FixedGeorge_V έγραψε: ↑01 Μάιος 2024, 18:39Aρα το διαβασες. Από την αρχή, αλλά πού να το καταλάβεις!Juno έγραψε: ↑01 Μάιος 2024, 14:23Δεν βαριέμαι να διαβάσω και τα πτυχία μου το αποδεικνύουν. Βαριέμαι να διαβάζω τις βλακείες που γράφει ο κάθε χασομέρης εδώ μέσα.
Απάντησες λέγοντας τους λόγους για τους οποίους ένας πολιτικός πρέπει να ανεχθεί προσβολές.
Δεν απάντησες γιατί εμείς έτσι και αυτοί αλλιώς. Αυτό ρώτησα τρεις φορές και αν μετρήσουμε και αυτό το σχόλιο, τέσσερις.
Μπραβο ειναι μια αρχη. Είσαι βλήμα. Νομίζω πως δεν αξίζει να ξανασυζητήσω μαζί σου για να προσβάλεις όταν δεν επιβάλλεσαι.
Οποτε θα ειδες οτι η απαντηση που ζητας εδω και τοσα ποστ ηταν στο δικο μου αρχικο ποστ.
Οποτε ελπιζω οτι καταλαβες οτι ολα καταληγουν στο ΥΠΕΞ και σε αυτους που το διευθυνουν. Δηλαδή η κάθε Μενδώνη είναι το τανάκι τους; Κριτική σκέψη δεν έχει να σταθεί πιο πέρα ή να βγάλει μία φωτογραφία λιγότερη;
Οπως επισης καταλαβες οτι την απαντηση που θες να ακουσεις μονο αυτοι θα στη δωσουν οπως και τους λογους.
Στο ειπα ξεκαθαρα "Γιατι ζητας να παραιτηθει η Μενδωνη και οχι το ΥΠΕΞ που χειριστηκε την επισημη επισκεψη?"
Θα μπορουσες να το ειχες διαβασει εξ αρχης και να γλιτωναμε ολο αυτο το μπρος πισω. Το διάβασα και δεν μου έκανε κάτι, επειδή δεν ξεπλένει την ξεφτίλα της Μενδώνη. Στο κάτω-κάτω της γραφής αυτή φαίνεται.

Ας παραιτηθούν αμφότεροι. Οι μεν που δεν το τακτοποίησαν πιο πριν, η δε που δεν απέφυγε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα λιγότεροι χαραμοφάηδες να ταΐζουμε.
Κάποιες φορές χρειάζεται να αυτοσχεδιάζουν όπως εδώ πχ:

Δεν είναι απάντηση, "μα οι ξένοι έβαλαν τη σημαία, δεν φταίω εγώ που την πάτησα".