Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 04 Μάιος 2024, 10:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μάιος 2024, 09:29
Οι τύποι θυμίζουν μπουμεροπαρέα των ορέων, που σκάνε δίπλα σε μπιτσόμπαρο, στρώνουν πλαστική πετσέτα, ανοίγουν ταπεράκια και φορητό ψυγείο και βάζουν στη διαπασών μαγνητόφωνο (ναι, από αυτά τα συλλεκτικά 5κιλα) με κασέτες τύπου τσετσετσέγκις χαν για να ταράξουν το 2024 τα χριστεπώνυμα πλήθη.

Πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΥ ζουν και ΠΩΣ έζησαν στα μικράτα τους, αυτά τα βλημμένα.
έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό; :smt005:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μάιος 2024, 10:40

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
04 Μάιος 2024, 10:33
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μάιος 2024, 09:29
Οι τύποι θυμίζουν μπουμεροπαρέα των ορέων, που σκάνε δίπλα σε μπιτσόμπαρο, στρώνουν πλαστική πετσέτα, ανοίγουν ταπεράκια και φορητό ψυγείο και βάζουν στη διαπασών μαγνητόφωνο (ναι, από αυτά τα συλλεκτικά 5κιλα) με κασέτες τύπου τσετσετσέγκις χαν για να ταράξουν το 2024 τα χριστεπώνυμα πλήθη.

Πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΥ ζουν και ΠΩΣ έζησαν στα μικράτα τους, αυτά τα βλημμένα.
έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό; :smt005:
Παλιότερα ναι. Σε διάφορες παραλλαγές. Και απ' ό,τι είδα σε κάποια πρόσφατα βιντεάκια του είδους, οι φάτσες τους παραπέμπουν ακριβώς σ' αυτήν την κατηγορία. Συνταξιούχοι ροδοκοπανατζήδες, που έχουν κολλήσει στην καρακοζμάρα τους και κάτι νιούδια με αστραποπελεκιασμένο βλέμμα. :g030:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 04 Μάιος 2024, 11:12

Πάντως ο ΑΝΣΚ των δειπνοσοφιστών επιτυγχάνεται με μαθηματική ακρίβεια κάθε, μα κάθε έτος. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. :lol::lol::lol:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 04 Μάιος 2024, 11:14

Οσοι γράφετε οτι ο καθένας είναι ελεύθερος να φάει κρεας τη Μεγάλη Παρασκευή (λες και κάνουν παραχώρηση σε αυτούς που δεν είναι πιστοί ή δεν νηστεύουν) και οτι δεν υπάρχει θρησκευτική αστυνομία μια παρατήρηση. Εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου οταν το "χριστεπώνυμο πλήθος" έβλεπε κάποιον να τρώει κρέας Μεγάλη Παρασκευή πάντα αντιδρούσε με χαρακτηρισμούς του στυλ κάνεις αμαρτία, θα καείς στην κόλαση, προκαλείς και άλλα πολλά. Εδώ δεν άφηναν κάποιους να κάνουν και μπάνιο τη Μεγάλη Παρασκευή. Θυμάμαι την γιαγιά μου να λέει οτι αν λουστείς θα σου πέσουν τα μαλλιά μετά. Για σεξ δεν συζητάμε. Δεν επιτρέπεται επουδενί την μεγάλη εβδομάδα :003: Ε ενάντια σε όλα αυτά είναι η κίνηση του φανερού δείπνου. Ενάντια στις προκαταλήψεις. Ας μην το έλεγαν φανερό δείπνο οκ. Ας το έλεγαν απλά μάζωξη άθεων για φαγητό ένα ανοιξιάτικο βράδι.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 04 Μάιος 2024, 11:16

Εχθές του γείτονα χάλασε το ψυγείο, πήρα εγώ μερικά άλλα δεν χωρούσαν όλα , λέει θα τα ψήσω , μεγάλη Παρασκευή ο θεός να με συγχωρέσει.
Όσο ψήνει , έρχεται άλλος γείτονας και του λέει , exact quote:" καλά ψήνεις μεγάλη Παρασκευή γ*** την Παναγία σου " 🤣

Ρε μαλακες ηρεμιστε λίγο ...
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μάιος 2024, 11:17

Λεγεών έγραψε:
04 Μάιος 2024, 11:12
Πάντως ο ΑΝΣΚ των δειπνοσοφιστών επιτυγχάνεται με μαθηματική ακρίβεια κάθε, μα κάθε έτος. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. :lol::lol::lol:
Έλα, σου 'χω και προσφορές. :)

Δώρα με συνδρομή μέλους
Ως το τέλος του 2024 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα δίνονται τα εξής δώρα με την καταβολή ετήσιας συνδρομής μέλους:
• Με τυπική συνδρομή, το παιδικό βιβλίο του Michael Schmidt-Salomon “Πώς πάμε στο Θεό παρακαλώ; ρώτησε το μικρό γουρουνάκι”
• Με ενισχυμένη συνδρομή, μπλούζα της επιλογής σας και επιπλέον αναπτήρας και αυτοκόλλητα:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

https://union.atheia.gr/participate/financial_support/

Όταν γράφω για ροδοκοπανατζήδες των έιτις, κάτι ξέρω.

Συγκλονιστικοί τύποι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μάιος 2024, 11:23

Arisvilla έγραψε:
04 Μάιος 2024, 11:14
Οσοι γράφετε οτι ο καθένας είναι ελεύθερος να φάει κρεας τη Μεγάλη Παρασκευή (λες και κάνουν παραχώρηση σε αυτούς που δεν είναι πιστοί ή δεν νηστεύουν) και οτι δεν υπάρχει θρησκευτική αστυνομία μια παρατήρηση. Εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου οταν το "χριστεπώνυμο πλήθος" έβλεπε κάποιον να τρώει κρέας Μεγάλη Παρασκευή πάντα αντιδρούσε με χαρακτηρισμούς του στυλ κάνεις αμαρτία, θα καείς στην κόλαση, προκαλείς και άλλα πολλά. Εδώ δεν άφηναν κάποιους να κάνουν και μπάνιο τη Μεγάλη Παρασκευή. Θυμάμαι την γιαγιά μου να λέει οτι αν λουστείς θα σου πέσουν τα μαλλιά μετά. Για σεξ δεν συζητάμε. Δεν επιτρέπεται επουδενί την μεγάλη εβδομάδα :003: Ε ενάντια σε όλα αυτά είναι η κίνηση του φανερού δείπνου. Ενάντια στις προκαταλήψεις. Ας μην το έλεγαν φανερό δείπνο οκ. Ας το έλεγαν απλά μάζωξη άθεων για φαγητό ένα ανοιξιάτικο βράδι.
Ε, όταν γράφω για τύπους με τραυματικές εμπειρίες από τα μικράτα τους, κάτι ξέρω.

Κατά τα άλλα, δεν είναι κωμικό το να παίζει ιστορίας ο κάθε παπάρας που δεν τόλμαγε να βγάλει κιχ στο σόι του; Ή δεν παίζουν και σήμερα τέτοιες περιπτώσεις μουγκών στο χ πλαίσιο και λαλίστατων σε ακίνδυνα για παντόφλα σημεία; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 04 Μάιος 2024, 11:26

Φρίττουν τα χριστιανοχαρούμενα και όλες οι χριστιανότητες. :lol::lol::lol:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 04 Μάιος 2024, 11:29

Έτσι λες; Εγώ βλέπω καζούρα στους κομπλεξικούς σαν και του λόγου σου και όχι μόνο από χριστιανούς αλλά και από ουδέτερους αλλά ακόμα και άθεους που δεν προσπαθούν να το παίξουν ιστορία σαν πρεζάκια της προσοχής.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μάιος 2024, 11:30

Λεγεών έγραψε:
04 Μάιος 2024, 11:26
Φρίττουν τα χριστιανοχαρούμενα και όλες οι χριστιανότητες. :lol::lol::lol:
Καλά, είστε πολύ πειστικοί.

Προς το παρόν, το μόνον που έχετε καταφέρει είναι να ενταχθείτε κι εσείς σε μια κοινωνικώς ομοιογενή ομάδα.

Λιγότερο βίαιη φυσικά, γιατί εκ των πραγμάτων οι περισσότεροι είναι φοβικοί παπάρες. Το σωστό να λέγεται.

Το μπολντ, καρατσεκαρισμένο. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 04 Μάιος 2024, 11:31

Όποιος ενοχλείται από τα Φανερά Δείπνα, μπορεί απλά να μην πάει να συμμετάσχει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 04 Μάιος 2024, 11:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μάιος 2024, 11:23
Arisvilla έγραψε:
04 Μάιος 2024, 11:14
Ε, όταν γράφω για τύπους με τραυματικές εμπειρίες από τα μικράτα τους, κάτι ξέρω.

Κατά τα άλλα, δεν είναι κωμικό το να παίζει ιστορίας ο κάθε παπάρας που δεν τόλμαγε να βγάλει κιχ στο σόι του; Ή δεν παίζουν και σήμερα τέτοιες περιπτώσεις μουγκών στο χ πλαίσιο και λαλίστατων σε ακίνδυνα για παντόφλα σημεία; :lol:
Οταν γράφεις θέλω μερικές φορές μεταφραστή για να καταλάβω τους συλλογισμούς σου :smt005: . Κατά τα άλλα ναι καταπίεση έχουμε δεχτεί όλοι από μικροί. Μας έστελναν στο κατηχητικό, μας ανάγκαζαν να πιστεύουμε σε παραλογισμούς, μας επέβαλλαν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Μεγαλώσαμε και πολλοί εξ ημών καταλάβαμε τα ψέμματα, την υποκρισία και τα παραμύθια των θρησκειών. Αλλοι και άλλες συνεχίζουν να πιστεύουν σε "θαύματα", σε "αφή του αγίου φωτός" με θεικές παρεμβάσεις και άλλα γραφικά (και επικίνδυνα ενίοτε). Δικαίωμα τους (όσο δεν προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους στους άλλους και δεν τους ενοχλούν). Δικαίωμα μας και εμάς να αφήνουμε πίσω δόγματα, "πίστευε και μη ερεύνα" και να πορευόμαστε στο δρόμο της λογικής.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Μάιος 2024, 11:32

Όταν κάποιοι έτρωγαν χοιρινό μπροστά σε μουσουλμάνους, αυτό θεωρούνταν ως Ισλαμοφοβια και ρατσισμός
Όταν το ίδιο γίνεται μπροστά σε χριστιανούς αυτό δεν είναι ρατσισμός;

Σημ
Είμαι Αθεος
Τρωγω ποικιλία με εκλεκτούς μεζέδες συνοδία με τσίπουρα την Μεγάλη Εβδομάδα, και στην παρέα βρίσκεται και ο παπάς του χωριού

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Μάιος 2024, 11:33

Allah έγραψε:
04 Μάιος 2024, 11:31
Όποιος ενοχλείται από τα Φανερά Δείπνα, μπορεί απλά να μην πάει να συμμετάσχει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος.
Γιατί οι ίδιοι που κάνουν τα Φανερά Δείπνα, επιδιώκουν ντόρο..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών