εκεί και μετά αρχίζει η κατιούσα. Θα παντρευόσασταν κάποια πάνω από τα 30? Θα σας ενδιέφερε περισσότερο η καριέρα της ή η ικανότητά της να τίκτει ?
Αυτά ειναι ανόητες γενικεύσεις και τσουβαλιάσματα, ιδια ακριβως με αυτα που επιχειρεί ο λαφκ. Αν ο αντρας μικροδείχνει και ειναι και αθλητικος και τα παντα όλα, γενικά αν εχει πανω του σε μεγαλο βαθμο στοιχεια τα οποια γινονται θελκτικά απο το αντιθετο φύλο, και εχει πέραση στις μικρότερες, γιατι να μην παει και με μικρότερη?