Κανένα από τα δύο

Μπρο, υπάρχουν και τύποι βλέπουν virtual .taliban έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 09:04Η μπάλα είναι πραγματική τουλάχιστον...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 19:26Χειρότερο είναι 22 μαντράχαλοι να κυνηγούν μια μπάλα και άλλοι 30.000 να τους κοιτάνε από κοντά και άλλοι 3 εκατομμύρια από μακρυά. Και όχι μόνο αυτοί οι πρώτοι να πληρώνονται εκατομμύρια και οι δεύτεροι να πληρώνουν κιόλας...
Ο Χριστουλης...not
Ναι, λιώνω σαν ανορεξικός Άτλαντας υπό το τιτάνιο βάρος των επιχειρημάτων σου.Green Dragon έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 11:09Μια άλλη ανάγνωση αυτού που λες: Δεν θέλω ν' ανοίξω μέτωπο μαζί του γιατί θα μου πάρει τα σώβρακα.
ΓΑΛΗζειςΛεγεών έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 11:48Ναι, λιώνω σαν ανορεξικός Άτλαντας υπό το τιτάνιο βάρος των επιχειρημάτων σου.Green Dragon έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 11:09Μια άλλη ανάγνωση αυτού που λες: Δεν θέλω ν' ανοίξω μέτωπο μαζί του γιατί θα μου πάρει τα σώβρακα.
Χαλάρωσε ρε διαλεκτικέ τερμινέϊτορ της φακής, μην σφίγγεσαι.
Καλά, σταματάω. Αλλά εγώ δεν σε έβρισα.Πλέριος έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 11:55ΓΑΛΗζειςΛεγεών έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 11:48Ναι, λιώνω σαν ανορεξικός Άτλαντας υπό το τιτάνιο βάρος των επιχειρημάτων σου.Green Dragon έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 11:09Μια άλλη ανάγνωση αυτού που λες: Δεν θέλω ν' ανοίξω μέτωπο μαζί του γιατί θα μου πάρει τα σώβρακα.
Χαλάρωσε ρε διαλεκτικέ τερμινέϊτορ της φακής, μην σφίγγεσαι.
μη, μη....
Είναι άνθρωπος με καθαρή ψυχή, όχι αφελής. Όσο μπορείς να γνωρίσεις κάποιον μέσα από το φόρουμ, που δεν το θεωρώ λίγο.Λεγεών έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 10:29Εν τω μεταξύ πρόκειται για άτομο που προσπάθησε να πολιτευτεί με τον... Αρίστο.
Πάντως τον συγχωρώ ό,τι και αν λέει για εμένα, είναι αρκετά αφελής και δεν τον παίρνω καθόλου στα σοβαρά.
Ναι σούργελο εσύ λες παπαριές.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 15:22Βλαξ, μπαίνεις σε θέμα που κάποιοι ηλίθιοι δηλώνουν ή κάνουν κάτι για να προκαλέσουν και μιλάς για χολερές παπαριές σε μένα, που κάνω πλάκα μαζί τους;
ΠΟΣΟ ηλίθιοι είστε στην τελική; ΠΟΣΟ;
Είναι θέμα σύνθεσης, επειδή στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία πιστών είναι Χριστιανοί (και δη Ορθόδοξοι). Όπως είπε κι ο Λεγεών, γιατί να ασχοληθεί κανείς με τον οπαδό τού Μανιτού ή του Κθούλου (ή τι είπε, δεν θυμάμαι...);
Αυτό γίνεται επειδή στην Δύση ο χριστιανισμός ξεδοντιάστηκε.Isildur έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:33Είναι θέμα σύνθεσης, επειδή στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία πιστών είναι Χριστιανοί (και δη Ορθόδοξοι). Όπως είπε κι ο Λεγεών, γιατί να ασχοληθεί κανείς με τον οπαδό τού Μανιτού ή του Κθούλου (ή τι είπε, δεν θυμάμαι...);
Αν πάλι μιλάς για παγκόσμιο επίπεδο, φαντάζομαι πως κι εκεί οι Χριστιανοί θα είναι οι μεγαλύτεροι αποδέκτες τέτοιου είδους "επιθέσεων", επειδή μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης πάνω σε θρησκευτικά θέματα υπάρχει (πλέον) κυρίως σε χώρες της Δύσης, στις οποίες ο Χριστιανισμός είναι η κυρίαρχη θρησκεία. Έτσι νομίζω, δηλαδή.
ΟΚ, σαφώς και δεν μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο σε ισλαμικές χώρες. Αλλά εδώ δεν μιλάμε απλώς για κριτική ή διαφωνίες γενικά και αόριστα προς οποιαδήποτε θρησκεία. Αν κάποιος άθεος αισθανθεί για κάποιον λόγο την ανάγκη να επιτεθεί σε μια θρησκεία που νιώθει να τον πνίγει στο περιβάλλον του, λογικά προς την επικρατούσα θρησκεία της χώρας του θα το κάνει. Αδικαιολόγητα κατά την γνώμη μου, ειδικά εφόσον μιλάμε για χώρες που πλέον δεν σε πνίγει καμμιά θρησκεία ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο ή τον βαθμό που γινόταν πριν πολλά χρόνια.Nandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:49Αυτό γίνεται επειδή στην Δύση ο χριστιανισμός ξεδοντιάστηκε.Isildur έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:33Είναι θέμα σύνθεσης, επειδή στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία πιστών είναι Χριστιανοί (και δη Ορθόδοξοι). Όπως είπε κι ο Λεγεών, γιατί να ασχοληθεί κανείς με τον οπαδό τού Μανιτού ή του Κθούλου (ή τι είπε, δεν θυμάμαι...);
Αν πάλι μιλάς για παγκόσμιο επίπεδο, φαντάζομαι πως κι εκεί οι Χριστιανοί θα είναι οι μεγαλύτεροι αποδέκτες τέτοιου είδους "επιθέσεων", επειδή μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης πάνω σε θρησκευτικά θέματα υπάρχει (πλέον) κυρίως σε χώρες της Δύσης, στις οποίες ο Χριστιανισμός είναι η κυρίαρχη θρησκεία. Έτσι νομίζω, δηλαδή.
Όσοι θέλουν να τα βάλουν με το ισλάμ δεν μπορούν να το κάνουν μέσα στο ισλάμ. Πάλι από την Δύση θα το κάνουν.
Μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα. Δεν αντιλέγω! Απλά, βλέποντας και κρίνοντας κατά καιρούς όλες αυτές τις οργανώσεις και σελίδες "αθέων", μου φαίνεται ότι δεν θέλουν όντως να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο ότι ο Θεός υπάρχει, αλλά να εκφράσουν την εμπάθειά τους προς τον Χριστιανισμό, στρέφοντας τα βέλη μονίμως προς την συγκεκριμένη θρησκεία. Ίσως, σποραδικά, θα ψελλίσουν ένα-δυο πράγματα και για άλλες θρησκείες.Isildur έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:33Είναι θέμα σύνθεσης, επειδή στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία πιστών είναι Χριστιανοί (και δη Ορθόδοξοι). Όπως είπε κι ο Λεγεών, γιατί να ασχοληθεί κανείς με τον οπαδό τού Μανιτού ή του Κθούλου (ή τι είπε, δεν θυμάμαι...);
Μόνιμη εφηβεία είναι να παίρνεις σοβαρά τις απίστευτες αφέλειες και ηλιθιότητες της θρησκείας, οποιασδήποτε θρησκείας.Μπίστης έγραψε: ↑21 Απρ 2022, 12:58Ισοπεδωτικοί δηλαδή.Υδράργυρος έγραψε:Η Ένωση Άθεων πιστεύει οτι όλες οι θρησκείες είναι τα ίδια
Καμμία διάκριση.
Α αθεια είναι η πιό επικίνδυνη από τις πεποιθήσεις, απλώς είσαι αυτάρεσκα κλεισμένος αρνούμενος το άπειρο, αυτοκαταδικασμένος σε πολιτιστική ένδεια και ατέρμονη επανάληψη των εφηβικών απορρίψεων του θείου.
Θλιβεροί όσο και οι βήγκα