ΤΨΡΜ
Αγαπητοι συμπολιτες μου
Μετα απο ωριμη σκεψη 30 δευτερολεπτων στις πασχαλινες μου διακοπες καθως ξυνομουν,αποφασισα να δωσω το τελειωτικο χτυπημα στις πολυεθνικες. Οπως σας λεω τα προηγουμενα χρονια ( και εσεις με πιστευετε χαιβανια ) το τελος της εισαγωμενης ακριβειας είναι κοντα βλεπω φως στο τελος του τουνελ. Απλα οι επομενες δυο εβδομάδες είναι κρισιμες.
Μετα απο το σκληρο μετρο των προστιμων που αντιπροσωπευουν ουτε το 1% του ημερησιου τζιρου τους. Αναγκαστηκαν οι πολυεθνικες να τζιραρουν 4 ωρες μια μερα για να το πληρωσουν ειτε αναγκασαν το ελληνικο κρατος να δεχθει την μη πληρωμη του αποφασισα να παρω ενα ποιο σκληρο μετρο.
Να στειλω μια επιστολη μεσω viper στην Ούρσουλα ωστε να δηλωσει στα καναλια οτι θα κανει ντα τις πολυεθνικες.
Ετσι λοιπον χαιβανια θα νομιζετε οτι κατι κανω ενω δεν κανω τιποτα.
Σας φτυνω στα μουτρα αγσπητοι μου συμπολιτες ο πρωθυπουργο σας Κουλης
Αγοράζει ο κόσμος αναγκαστικά γιατί οι επιλογές είναι ελάχιστες μιας και η αγορά μας είναι μικρή.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:30Η τιμολόγηση προϊόντων είναι η δουλειά μου, και μπορώ να σας πώ υπεύθυνα ότι δεν έχει σημασία αν πουλάς πατατάκια ή δορυφόρους ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα, η τιμή που ζητάς να πληρώσει ο άλλος είναι πάντα όσο μαντεύεις ότι είναι διατεθιμένος να πληρώσει, και ούτε σεντς λιγότερο ή περισσότερο. Αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις περισσότερο χάνεις την πώληση, αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις λιγότερο χάνεις λεφτά.
Ο λόγος που πουλάνε όσο πουλάνε είναι γιατί κάποιος τα πληρώνει, αυτή είναι η απάντηση. Δεν ξέρω τι άλλο περιμένει ο Κούλης να του πούνε ακριβώς
ντραπηκες να πεςι "γιατι ειμαστε μαλακες"Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:30Η τιμολόγηση προϊόντων είναι η δουλειά μου, και μπορώ να σας πώ υπεύθυνα ότι δεν έχει σημασία αν πουλάς πατατάκια ή δορυφόρους ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα, η τιμή που ζητάς να πληρώσει ο άλλος είναι πάντα όσο μαντεύεις ότι είναι διατεθιμένος να πληρώσει, και ούτε σεντς λιγότερο ή περισσότερο. Αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις περισσότερο χάνεις την πώληση, αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις λιγότερο χάνεις λεφτά.
Ο λόγος που πουλάνε όσο πουλάνε είναι γιατί κάποιος τα πληρώνει, αυτή είναι η απάντηση. Δεν ξέρω τι άλλο περιμένει ο Κούλης να του πούνε ακριβώς
Σε ποιό προϊόν έχεις ελάχιστες επιλογές; Εάν η αγορά ήταν μικρή η πολυεθνική δεν θα ερχόταν καν.stergiosbik έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:47Αγοράζει ο κόσμος αναγκαστικά γιατί οι επιλογές είναι ελάχιστες μιας και η αγορά μας είναι μικρή.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:30Η τιμολόγηση προϊόντων είναι η δουλειά μου, και μπορώ να σας πώ υπεύθυνα ότι δεν έχει σημασία αν πουλάς πατατάκια ή δορυφόρους ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα, η τιμή που ζητάς να πληρώσει ο άλλος είναι πάντα όσο μαντεύεις ότι είναι διατεθιμένος να πληρώσει, και ούτε σεντς λιγότερο ή περισσότερο. Αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις περισσότερο χάνεις την πώληση, αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις λιγότερο χάνεις λεφτά.
Οι πολυεθνικες πάνε παντού απλά στις μικρές αγορές χτυπάνε τις τιμές για μεγιστοποιηση του κερδουςGoBzi έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:30Σε ποιό προϊόν έχεις ελάχιστες επιλογές; Εάν η αγορά ήταν μικρή η πολυεθνική δεν θα ερχόταν καν.stergiosbik έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:47Αγοράζει ο κόσμος αναγκαστικά γιατί οι επιλογές είναι ελάχιστες μιας και η αγορά μας είναι μικρή.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:30Η τιμολόγηση προϊόντων είναι η δουλειά μου, και μπορώ να σας πώ υπεύθυνα ότι δεν έχει σημασία αν πουλάς πατατάκια ή δορυφόρους ή οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα, η τιμή που ζητάς να πληρώσει ο άλλος είναι πάντα όσο μαντεύεις ότι είναι διατεθιμένος να πληρώσει, και ούτε σεντς λιγότερο ή περισσότερο. Αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις περισσότερο χάνεις την πώληση, αν μαντέψεις λάθος και το βάλεις λιγότερο χάνεις λεφτά.
Το λογικό δηλαδή. Κανείς δε δουλεύει τσάμπα.zteo έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:33Οι πολυεθνικες πάνε παντού απλά στις μικρές αγορές χτυπάνε τις τιμές για μεγιστοποιηση του κερδουςGoBzi έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:30Σε ποιό προϊόν έχεις ελάχιστες επιλογές; Εάν η αγορά ήταν μικρή η πολυεθνική δεν θα ερχόταν καν.stergiosbik έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:47
Αγοράζει ο κόσμος αναγκαστικά γιατί οι επιλογές είναι ελάχιστες μιας και η αγορά μας είναι μικρή.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που νομίζεις. Στην Ελλάδα έχεις παντού τον μικρομεσαίο κρεοπώλη, τυροκόμο, μελισσοκόμο, αγρότη, ελαιοπαραγωγο, κοκ. Οι πολυεθνικές στην χώρα πουλάνε (σχεδόν) πάντα ένα κλικ λιγότερο από τους μικρομεσαίους.zteo έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:33Οι πολυεθνικες πάνε παντού απλά στις μικρές αγορές χτυπάνε τις τιμές για μεγιστοποιηση του κερδουςGoBzi έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:30Σε ποιό προϊόν έχεις ελάχιστες επιλογές; Εάν η αγορά ήταν μικρή η πολυεθνική δεν θα ερχόταν καν.stergiosbik έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 06:47
Αγοράζει ο κόσμος αναγκαστικά γιατί οι επιλογές είναι ελάχιστες μιας και η αγορά μας είναι μικρή.
Τότε ας σταματήσει η ΝΔ τα καραγκιοζιλικια και να βγει με σύνθημα
Δεν είναι φτηνές οι πολυεθνικες απλά οι μικροαστοι πουλάνε ποιο ακριβά ελεου μεγαλύτερων εξόδων όπως η φορολογία.GoBzi έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:47Δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που νομίζεις. Στην Ελλάδα έχεις παντού τον μικρομεσαίο κρεοπώλη, τυροκόμο, μελισσοκόμο, αγρότη, ελαιοπαραγωγο, κοκ. Οι πολυεθνικές στην χώρα πουλάνε (σχεδόν) πάντα ένα κλικ λιγότερο από τους μικρομεσαίους.
Αυτό που μπορείς να καταλογίσεις στις πολυεθνικές είναι ότι εκμεταλλεύονται την παγαποντιά του μικρομεσαίου για δικό τους κέρδος. Όταν ο Έλληνας ανοίγει μια "boutique ρούχων" και πουλάει 30€ το t-shirt που πήρε ένα 2€ από το Bangladesh, ε η πολυεθνική που μου το πουλάει εδώ στο ΗΒ £7 στον Έλληνα θα το πουλήσει για 28€.
ο πληθωρισμός και η φορολογία είναι συμπληγάδες πέτρεςzteo έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 10:06Δεν είναι φτηνές οι πολυεθνικες απλά οι μικροαστοι πουλάνε ποιο ακριβά ελεου μεγαλύτερων εξόδων όπως η φορολογία.GoBzi έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:47Δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που νομίζεις. Στην Ελλάδα έχεις παντού τον μικρομεσαίο κρεοπώλη, τυροκόμο, μελισσοκόμο, αγρότη, ελαιοπαραγωγο, κοκ. Οι πολυεθνικές στην χώρα πουλάνε (σχεδόν) πάντα ένα κλικ λιγότερο από τους μικρομεσαίους.
Αυτό που μπορείς να καταλογίσεις στις πολυεθνικές είναι ότι εκμεταλλεύονται την παγαποντιά του μικρομεσαίου για δικό τους κέρδος. Όταν ο Έλληνας ανοίγει μια "boutique ρούχων" και πουλάει 30€ το t-shirt που πήρε ένα 2€ από το Bangladesh, ε η πολυεθνική που μου το πουλάει εδώ στο ΗΒ £7 στον Έλληνα θα το πουλήσει για 28€.
Η ακρίβεια θα τους τσακίσει