Η θρησκεία πλασάρει ένα δόγμα που είναι απαράλλακτο και δεν βασίζεται σε καμία πειραματική ή άλλη απόδειξη για όσα αναφέρει. Άρα έρχεται εξ ορισμού σε αντίθεση.nostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:52που έρχεται σε αντίθεση η θρησκεία με την επιστήμη ...?υπάρχει κάποια οριστική θεωρεία για τη Δημιουργία...?Philip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:50Η επιστήμη σαν επιστήμη φυσικά και έρχεται σε αντίθεση με τη θρησκεία. Η θρησκεία ως δόγμα έρχεται σε αντίθεση με τους φυσικούς νόμους που γνωρίζουμε και γενικά τη λογική απόδειξης που χρησιμοποιείται στην επιστήμη.
Οι θεοί πέθαναν. Ζήτω οι νέοι θεοί!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Philip Mortimer
Re: Οι θεοί πέθαναν. Ζήτω οι νέοι θεοί!
η θρησκεία μιλά για Δημιουργό...η επιστήμη έχει δώσει απάντηση στην ύπαρξη η όχι Δημιουργού...? οχιPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:53Η θρησκεία πλασάρει ένα δόγμα που είναι απαράλλακτο και δεν βασίζεται σε καμία πειραματική ή άλλη απόδειξη για όσα αναφέρει. Άρα έρχεται εξ ορισμού σε αντίθεση.nostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:52που έρχεται σε αντίθεση η θρησκεία με την επιστήμη ...?υπάρχει κάποια οριστική θεωρεία για τη Δημιουργία...?Philip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:50
Η επιστήμη σαν επιστήμη φυσικά και έρχεται σε αντίθεση με τη θρησκεία. Η θρησκεία ως δόγμα έρχεται σε αντίθεση με τους φυσικούς νόμους που γνωρίζουμε και γενικά τη λογική απόδειξης που χρησιμοποιείται στην επιστήμη.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Οργισμένος
Ασχετο αυτο που ανεβασες και απλα αποδυκνειει ποσο βαθια πσεκας εισαι κι εσυ.hellegennes έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:28Ούτε εγώ εκπλήσσομαι που εσύ είσαι ο αληθινός ψέκας. Ψέκας είναι αυτός που πιστεύει κάτι κόντρα στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα αυτήν την πραγματικότητα:Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:24Πσεκας με περικεφαλαια ο εμπε, οχι οτι εκπλησομαι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:18
Ποιος σου είπε ότι η ιατρική είναι απέναντι στα θαύματα και την πίστη. Αυτά μόνο κάτι ψεκασμένοι τα νομίζετε.
The majority of physicians believe in God (65.2 %), and 51.2 % reported themselves as religious, 24.8 % spiritual, 12.4 % agnostic, and 11.6 % atheist. This self-designation was largely independent of specialty except for psychiatrists, who were more likely report agnosticism (P = 0.003).
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27071796/
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια των τυφλών αλλά αυτοί επιμένουν στην τύφλα τους.Σενέκας έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:49γιατί σε ενδιαφέρει τόσο να τους πεθάνεις για όλους του υπόλοιπους; Τι σε κόφτει;Nandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:38Από πολύ νωρίς σε ηλικία έγινα άθεος.Τότε δεν χτυπούσε ο θάνατος την πόρτα μου.The Age of Aquarius έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:17
Ο θάνατος σου χτυπά την πόρτα. Δεν πιστεύεις πως έχεις κάτι να προσμένεις από τον καλό αυτόν κύριο.
Τι κάνεις λοιπόν;
Προσπαθείς να σκοτώσεις το γαϊδαρο του γείτονα ώστε να μην υπάρχει κανείς που έχει ελπίδα.
Καλό ταξίδι.
Μην γράφεις μαλακίες.
Όσο για τον γάιδαρο του γείτονα, αυτός δεν υπάρχει.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Οργισμένος
ενω η θρησκεια εχει δωσει ε;;; Ρωτα το χελιγενη να απολαυσομε.nostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:55η θρησκεία μιλά για Δημιουργό...η επιστήμη έχει δώσει απάντηση στην ύπαρξη η όχι Δημιουργού...? οχιPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:53Η θρησκεία πλασάρει ένα δόγμα που είναι απαράλλακτο και δεν βασίζεται σε καμία πειραματική ή άλλη απόδειξη για όσα αναφέρει. Άρα έρχεται εξ ορισμού σε αντίθεση.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Otto Weininger
σκάσε μωρέ μαλάκα πια, κανέναν δεν πείθεις
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θυμασαι το βιντεακι με τον τυπο που εριχνε χριστοπαναγιες και μολις εσκασε ο σεισμος ηταν Παναγια μου σωσε με?
Ακομα και αν δεν υπηρχε θεος θα επρεπε να τον εφευρουμε οπως ειπε ο Βολταιρος γιατι ως ανθρωποι εχουμε βαθυτατη αναγκη απο μια θεοτητα εστω και σαν ψευδαισθηση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
αν δεν σε κόβει αρκετά ώστε να επεξεργαστείς αυτό που έγραψα μην πετάγεται...Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:56ενω η θρησκεια εχει δωσει ε;;; Ρωτα το χελιγενη να απολαυσομε.nostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:55η θρησκεία μιλά για Δημιουργό...η επιστήμη έχει δώσει απάντηση στην ύπαρξη η όχι Δημιουργού...? οχιPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:53
Η θρησκεία πλασάρει ένα δόγμα που είναι απαράλλακτο και δεν βασίζεται σε καμία πειραματική ή άλλη απόδειξη για όσα αναφέρει. Άρα έρχεται εξ ορισμού σε αντίθεση.
- Dwarven Blacksmith
Να πιστεύετε στο ΚΚ.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:57Θυμασαι το βιντεακι με τον τυπο που εριχνε χριστοπαναγιες και μολις εσκασε ο σεισμος ηταν Παναγια μου σωσε με?
Ακομα και αν δεν υπηρχε θεος θα επρεπε να τον εφευρουμε οπως ειπε ο Βολταιρος γιατι ως ανθρωποι εχουμε βαθυτατη αναγκη απο μια θεοτητα εστω και σαν ψευδαισθηση.

ναι αλλά δεν απάντησες, για ποιο λόγο? Ασε τους ανθρώπους να πιστεύουν ο,τι τους κατέβει

- Philip Mortimer
Το ότι αυτή μιλά για ύπαρξη δημιουργού δε σημαίνει ότι υπάρχει δημιουργός ή πολύ περισσότερο ότι ισχύει το δόγμα της το οποίο δεν έχει προέλθει από καμία απόδειξη.nostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:55η θρησκεία μιλά για Δημιουργό...η επιστήμη έχει δώσει απάντηση στην ύπαρξη η όχι Δημιουργού...? οχιPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:53Η θρησκεία πλασάρει ένα δόγμα που είναι απαράλλακτο και δεν βασίζεται σε καμία πειραματική ή άλλη απόδειξη για όσα αναφέρει. Άρα έρχεται εξ ορισμού σε αντίθεση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι, φαρμακοτρίφτη.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
νομίζω ότι προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για τη στάση ζωής που είχες και έχεις...δεν έχεις καμία απόδειξη για αυτό που υποστηρίζεις...εύχεσαι να έχεις δίκιο για να μην νιώσεις ότι έκανες λαθος
- Philip Mortimer
Πολλοί που δηλώνουν θρήσκοι ρίχνουν χριστοπαναγιες. Μόνος σου απάντησες πώς προέκυψε το όλο κονσεπτ.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:57Θυμασαι το βιντεακι με τον τυπο που εριχνε χριστοπαναγιες και μολις εσκασε ο σεισμος ηταν Παναγια μου σωσε με?
αφου λοιπον με ΑΚΟΥΣ, θα πρεπει να ξερεις οτι εδω και καποιες δεκαετιες εχει λυθει το θεμα με την κωφωση, τα λενε εμφυτευματα
οι γονεις μου δε θελαν να το κανουν για να μη παθουν σοκ κλπ
ειμαι αυτο που ειμαι, με αγαπησες για αυτο που ειμαι
σε γενικες γραμμες βγαζεις εναν χουλιγκανικο ''αθεισμο'', κι εγω δεν πιστευω σε κανεναν παπαρα στον ουρανο
αλλα πιστευω στην Πιστη των ανθρωπων σε κατι αλλο απο μας
η Μανουλα μου ειχε 6 μηνες ζωη και εβγαλε 2 χρονια, γιατι πιστευε
ποιος ειμαι εγω ή εσυ να παμε να της πουμε οτι λολ ρε μλκ δεν υπαρχει θεος?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνες θεοί - βιαστές και αιμομίκτες
από Ληστοσυμμορίτης » 29 Σεπ 2024, 09:40 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 120 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
01 Οκτ 2024, 21:38
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
08 Φεβ 2024, 22:05
-