Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
-
Ασέβαστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ασέβαστος » 21 Νοέμ 2018, 11:51
Ερμής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 11:44
Καμία η σχέση που σε αντιμετωπίζει ένα παιδί, όταν είναι παιδί με το πως όταν μεγαλώσει.
Βλέπω πολλά παιδιά(και εμένα μέσα σε αυτά) που μικροί καταριόμασταν την τύχη μας για το "χωσιμο" που τρώγαμε απο γονείς, πλέον όμως τους ευγνωμονούμε.
Επίσης θεωρώ πολύ κακό έως καταστροφικό να προσπαθήσεις να γίνεις φίλος με το παιδί σου. Τα παιδιά θα βρούν πολλούς φίλους στη ζωή τους που θα τους επιλέξουν τα ίδια, δεν έχουν ανάγκη απο φίλους γιατί μπορούν να έχουν πάνω απο έναν, απο γονείς έχουν ανάγκη που καλώς ή κακώς είναι μόνο δύο στη ζωή μας.
αλλο αυτο που λες εσυ, και αλλο το "μισησει και σιχαινεται" που λεει ο αποπανω. προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα παιδια μας, με οποιον τροπο καταλαβαινουμε, και βεβαια θα κανουμε και λαθη, αλλα το να φτασει ενα παιδι να μισει και να σιχαινεται τους γονεις, ειναι κατι ιδιεταιρα σπανιο, και κατι πολυ χοντρο πρεπει να εκαναν οι γονεις.
ο υδραργυρος φυσικα και μπορει να με θεωρει αξιομισητο και σιχαμενο, αλλα, οπως μπορεις να φανταστεις, στα παπαρια μου τι νομιζει αυτος

-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2018, 11:57
οχι, απο αυτά που καταλαβαίνω για εσένα αυτά τα χρόνια είναι οτι είσαι απο τους πιο ακομπλεξάριστους που έχω γνωρίσει μέσα και έξω παο το νετ.
Μισήσει-σιχαθεί σίγουρα όχι, ούτε καν, ίσως σου πει μόνο "ρε πατέρα τότε που ήθελα το τάδε και δεν έπρεπε, έπρεπε να επιμείνεις, εγω παιδί ήμουν δεν ήξερα, εσύ ήσουν μεγάλος, ήξερες".
Σπάνια μισείς και σιχαίνεσαι γονείς, προσωπικά ξέρω δύο περιπτώσεις, στη μία ο πατέρας ήταν ένας πραγματικός τύραννος που στην ουσία αρρώστησε τη μάνα και η δεύτερη περίπτωση ο πατέρας έφυγε μια ωραία πρωία έχοντας σηκώσει όλες τις καταθέσεις και αφήνοντας μάνα και 3 παιδιά επι ξύλου κρεμάμενα. Και στις δύο δικαιολόγησα απόλυτα τα παιδιά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 21 Νοέμ 2018, 12:07
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 11:51
ο υδραργυρος φυσικα και μπορει να με θεωρει αξιομισητο και σιχαμενο, αλλα, οπως μπορεις να φανταστεις, στα παπαρια μου τι νομιζει αυτος

Ρε παιδι μου μην το παιρνεις προσωπικα

Ειναι φυσιολογικο σταδιο που ολοι περνανε ανεξαρτητα απο το χαρακτηρα τους. Τωρα ειστε στη φαση που σε βλεπει σα θεο. Καποτε θα αρχισει να δημιουργει δικο του κυκλο και θα αποκτησει αλλους θεους και σενα θα σε βλεπει σαν προβλημα. Πανρα γινεται ετσι.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 21 Νοέμ 2018, 13:19
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 11:51
Ερμής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 11:44
Καμία η σχέση που σε αντιμετωπίζει ένα παιδί, όταν είναι παιδί με το πως όταν μεγαλώσει.
Βλέπω πολλά παιδιά(και εμένα μέσα σε αυτά) που μικροί καταριόμασταν την τύχη μας για το "χωσιμο" που τρώγαμε απο γονείς, πλέον όμως τους ευγνωμονούμε.
Επίσης θεωρώ πολύ κακό έως καταστροφικό να προσπαθήσεις να γίνεις φίλος με το παιδί σου. Τα παιδιά θα βρούν πολλούς φίλους στη ζωή τους που θα τους επιλέξουν τα ίδια, δεν έχουν ανάγκη απο φίλους γιατί μπορούν να έχουν πάνω απο έναν, απο γονείς έχουν ανάγκη που καλώς ή κακώς είναι μόνο δύο στη ζωή μας.
αλλο αυτο που λες εσυ, και αλλο το "μισησει και σιχαινεται" που λεει ο αποπανω. προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα παιδια μας, με οποιον τροπο καταλαβαινουμε, και βεβαια θα κανουμε και λαθη, αλλα το να φτασει ενα παιδι να μισει και να σιχαινεται τους γονεις, ειναι κατι ιδιεταιρα σπανιο, και κατι πολυ χοντρο πρεπει να εκαναν οι γονεις.

Έχει μεγάλη σημασία αν το παιδί πιάσει τον γονιό να μην τηρεί ο ίδιος αυτά που νουθετεί. Και ξεκινάει από τα ασήμαντα μέχρι τα πολύ σοβαρά.
Όταν ο γονιός ψεύδεται, δείχνει εμπάθεια, συμπεριφέρεται απαίσια, κλπ, να μην περιμένει σεβασμό από τα παιδιά του.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
από Κόκκορας » 21 Νοέμ 2018, 13:36
Ερμής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 10:01
Κόκκορας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 23:54
Ερμής έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 22:26
Βλέπω ότι πολλοί κάτοικοι πόλεων ακούνε χωριό και φτερουγίζει η ψυχούλα τους στη σκέψη. Στη σκέψη μόνο, γιατί στην πράξη μια χαρά έχουν βολευτεί στις πόλεις. Άντε βρε παιδιά πηγαίνετε στο χωριουδάκι να ζήσετε ευτυχισμένοι, ήρεμοι, γνήσια. Να μην μας βγαίνει ο πάτος στην κίνηση και στο παρκάρισμα σε όσους αγαπάμε την πόλη και ιδιαίτερα την Πρωτεύουσα

θυμησε αγαπημενο ζαχο το μηνυμα
Ο Ζάχος λέει έξω οι βλάχοι απο την Αθήνα, αν ήταν να φεύγαμε όλοι όσοι δεν έχουμε καταγωγή απο Αθήνα τότε θα έπρεπε να μείνουν καμια κατοστή χιλιάδες άνθρωποι, δηλαδή να φύγουμε τόσα μυρια και ο Ζάχος μαζί (γιατί η καταγωγή της οικογένειας του είναι απο Σμύρνη αν δε κάνω λάθος).
Άλλο αυτό .
δεν εχεις και αδικο

ειναι ο ο γιγαντας συμπατριωτης;!
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 21 Νοέμ 2018, 13:52
Και όταν γυρίσει το παιδί του και του πει "ρε πατέρα , που το ξέρεις οτι οι πίπες απο άνδρα δεν είναι καλύτερες από γυναίκα", τι θα του πει;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2018, 13:54
enterprise-psi έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 13:52
Και όταν γυρίσει το παιδί του και του πει "ρε πατέρα , που το ξέρεις οτι οι πίπες απο άνδρα δεν είναι καλύτερες από γυναίκα", τι θα του πει;

Ελα ρε μλκ, δε νομίζω πια οτι θα του αναφέρει τπτ. Άλλο σε εμας εδώ, εδω είμαστε όλοι μέσα στο καζάνι το πχωρουμίσιο, όλα επιτρέπονται

-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 21 Νοέμ 2018, 13:57

ετσι και γινει καμμια μαλακια και βρει τους κωδικους μου και μπει εδω, τη γαμησα.

-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 21 Νοέμ 2018, 14:02
Ερμής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 13:54

Ελα ρε μλκ, δε νομίζω πια οτι θα του αναφέρει τπτ. Άλλο σε εμας εδώ, εδω είμαστε όλοι μέσα στο καζάνι το πχωρουμίσιο, όλα επιτρέπονται

πατεκαλαρε, τι να του αναφερω. εδω φιλοι που εχουν καπως μεγαλυτερα παιδια κρυβουν τις φωτο απο τα δικα μας παιδικα χρονια και τις μαλακιες που καναμε, μην τις δουν τα παιδια και αρχισουν τιπτα σουζες και αλματα με το παπι στην καταληψη με ραμπα τα θρανια....

δε θα ξεχασω τον ερμο το γερο μου, που με ξεχεζε για κατι μαλακια που ειχα κανει, και ο κιουρατας ο κολλητος του τον εκοψε, και αρχισε να λεει ιστοριες απο μαλακιες που εκαναν αυτοι μικροι, και μετα δεν ειχε μουτρα να συνεχισει το κυρηγμα.

-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Νοέμ 2018, 14:18
Ο Ζάχος τρόλαρε το σύνθημα Έξω οι βάσεις του θανάτου, με το έξω οι βλάχοι. Κατά τα άλλα δεν σνόμπαρε τα χωριά, αντίθετα, πήγαινε και σε πανηγύρια νησιώτικα κι έτρωγε κατσικάκια με το χέρι, αλλά τα έβαζε με τους νεόπλουτους βλάχους. Εδώ που τα λέμε να δίνεις 300 ευρώ σε εστιατόριο να φας, και ο άλλος την ώρα που τρώει να βγάζει το σακάκι και να το κρεμά στην καρέκλα, επειδή...ζεστάθηκε, ε, ε. Ή να τον βλέπω να τρώει σπαγγέτι και να λέει στον σερβιτόρο, λίγο τυράκι ακόμα, ε, Ε.
Ordem e Progresso.
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2018, 14:33
Ρε ο Ζάχος είναι γαμάτος, τα λέει όπως είναι.
Και όχι μονο να βγάζει το σακάκι αλλά να σηκώνει και μανίκια.
-
Κόκκορας
από Κόκκορας » 21 Νοέμ 2018, 14:48
δεν ξερω αν τα λεει οπως ειναι ,
παντως εχει πολλη πλακα ο ζαχος απο την πλακα

αυτο που με κανει εντυπωση ειναι το γεγονος πως αν και 95 εχει διαυγεια πνευματος μικροτερης ηλικιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Κόκκορας την 21 Νοέμ 2018, 15:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ερμής
από Ερμής » 21 Νοέμ 2018, 14:51
Καλά τα λέει. Σε όποιον δεν αρέσει η πόλη, το χωριουδάκι του τον περιμένει, να πίνει το τσιπουρο με τα γεροντάκια, να παίζει την πρέφα του, να πηγαίνει στα χωράφια, να αναπνέει καθαρό αέρα, να μαζεύει αβγά απο τις κοτούλες μέσα στη λάσπη. Δε ξέρω όμως γιατί αφου είναι τόσο γαμάτη η ζωή στο χωριό παραμένουν στην Πρωτεύουσα και στις άλλες πόλεις με 2-3 αμάξια ο καθένας τους.
-
Κόκκορας
από Κόκκορας » 21 Νοέμ 2018, 14:57
δεν νομιζω να εξαντλειται μονο "σε οσους αρεσκονται στο χωριο",αλλα και σε οσους εχουν καταγωγη απο επαρχια.
τουτεστιν νοσταλγει την Αθηνα του μεσοπολεμου,που μεγαλωσε,πριν αυτη διαλυθει απο την αναρχη δομηση των πολυκατοικιων ,οι οποιες σηκωθηκαν για να στεγασουν τις μεταπολεμικες εισροες.Αυτην την αισθηση εχω,αλλα τελος παντων πολυς λογος εγινε
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 21 Νοέμ 2018, 15:14
Εν τω μεταξύ, όταν πας μουσαφίρης για καλοκαίρι και Πάσχα σε έχουν στα όπα-όπα, αν τολμήσεις και πας μόνιμα, θα σε κοιτάζουν στραβά. Όσο παίζει το Εμείς μείναμε δω, εσείς δεν θέλετε να γυρίσετε, όλα μέλι-γάλα. Αν πας να μείνεις εκεί, Και αφού έφαγε λούτσο στην πόλη, ήρθε δω, ο ανεπρόκοπος, και, εδώ δεν φτάνει για μας, θα έχει ψωμί για σένα;
Ordem e Progresso.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Νοέμ 2024, 20:10
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
17 Αύγ 2023, 13:07
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Δεκ 2023, 20:56
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
12 Ιουν 2024, 10:22
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.