Σωστό και αυτό. Δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για το κόστος εκεί. Λες και δεν έκλεισαν οι δρόμοι, δε σπατάλησαν χρήματα και χρόνο για φιέστες και στολές.Dorian έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:41Αυτές τις μέρες γυρνάει στην Ελλάδα και μετά στον κόσμο κλείνοντας δρόμους η ολυμπιακή φλόγα. Γενικά ολα τα έθνη έχουν διάφορες τελετές που φαινομενικά δεν έχουν πρακτικότητα σε ένα πρώτο επίπεδο. τετοια μοντερνίλα να θέλει ότιδήποτε παραδοσιακό να το αρνηθεί τα πάντα δεν πρέπει να έχει άλλο έθνος. Η εκκλησία έχει μέσω στελεχών της δηλώσει ότι δεν γίνεται θαύμα.
Με το κυβερνητικό αεροσκάφος VIP θα έρθει το "Άγιο Φως" του αναπτηρα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Re: Με το κυβερνητικό αεροσκάφος VIP θα έρθει το "Άγιο Φως" του αναπτηρα
Κι όπως πάντα οι ηλίθιοι χουντοδεξιοι κλικάρονται και νιώθουν την ανάγκη να αρχίζουν το ντάματζ κοντρόλ.
Απ΄όσο ξέρω, ελάχιστοι υψηλά ιστάμενοι κληρικοί έχουν δηλώσει ότι δεν γίνεται θαύμα. Όλοι το ξέρουν ότι ανάβει με αναπτήρα (ή με φωσφόρο τέλος πάντων) αλλά δεν το λένε. Αν φτάναμε στο σημείο να το λένε, πιθανώς θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε από αυτήν την ξεφτίλα της μεταφοράς και υποδοχής. Δεν είναι η μόνη, σαφώς. Πχ κάθε επίσκεψη πολιτικού αρχηγού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι εξίσου ξεφτιλισμένη συμβατικότητα. Αλλά αυτό με το φως είναι και καρακιτσαριό. Αν παραδέχονταν όλοι ότι το φως ανάβει τεχνητά, θα μπορούσαν ξέρω γω να το αγιάζουν οι παπάδες σε κάθε εκκλησία όπως κάνουν με το ευχέλαιο ή τον αγιασμό και να τελειώνει η ιστορία.
Αλλά βέβαια εδώ η επίσημη εκκλησία ανέχεται να πωλείται Τίμιο Ξύλο από τον σταυρό του Ιησού έξω από εκκλησίες, σε μαγαζιά με εκκλησιαστικά είδη και σε μοναστήρια. Στο φως θα κολήσουμε;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
Έλα που δε ξέρεις τι είναι.Λεγεών έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 13:46Τι είναι αυτό πάλι, νέο αντικείμενο πνευματικού αυνανισμού;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο δονητής σου;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:50Έλα που δε ξέρεις τι είναι.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Φτάνει στην πλειοψηφία της Ελλάδας.
Το χωριό μου που είναι στον Βόρειο Έβρο,φτάνει καθε χρόνο γύρω στις 11:30 το βράδυ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν σημαίνει ότι θα σταματούσε, μάλλον θα συνεχιζόταν σαν παράδοση.micmic έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:48Απ΄όσο ξέρω, ελάχιστοι υψηλά ιστάμενοι κληρικοί έχουν δηλώσει ότι δεν γίνεται θαύμα. Όλοι το ξέρουν ότι ανάβει με αναπτήρα (ή με φωσφόρο τέλος πάντων) αλλά δεν το λένε. Αν φτάναμε στο σημείο να το λένε, πιθανώς θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε από αυτήν την ξεφτίλα της μεταφοράς και υποδοχής. Δεν είναι η μόνη, σαφώς. Πχ κάθε επίσκεψη πολιτικού αρχηγού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι εξίσου ξεφτιλισμένη συμβατικότητα. Αλλά αυτό με το φως είναι και καρακιτσαριό. Αν παραδέχονταν όλοι ότι το φως ανάβει τεχνητά, θα μπορούσαν ξέρω γω να το αγιάζουν οι παπάδες σε κάθε εκκλησία όπως κάνουν με το ευχέλαιο ή τον αγιασμό και να τελειώνει η ιστορία.
Αλλά βέβαια εδώ η επίσημη εκκλησία ανέχεται να πωλείται Τίμιο Ξύλο από τον σταυρό του Ιησού έξω από εκκλησίες, σε μαγαζιά με εκκλησιαστικά είδη και σε μοναστήρια. Στο φως θα κολήσουμε;
Μα δεν είναι καν παράδοση. Μέχρι το 1988 έφτανε στην Ελλάδα με πλοίο της γραμμής μια βδομάδα μετά την Ανάσταση. Και δεν επηρεάζει καθόλου η προέλευσή του τον κάθε Χριστιανό. Δηλαδή τί φως είχαν στην Ανάσταση πριν το '88;Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:59Δεν σημαίνει ότι θα σταματούσε, μάλλον θα συνεχιζόταν σαν παράδοση.micmic έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:48Απ΄όσο ξέρω, ελάχιστοι υψηλά ιστάμενοι κληρικοί έχουν δηλώσει ότι δεν γίνεται θαύμα. Όλοι το ξέρουν ότι ανάβει με αναπτήρα (ή με φωσφόρο τέλος πάντων) αλλά δεν το λένε. Αν φτάναμε στο σημείο να το λένε, πιθανώς θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε από αυτήν την ξεφτίλα της μεταφοράς και υποδοχής. Δεν είναι η μόνη, σαφώς. Πχ κάθε επίσκεψη πολιτικού αρχηγού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι εξίσου ξεφτιλισμένη συμβατικότητα. Αλλά αυτό με το φως είναι και καρακιτσαριό. Αν παραδέχονταν όλοι ότι το φως ανάβει τεχνητά, θα μπορούσαν ξέρω γω να το αγιάζουν οι παπάδες σε κάθε εκκλησία όπως κάνουν με το ευχέλαιο ή τον αγιασμό και να τελειώνει η ιστορία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:50Έλα που δε ξέρεις τι είναι.
Όντως τι είναι αυτή η μαλακιά;
Έχει σχέση με καμία ιερά εξέταση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aitwlos την 04 Μάιος 2024, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το είπαν μερικοί τι πρέπει να κάνουν συνέχεια να το βροντοφωνάζουν; μπορεί να οδηγήσει σε απιστία πιο αδύναμους νοητικά πνευματικά. Δεν κατάλαβα τη συσχέτιση με το θαύμα. Δηλαδή αναπτυγμένοι σοβαροί λαοί δεν έχουν εθνικές και εθνοθρησκευτικές τελετές χωρίς να είναι θαύματα; πχ εδώ οι Ιάπωνες γυρνάνε το καλοκαίρι στους δρόμους και κάνουν τις σιντοιστικές τελετές τους, βαράνε ταμπούρλα κουβαλάνε διάφορα μπαρμπαδέλια, δεν ξέρω καν τι ειναι. Δεν νομίζω να είμαστε πιο εξυπνοι και μον΄δερνοι από τους Ιάπωνες.micmic έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:48Απ΄όσο ξέρω, ελάχιστοι υψηλά ιστάμενοι κληρικοί έχουν δηλώσει ότι δεν γίνεται θαύμα. Όλοι το ξέρουν ότι ανάβει με αναπτήρα (ή με φωσφόρο τέλος πάντων) αλλά δεν το λένε. Αν φτάναμε στο σημείο να το λένε, πιθανώς θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε από αυτήν την ξεφτίλα της μεταφοράς και υποδοχής. Δεν είναι η μόνη, σαφώς. Πχ κάθε επίσκεψη πολιτικού αρχηγού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι εξίσου ξεφτιλισμένη συμβατικότητα. Αλλά αυτό με το φως είναι και καρακιτσαριό. Αν παραδέχονταν όλοι ότι το φως ανάβει τεχνητά, θα μπορούσαν ξέρω γω να το αγιάζουν οι παπάδες σε κάθε εκκλησία όπως κάνουν με το ευχέλαιο ή τον αγιασμό και να τελειώνει η ιστορία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
lonelyrider έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 00:34Εντωμεταξυ το tweet με το οποιο ξεκιναει το νημα ειναι του χρηστη του Χ με την επωνυμια ms666.
Αυτο για τα πρακτικά του νήματος.
βασικα προκειται για ενα τυπο που οι μονες αναρτησεις του στο χ ειναι για θρησκεια και Κασελακη ... πηγα οσο πιο παλια μπορουσα και το μονο αντικειμενο με το οποιο ασχολειται ειναι η θρησκεια ... πρεπει να εχει σοβαρο προβλημα ο τυπος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
τωρα που το ξανασκεφτομαστε το πιθανοτερο ειναι να προκειται για κανενα μαλακο αριστερο που εχει β ακαουντ για να γραφει θεματα στο ξεκαρφωτο σε καποια φορουμ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
.
Πες ότι σε βάζουμε Υπεύθυνο Αποστολής Αγίου Φωτός.....Για δώσε μερικές ιδέες υψηλότερου επιπέδου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Εχει αλλα 1) δεν καλυπτει ολη την Ελλαδα σε λιγες ωρες 2) θα το βλεπαμε κι αυτο. Κατι σαν την Ολυμπιακη Φλόγα X 1000.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 14:38Γιατί; Με τα πόδια το πάνε; Ή δεν έχει δρόμο και πτήσεις να πάει;
Κατα τη γνωμη μου παει το πολυ μεχρι τη Μητροπολη και ουτε καν εκει.
- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 216 Απαντήσεις
- 4346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
23 Μαρ 2025, 19:19
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ειναι το αεροσκάφος πρώτου πλήγματος;
από SeaHawk » 21 Απρ 2025, 13:58 » σε Εθνικά Θέματα - 7 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Απρ 2025, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση 62 μονο μελη στο νεο αποτυχημενο κυβερνητικο σχημα
από Μαδουραίος » 14 Ιουν 2024, 11:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
16 Ιουν 2024, 07:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-