Playoffs Superleague 2024
Re: Playoffs Superleague 2024
ημουν απαισιοδοξος για ττο σημερινο
περιμενα τον γαυρο τερμα γκαυλωμενω κλπ να μπει πολυ δυνατα
τεσπα, τωρα εχει σειρα το αναλατο σωματειο
και μετα οι σπιουνοι
περιμενα τον γαυρο τερμα γκαυλωμενω κλπ να μπει πολυ δυνατα
τεσπα, τωρα εχει σειρα το αναλατο σωματειο
και μετα οι σπιουνοι
- Μαδουραίος
- SpAcE_PaNtHeR
Arisvilla έγραψε: ↑12 Μάιος 2024, 22:08Πουστογαβροι πρώτη ευκαιρία στο 85 ε? Αντε τώρα χτυπήστε το ματς με την κουλα για να δώσε πρωτάθλημα στους ρομα. Εύχομαι οι Βιόλα να σας ξεκωλιασουν και του χρόνου να παίξετε στο κύπελλο Πειραιά. Όσον αφορά τους ρομα. Μην χαίρεστε. Εμείς θα σας το κόψουμε. Ο Μορον ήδη ακονιζει την βούρτσα του.

Παλιά ορθόδοξη τουμπαρα 2-0 με τελικές 2-0
Που να πας τώρα
Που να πας τώρα
πεστου για Κολος και ΚοπριβνιτσαΛεγεών έγραψε: ↑12 Μάιος 2024, 22:27Arisvilla έγραψε: ↑12 Μάιος 2024, 22:08Πουστογαβροι πρώτη ευκαιρία στο 85 ε? Αντε τώρα χτυπήστε το ματς με την κουλα για να δώσε πρωτάθλημα στους ρομα. Εύχομαι οι Βιόλα να σας ξεκωλιασουν και του χρόνου να παίξετε στο κύπελλο Πειραιά. Όσον αφορά τους ρομα. Μην χαίρεστε. Εμείς θα σας το κόψουμε. Ο Μορον ήδη ακονιζει την βούρτσα του.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ζιφκοβιτς εισαι 2-0 και πας να παρεις δευτερη κιτρινη
δεν χρειαζονται αυτα(και στο 1-0 να ηταν)
αλλα αυτος που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ηταν ο οζντοεφ ,βρε μπονζο!σε 3 μερες παιζουνε και θες να κοψουνε βαθμους και κανεις νταβαντουρι!
δεν χρειαζονται αυτα(και στο 1-0 να ηταν)
αλλα αυτος που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ηταν ο οζντοεφ ,βρε μπονζο!σε 3 μερες παιζουνε και θες να κοψουνε βαθμους και κανεις νταβαντουρι!

Πάντως εδώ που φτάσαμε, καλή επιτυχία στον μπαοκάκο και του ευχόμαστε να καταφέρει να το πάρει το φετινό πρωτάθλημα.
Οι οπαδοί του είναι οι μοναδικοί που αναγνώρισαν τις υπερβάσεις του Ολυμπιακού στο Κόνφερενς φέτος. Οι σανοβάζελοι συνειδητοποιούν ότι αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός τελειώνει ο μύθος των χουντέμπλει και των πορειών, ενώ οι καλαμποκοφάγοι δεν θέλουν με τίποτα να σηκώσει ο Ολυμπιακός ευρωπαϊκό μέσα στο κοτέτσι τους.
Οι οπαδοί του είναι οι μοναδικοί που αναγνώρισαν τις υπερβάσεις του Ολυμπιακού στο Κόνφερενς φέτος. Οι σανοβάζελοι συνειδητοποιούν ότι αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός τελειώνει ο μύθος των χουντέμπλει και των πορειών, ενώ οι καλαμποκοφάγοι δεν θέλουν με τίποτα να σηκώσει ο Ολυμπιακός ευρωπαϊκό μέσα στο κοτέτσι τους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Εμερι ετσι το κανουν,να μαθαινεις!
Έτσι μπράβο. Θέλω και πανό την Τετάρτη, όπως έκαναν τα αδέλφια σου από το βορρά το 1980Λεγεών έγραψε: ↑12 Μάιος 2024, 22:31Πάντως εδώ που φτάσαμε, καλή επιτυχία στον μπαοκάκο και του ευχόμαστε να καταφέρει να το πάρει το φετινό πρωτάθλημα.
- Μαδουραίος
2 επιπεδα επανω το σαπιο Ελ πρωταθλημα απο το αθλιο ΜΙΛΚΟ ΚΑΠ.Αποψε φανηκε.
- Οργισμένος
Jerome poly kala ποια ανοιγμενη κωλοτρυπα θα πονεσει πιο πολυ αν παρει η Παοκαρα το πρωταθλημα.Arisvilla έγραψε: ↑12 Μάιος 2024, 22:08Πουστογαβροι πρώτη ευκαιρία στο 85 ε? Αντε τώρα χτυπήστε το ματς με την κουλα για να δώσε πρωτάθλημα στους ρομα. Εύχομαι οι Βιόλα να σας ξεκωλιασουν και του χρόνου να παίξετε στο κύπελλο Πειραιά. Όσον αφορά τους ρομα. Μην χαίρεστε. Εμείς θα σας το κόψουμε. Ο Μορον ήδη ακονιζει την βούρτσα του.
Εσεις μη σκουζετε. Θα σας παρουμε σκληρα μεσα στο κωλοσπιτο σας κι επειτα θα πατε να τα ρουφηξετε και απο βαζελο.
Επειτα παλι κλαμα .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Όχι πρωτάθλημα το κοφερενς ήθελες να γράψεις μέσα στο προποτζιδικο( ωραία ονομασία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έχουμε εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα και ξέρουμε να παραδεχόμαστε τους άξιους πρωταθλητές. Τα έχουμε ξαναπεί, είναι μαραθώνιος και θέλει συνέπεια - κανείς δεν βγαίνει πρωταθλητής κατά τύχη, είναι πάρα πολλά τα δείγματα εν μέσω 30+ αγωνιστικών για να φανεί ο καλύτερος.Arisvilla έγραψε: ↑12 Μάιος 2024, 22:35Έτσι μπράβο. Θέλω και πανό την Τετάρτη, όπως έκαναν τα αδέλφια σου από το βορρά το 1980Λεγεών έγραψε: ↑12 Μάιος 2024, 22:31Πάντως εδώ που φτάσαμε, καλή επιτυχία στον μπαοκάκο και του ευχόμαστε να καταφέρει να το πάρει το φετινό πρωτάθλημα.
Αντιθέτως τα ευρωπαϊκά και τα νοκ άουτ είναι ματς ειδικών συνθηκών που οι ομάδες μπορούν να σημαδεύουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1843 Απαντήσεις
- 34602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
Χθες, 07:00
-