Τώρα πια η κατηγορία που παίζουμε είναι Υεμένη, Παλαιστίνη. Μέχρι εκεί μας παίρνει
«Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν δεν αρέσει στην Ελλάδα, να πάει στη Χάγη»
-
Re: «Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν δεν αρέσει στην Ελλάδα, να πάει στη Χάγη»
Ναι ο Κουλης φταιει για την ηλιθια συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.Αρίστος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 21:24Ο καθε κατσαπλιας στα Βαλκανια προκαλει την κυβερνηση Κουλη επειδη δεν την υπολογιζει.
«Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν δεν αρέσει στην Ελλάδα, να πάει στη Χάγη»: Ακραία προκλητικός εμμένει στο σκέτα «Μακεδονία» ο πρόεδρος του VMRO και προαλειφόμενος πρωθυπουργός Μίτσκοσκι
https://hellasjournal.com/2024/05/tha-a ... hipourgos/
.
Re: «Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν δεν αρέσει στην Ελλάδα, να πάει στη Χάγη»
Πριν την συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, Μακεδονία πάντως λέγανε οι τύποι τη χώρα τουςpanos291 έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 23:07Ναι ο Κουλης φταιει για την ηλιθια συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.Αρίστος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 21:24Ο καθε κατσαπλιας στα Βαλκανια προκαλει την κυβερνηση Κουλη επειδη δεν την υπολογιζει.
«Θα αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω, αν δεν αρέσει στην Ελλάδα, να πάει στη Χάγη»: Ακραία προκλητικός εμμένει στο σκέτα «Μακεδονία» ο πρόεδρος του VMRO και προαλειφόμενος πρωθυπουργός Μίτσκοσκι
.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι ΝΔκρατες λέγανε πως θα περιμένουν για μια αφορμή έτσι ώστε να ακυρώσουν τη συμφωνία και τώρα καλούν τους σκοπιανούς να τη σεβαστούνpanos291 έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 23:07Ναι ο Κουλης φταιει για την ηλιθια συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.Αρίστος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 21:24Ο καθε κατσαπλιας στα Βαλκανια προκαλει την κυβερνηση Κουλη επειδη δεν την υπολογιζει.
.
μιλάμε για ξεδιάντροπο σανό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μαιμουδονία είναι η χώρα και αν δεν είμασταν μπουρδέλο και δεν ειχε αποδεχτεί το ΦΥΡΟΜ ο προδότης πατέρας Μητσοτάκης θα έπρεπε τους είχαμε ταράξει στο bullying και στις μηνύσεις για τεράστιες αποζημιώσεις για την ζημιά που κάνουν στο brand name ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κάθε φορά που το πιάνουν στο στόμα τους.runner έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 22:00Γιατί, με τι τώρα τα Σκόπια και ολόκληρη η γη πως αποκαλούσε τη χώρα αυτή;
Δεν θέλω να σας χαλάσω τις φαντασιώσεις αλλά όλοι Μακεδονία αποκαλούσαν αυτή τη χώρα πλην Ελλάδος φυσικά και Κύπρου.
Οι συμφωνίες και οι ονομασίες "βόρεια" "υπερβόρεια" και δεν ξέρω και εγώ τι, αποτελούν τυπικουρες για οικονομοεμπορικους σκοπούς.
panos291 έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 23:07Ναι ο Κουλης φταιει για την ηλιθια συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.Αρίστος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 21:24Ο καθε κατσαπλιας στα Βαλκανια προκαλει την κυβερνηση Κουλη επειδη δεν την υπολογιζει.
.

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τι θέλουν τα μυρμήγκια ;
Το γραφείο Γεραπετρίτη την συνέταξε.panos291 έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 23:07Ναι ο Κουλης φταιει για την ηλιθια συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.Αρίστος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 21:24Ο καθε κατσαπλιας στα Βαλκανια προκαλει την κυβερνηση Κουλη επειδη δεν την υπολογιζει.
.
Λες να τον έβαλε ΥΠΕΞ ο σατανάς κούλης για να πολεμήσει την συμφωνία αυτός που την συνέταξε;

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.in.gr/2024/05/16/politics/s ... ra-tsipra/
Από τη μεριά του και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προχώρησε σε διάψευση αναφέροντας ότι: «Εμείς στο ΥΠΕΞ δουλέψαμε λέξη προς λέξη τη Συμφωνία. Προσωπικά δούλεψα και τα έγραφα εγώ και τα έχω στο κομπιούτερ μου. Αν ο Γεραπετρίτης πήρε από κάπου τα κείμενα να τα δει, ενημερωτικά, δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω ότι κανείς άλλος δεν δούλεψε κείμενα».
Επ! Επ! Επ! Μη γίνεσαι ρατσιστής!Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 22:02Το ξέρουμε αλλά δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να τους δώσουμε το πράσινο φως. Να μην το έπαιρναν ποτέ, στα κουδούνια μας για τους γύφτους.runner έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 22:00Γιατί, με τι τώρα τα Σκόπια και ολόκληρη η γη πως αποκαλούσε τη χώρα αυτή;
Δεν θέλω να σας χαλάσω τις φαντασιώσεις αλλά όλοι Μακεδονία αποκαλούσαν αυτή τη χώρα πλην Ελλάδος φυσικά και Κύπρου.
Οι συμφωνίες και οι ονομασίες "βόρεια" "υπερβόρεια" και δεν ξέρω και εγώ τι, αποτελούν τυπικουρες για οικονομοεμπορικους σκοπούς.

-
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, γιατί πρέπει να κάνεις συμμαχία με τους Αλβανούς, οι οποίοι έχουν δικό τους το κοσοβο και όλο θέλουν να εξαπλωθούν με διάφορους ηλίθιους χάρτες, βάλε και πριν 20 χρόνια τις αποσχιστικές εξεγέρσεις με τις πλάτες του ΝΑΤΟ, άρα δίνεις τόπο στην οργή στους γραφικούς σλαβομακεδόνες, και λες απλά τηρήστε την συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, να είστε καλά παιδιά. 

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν είναι αργά!
-
Δεν περίμενα οι Σκοπιανοί να πατήσουν την συμφωνιαρα που υπέγραψαν με τον νταουλιερη
Δεν είχαν δώσει δικαιώματα
Περίμενες να την ακυρώσουν τα ανώμαλα ζαβα που κυβερνάνε σήμερα; Κάτι τέτοια εταζανΔημοκράτης έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 00:46Δεν περίμενα οι Σκοπιανοί να πατήσουν την συμφωνιαρα που υπέγραψαν με τον νταουλιερη
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είμαι βέβαιος εάν στον προφορικό λόγο κάποιος πολιτικός λέει άλλο όνομα από το συμφωνηθέν ότι παραβιάζει τη συμφωνία.Άλλωστε και εδώ ένα σωρό κόσμος Σκόπια τους αποκαλούν ακόμη.
Στην ορκωμοσία της η νέα πρόεδρος ναι μεν προφορικά είπε Μακεδονία αλλά στο έγγραφο που υπέγραψε γράφει Βόρεια Μακεδονία.
Το ίδιο θα κάνει και αυτός.
Στην ορκωμοσία της η νέα πρόεδρος ναι μεν προφορικά είπε Μακεδονία αλλά στο έγγραφο που υπέγραψε γράφει Βόρεια Μακεδονία.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δευτερη φτωχοτερη χωρα στην ΕΕ, η Ελλαδα
από Στρακαστρουκας » 27 Μαρ 2024, 14:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Μαρ 2024, 12:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που η εξουσία πάει από πατέρα σε γιο;
από Στρακαστρουκας » 18 Νοέμ 2023, 07:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
19 Νοέμ 2023, 12:59
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-