Άρα αν εγώ λεώ ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, ο Θεός υπάρχει, σωστά;Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:04Ναι υπαρχειGreen Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:03Απάντησε κι εσύ Ψ αν θες. Υπάρχει ο ήλιος;Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:01Den υπαρχει θεςο επειδη καποιοι φοβικοι πιστευουν οτι υπαρχει. Δεν υφισταται καμια απολυτως αποδειξη οτι υπαρχει θεος. Τεσπα, τι να λεμε τωρα.
Οι θεοί πέθαναν. Ζήτω οι νέοι θεοί!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Οι θεοί πέθαναν. Ζήτω οι νέοι θεοί!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το μεγεθυμένο σου είναι απόλυτο ψέμα και το ξέρεις, αλλά ο ταλιμπανισμός σου σε σπρώχνει να ξεφτιλίζεσαι.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:02Κατηγορεις εμενα για ταλιμπαν/φανατικο?
Με εχεις δει ποτε να συμπεριφέρομαι φανατικα η να μοιράζω καταρες σε αθεους ή να ευχομαι κατι κακο για οσους σκεφτονται διαφορετικα απο μενα?
Αν το εχεις δει θα δεχτω την κατηγορια.
Αν οχι μπορεις να ζητησεις συγνωμη.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Υπάρχει ήλιος, ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένος και φυσικά δεν είναι θεός. Μην συνεχίζεις με την μαλακία σου.Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:03Απάντησε κι εσύ Ψ αν θες. Υπάρχει ο ήλιος;Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:01Den υπαρχει θεςο επειδη καποιοι φοβικοι πιστευουν οτι υπαρχει. Δεν υφισταται καμια απολυτως αποδειξη οτι υπαρχει θεος. Τεσπα, τι να λεμε τωρα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Οργισμένος
Λαθος. Πως εγραψες τετοια ανοησια ουτε που μπορω και θελω να διανοηθω.Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:06Άρα αν εγώ λεώ ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, ο Θεός υπάρχει, σωστά;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μιλαμε για καψιμο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
πωπωπω τι διαβαζομε δω μεσα...Nandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:08Υπάρχει ήλιος, ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένος και φυσικά δεν είναι θεός. Μην συνεχίζεις με την μαλακία σου.Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:03Απάντησε κι εσύ Ψ αν θες. Υπάρχει ο ήλιος;Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:01Den υπαρχει θεςο επειδη καποιοι φοβικοι πιστευουν οτι υπαρχει. Δεν υφισταται καμια απολυτως αποδειξη οτι υπαρχει θεος. Τεσπα, τι να λεμε τωρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οσον αφορα εμενα εγω το πιστευω. Και εγω δεν χρειαζομαι αποδειξη για αυτο. Αλλα αυτο αφορα εμενα.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:05Α ανωθεν γραφεις οτι υπαρχει θεος , τωρα το λες πιστη. Πιστευε οτι θες αλλα οταν συζηταμε αν υπαρχει θεος οφειλεις να φερεις αποδειξεις γιαυτο.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:04Και για αυτο λεγεται πιστη.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:01
Den υπαρχει θεςο επειδη καποιοι φοβικοι πιστευουν οτι υπαρχει. Δεν υφισταται καμια απολυτως αποδειξη οτι υπαρχει θεος. Τεσπα, τι να λεμε τωρα.
Αλλιως θα ηταν θεωρια και αποδειξη.
Και οποιος θελει πιστευει. Οποιος δεν θελει δεν πιστευει. Δεν ειναι και υποχρεωτικο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
Ρε φίλε, εγώ λέω ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, ένα σώμα με 6000ο C επιφανειακή θερμοκρασία και 20000000ο C θερμοκρασία πυρήνα. Θα ζήσει άλλα 5 δισεκατομμύρια χρόνια και στο τέλος θα γίνει λευκός νάνος. Πες μου που διαφωνείς;Nandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:08Υπάρχει ήλιος, ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένος και φυσικά δεν είναι θεός. Μην συνεχίζεις με την μαλακία σου.Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:03Απάντησε κι εσύ Ψ αν θες. Υπάρχει ο ήλιος;Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:01Den υπαρχει θεςο επειδη καποιοι φοβικοι πιστευουν οτι υπαρχει. Δεν υφισταται καμια απολυτως αποδειξη οτι υπαρχει θεος. Τεσπα, τι να λεμε τωρα.
Για εμένα αυτό είναι ο Θεός. Υπάρχει λοιπόν ο Θεός μου ή όχι;
- Green Dragon
Τι λάθος ρε μαλάκα, εγώ λέω ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, εσύ λες ότι ο ήλιος υπάρχει. Άρα ο Θεός υπάρχει.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:08Λαθος. Πως εγραψες τετοια ανοησια ουτε που μπορω και θελω να διανοηθω.Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:06Άρα αν εγώ λεώ ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, ο Θεός υπάρχει, σωστά;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ;;;;
- Οργισμένος
πιστευε οτι θες αλλα μην νομιζεις οτι δεν εχομε το δικαιωμα να σε κρινουμε γιαυτο. Πιστευε και στη θεα γατα αν θες αλλα εμεις θα σε θεωρουμε ανοητο καμμενο. ΔΙκαιωμα ας ειναι αυτο, και αφορα εμας.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:09Οσον αφορα εμενα εγω το πιστευω. Και εγω δεν χρειαζομαι αποδειξη για αυτο. Αλλα αυτο αφορα εμενα.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:05Α ανωθεν γραφεις οτι υπαρχει θεος , τωρα το λες πιστη. Πιστευε οτι θες αλλα οταν συζηταμε αν υπαρχει θεος οφειλεις να φερεις αποδειξεις γιαυτο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Nandros
Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:11Ρε φίλε, εγώ λέω ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, ένα σώμα με 6000ο C επιφανειακή θερμοκρασία και 20000000ο C θερμοκρασία πυρήνα. Θα ζήσει άλλα 5 δισεκατομμύρια χρόνια και στο τέλος θα γίνει λευκός νάνος. Πες μου που διαφωνείς;
Για εμένα αυτό είναι ο Θεός. Υπάρχει λοιπόν ο Θεός μου ή όχι;

- Οργισμένος
ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣGreen Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:13Τι λάθος ρε μαλάκα, εγώ λέω ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, εσύ λες ότι ο ήλιος υπάρχει. Άρα ο Θεός υπάρχει.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:08Λαθος. Πως εγραψες τετοια ανοησια ουτε που μπορω και θελω να διανοηθω.Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:06
Άρα αν εγώ λεώ ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, ο Θεός υπάρχει, σωστά;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ;;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
Κανένας από τους δύο δεν έχει απάντηση.
Το 'είσαι ηλίθιος' και το 'γράφεις μαλακίες' δεν είναι απαντήσεις. Μάλλον δεν έχετε.
Το 'είσαι ηλίθιος' και το 'γράφεις μαλακίες' δεν είναι απαντήσεις. Μάλλον δεν έχετε.
- Green Dragon
Κάνε το λιανά, που είναι η τρέλα; Πες να δω.Nandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:13Green Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:11Ρε φίλε, εγώ λέω ότι ο Θεός είναι ο ήλιος, ένα σώμα με 6000ο C επιφανειακή θερμοκρασία και 20000000ο C θερμοκρασία πυρήνα. Θα ζήσει άλλα 5 δισεκατομμύρια χρόνια και στο τέλος θα γίνει λευκός νάνος. Πες μου που διαφωνείς;
Για εμένα αυτό είναι ο Θεός. Υπάρχει λοιπόν ο Θεός μου ή όχι;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνες θεοί - βιαστές και αιμομίκτες
από Ληστοσυμμορίτης » 29 Σεπ 2024, 09:40 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 120 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
01 Οκτ 2024, 21:38
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
08 Φεβ 2024, 22:05
-