ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!
Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
13 μέρες διαφορά με το παλιό. Άρα θα γίνει στις 18 του μηνού. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ.Andromachi έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 17:32ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!Airman68 έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 17:30Πολλά τα ερωτήματα...Andromachi έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 17:29
λες να πηγαινει με το παλιο???? ποσες μερες θεμε ακομη????????
Ας απαντήσει κάποιος!!!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ρε παίδες, ο γιώργοςΚΠ που είναι να μας μιλήσει για το τέλος του κόσμου - αυτού που έρχεται σε μερικές μέρες;
Ε;
.
Ε;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ίσως να ιεραποστολεί στην Αφρική?
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
και να ρθει το τέλος του κόσμου, εμείς δεν θα το δούμε.... από αύριο πάλι αφρικανική σκόνη....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Που τον θυμήθηκες ρε συ...gκαπετανέας... uber alles

Α ντάξει τότε. Δεν έχω πληρώσει Ένφια και λογαριασμούς.Nandros έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 17:5513 μέρες διαφορά με το παλιό. Άρα θα γίνει στις 18 του μηνού. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ.Andromachi έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 17:32ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!

- Andromachi
ωωωω... μόνο σε 3 μερες????
απαπαπαα δε προλαβαίνω

- Andromachi
τώρα που το λες... αν γλυτώσουμε εφκα και εφορία καλα θα είναιΣτύξ έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 21:35Α ντάξει τότε. Δεν έχω πληρώσει Ένφια και λογαριασμούς.Nandros έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 17:5513 μέρες διαφορά με το παλιό. Άρα θα γίνει στις 18 του μηνού. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ.Andromachi έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 17:32
ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!

Μορφή απ'τις λίγες.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι μλκς είσαι.

Ατσα..Μπου. Το πεδίο είναι δικό μου. Οι επιτροπείες δεν με αγγίζουν.

Άι ρι τίνους πδί 'σαι συ;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Δεμελές μαρή, έχει πει πουθενά ο φοιτητής ποιος παλιός είναι; Δεν μπορεί, για να ξέρει και τον ΓΚΠ πρέπει να είναι απ' τους πολύ παλιούς. Σουμπ Νιγκουράθ και πίσω, ένα πράμα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Όχι, δεν έχει πει ποιός παλαίουρας είναι. Πάντως εμένα με θυμοτανε, τότενες που ήμουνα σκληρή..

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με τετοιους τεστοστερονατους αντρες, θεωρω οτι το 2025 θα παρουμε την Πολη.
από Μαδουραίος » 03 Φεβ 2025, 11:08 » σε Εθνικά Θέματα - 29 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
03 Φεβ 2025, 14:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?
από Μαδουραίος » 28 Οκτ 2024, 20:12 » σε Εθνικά Θέματα - 112 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μινώταυρος
29 Οκτ 2024, 02:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι μόνο δεν πήραμε την πόλη το Πάσχα....έγινε τζαμί και η Μονή της Χώρας !
από tanipteros » 15 Μάιος 2024, 22:17 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
15 Μάιος 2024, 22:17
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Μάιος 2024, 16:21