Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
Άκου αρχηγέ και άκου το καλά....
Η ΧΑ υπάρχει ακόμα ή βαρρσαν κανονικη διαλυση?
Η ΧΑ υπάρχει ακόμα ή βαρρσαν κανονικη διαλυση?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Golden Age
Θυμάμαι πολύ καλά μια τέτοια συζήτηση στα κανάλια για μια νομική πρωτοβουλία για αποφυλάκισή του στην δεκαετία του 2000, όπου έβγαιναν διάφοροι μαϊντανοί και έλεγαν ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί γιατί "χούντα, "δημοκρατία" κλπ.Beria έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 20:56Λάθος κάνειςGolden Age έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 20:45Εγώ θυμάμαι όσοες φορές παιρνόντουσαν πρωτοβουλίες για νομικές ενέργειες για αποφυλάκισή του, να βγαίνουν κάποιοι μαϊντανοί στα κανάλια και να λένε ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί γιατί "χούντα" κλπ.
- Golden Age
Ναι, μόνο που δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 20:42Δεν ήταν προσχεδιασμένο να φάει τον Φύσσα οπότε τι ζητάς; Τι σημαίνει αν ήταν μόνος του ή αν του είπαν να πάει; Δηλαδή αν ο φίλος μου ο Κώστας μου πει να πάω για καφέ στο τάδε μέρος που έχει κανονίσει η παρέα και εγώ πάω εκεί και πυροβολήσω κάποιον θα φταίει και ο Κώστας αλλά και οι υπόλοιποι; Τι σόϊ (μη) λογική είναι αυτή;
Ο Ρουπακιάς μαζί με άλλα 15 άτομα, οπλισμένοι όλοι, κλήθηκαν τηλεφωνικώς από τον Πατελη για να πάνε στο συγκεκριμένο σημείο και να επιτεθούν στα συγκεκριμένα στοχοποιημένα πρόσωπα.
Πριν και μετά την επίθεση υπήρξαν επιβεβαιωμένες συνομιλίες Πατελη με Λαγό.
Η επίθεση το 2013 στην Αμφιάλη δεν ήταν κάτι τυχαίο, ήταν ένοπλη επίθεση εγκληματικής ομάδας.
Το αν ήθελαν ή δεν ήθελαν νεκρό κάποιον ή κάποιους από τους στοχοποιημένους, μικρή σημασία έχει.
Επίσης, δύσκολα υποθέτω ένα δικαστήριο θα δεχόταν τέτοιο αστείο επιχείρημα "πήγαν μεν ένοπλοι, έκαναν την επίθεση αλλά δεν ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα".
άκουσα ότι έχει γίνει αντίφα.συμβαίνουν αυτά
Μια χαρά είχαν αναφέρει τα ΜΜΕ, ή έβγαζαν αυτούς που το διατυμπανιζαν, ότι πριν ανήκε στο ΚΚΕ.
Αυτό είναι άλλο ένα αστείο επιχείρημα. Αν δεν κάνω λάθος, η μισή ΧΑ πριν γίνει ΧΑ ανήκε κάπου αλλού. Εκείνος ο Βουλευτής τους ο κλαψιαρης πχ είχε δηλώσει πρώην ΠΑΣΟΚ.
Τίποτα δεν μου λέει το παρελθόν του δράστη.
Ο δράστης ήταν την εποχή εκείνη ενεργό μέλος του κόμματος και κλήθηκε τηλεφωνικώς να πάει στο σημείο για να συμμετάσχει στην ένοπλη επίθεση μαζί με άλλους περίπου 15 χρυσαυγιτες.
Αυτά περί ΚΚΕ και μεμονωμένου δράστη δεν πείθουν ούτε 10χρονο.
- Golden Age
Αυτός ο εισαγγελέας αλλού για αλλού. Επικαλείται ως αρνητικό το ότι...αρθρογραφεί και το ότι καταγγέλλει την σκευωρία εναντίον του. Μεταξύ άλλων λαμβάνει ως τετελεσμένη την πρωτόδικη απόφαση και δεν αναγνωρίζει το γεγονός ότι διεξάγεται δίκη σε δεύτερο βαθμό.
Είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ένας δικηγόρος ο Ζουρνατζης (πιθανότατα συγγενής του Ζουρνατζή της χούντας) ως εκπρόσωπος κάποιων "ενεργών πολιτών" την οποία αρνήθηκε να υπογράψει ο ΝτερτιλήςGolden Age έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 21:00Θυμάμαι πολύ καλά μια τέτοια συζήτηση στα κανάλια για μια νομική πρωτοβουλία για αποφυλάκισή του στην δεκαετία του 2000, όπου έβγαιναν διάφοροι μαϊντανοί και έλεγαν ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί γιατί "χούντα, "δημοκρατία" κλπ.Beria έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 20:56Λάθος κάνειςGolden Age έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 20:45
Εγώ θυμάμαι όσοες φορές παιρνόντουσαν πρωτοβουλίες για νομικές ενέργειες για αποφυλάκισή του, να βγαίνουν κάποιοι μαϊντανοί στα κανάλια και να λένε ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί γιατί "χούντα" κλπ.
Η δε ...''ηθική βελτίωση'' όλα τα λεφτά!Golden Age έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 21:34Αυτός ο εισαγγελέας αλλού για αλλού. Επικαλείται ως αρνητικό το ότι...αρθρογραφεί και το ότι καταγγέλλει την σκευωρία εναντίον του. Μεταξύ άλλων λαμβάνει ως τετελεσμένη την πρωτόδικη απόφαση και δεν αναγνωρίζει το γεγονός ότι διεξάγεται δίκη σε δεύτερο βαθμό.

- Golden Age
Ο γνωστός Ζουρνατζής ήταν και υπήρχε ένας κύκλος που υποστήριζε εκείνη την πρωτοβουλία. Αλλά θυμάμαι στην δημόσια συζήτηση που είχε προκληθεί στα κανάλια να βγαίνουν μεταπολιτευτικοί μαϊντανοί και να λένε ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί ο Ντερτιλής.Beria έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 21:35Είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ένας δικηγόρος ο Ζουρνατζης (πιθανότατα συγγενής του Ζουρνατζή της χούντας) ως εκπρόσωπος κάποιων "ενεργών πολιτών" την οποία αρνήθηκε να υπογράψει ο ΝτερτιλήςGolden Age έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 21:00Θυμάμαι πολύ καλά μια τέτοια συζήτηση στα κανάλια για μια νομική πρωτοβουλία για αποφυλάκισή του στην δεκαετία του 2000, όπου έβγαιναν διάφοροι μαϊντανοί και έλεγαν ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί γιατί "χούντα, "δημοκρατία" κλπ.
Δηλαδή θα μπει ο Μαρινακης φυλακή?runner έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 20:32Η ΧΑ λειτουργούσε ως εγκληματική ομάδα όπως ακριβώς και οι πρόσφατα συλληφθέντες χούλιγκαν του Ολυμπιακού.
Πρέπει κάποιος να είναι πολύ αφελής ή να τρώει από το κόμμα για να βγαίνει να λέει πως η ηγεσία δεν γνώριζε και δεν συμμετείχε στις κατά τόπους μικρότερες εγκληματικές ομάδες οι οποίες ήταν οπλισμένες και διέπρατταν διάφορα εγκλήματα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Αποκυήματα φαντασίας η SAC/SOG ;Beria έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 16:58ΑνοησίεςOtto Weininger έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 16:35δεν παρακάλεσα κάποιον.
αλλά έχει σκοτώσει αμερικανούς. αυτά δε τα συγχωρεί ο Θείος Σαμ.
Και αν όντως θέλει καμία ομάδα SAC/SOG να εκδικηθεί, δεν υπάρχει τίποτα να τον γλιτώσει και κανένα μέρος να κρυφτεί.
Ποτέ δεν εκδικηθηκαν οι αμερικανοί αποφυλακισμενο τρομοκράτη.
Αυτά τα περί sac και sog είναι αποκυήματα φαντασιας

Όσο για το αν συγχωρούν ή όχι, είναι μεγάλη κουβέντα. Θα μπορούσε να βρεθεί σε κάνα αεροπλάνο νύχτα χωρίς να καταλάβει τι έγινε.
Επίσης να σου θυμίσω τα μαύρα τζιπ με τα οποία συναντήθηκε η δική μας αντιτρομοκρατική όταν εντόπισαν και πηγαν να πιάσουν τον Ξηρό (επί Σαμαρά). Ξεχνάτε εύκολα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλο τρολαρισμα....Lugozzi έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 21:41Δηλαδή θα μπει ο Μαρινακης φυλακή?runner έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 20:32Η ΧΑ λειτουργούσε ως εγκληματική ομάδα όπως ακριβώς και οι πρόσφατα συλληφθέντες χούλιγκαν του Ολυμπιακού.
Πρέπει κάποιος να είναι πολύ αφελής ή να τρώει από το κόμμα για να βγαίνει να λέει πως η ηγεσία δεν γνώριζε και δεν συμμετείχε στις κατά τόπους μικρότερες εγκληματικές ομάδες οι οποίες ήταν οπλισμένες και διέπρατταν διάφορα εγκλήματα.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγώ άκουσα ότι το σκέφτεται, αμφιταλαντεύεται αν θα γίνει ή όχι. Είναι ακόμα αναποφασίστας.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1016 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-