Άρης-ΠΑΟΚ, τελικός πρωταθληματος
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, τελικός πρωταθληματος
Που αν είμαστε.ιδια.θυρα να γνωρίστουμε.απο.κονταjason0 έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 23:07Έχω εισιτήριοhades έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 20:25Καλά το άλλο.με.τον Τοτό το ξέρεις; που θα έρθουν γύφτοι μέσα.στο χαριλαουlonelyrider έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 17:37
Κάτσε να τελειωσει το ματς πρωτα γιατι δεν βλεπω να κυλανε ολα ομαλα.
Μεσα στο γηπεδο θα ειναι και πολλοι παοκτζηδες που πληροφοριες θελουν να εχουν ηδη προμηθευτει εισητηριο.

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Θα φοράς κιτρινόμαυρη μπλούζα Ιάσωνα? Ελπίζω να συμμετέχεις και στα συνθήματα 

Έχω δει και εγώ Άρης-ΠΑΟΚ και μάλιστα στην 3 (ένα 0-0 το 2006), σιγά τα ωά. 

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Μάλλον αρειανοί είστε μετά. Να σας πάρουμε και διαρκείας!
Και γω έχω πάει σε Άρης-ΠΑΟΚ στην 3 πριν πολλά χρόνια. Σε αυτό το ματς δε θα πήγαινα ακόμη και αν είχα.
Ξουτ αποτυχημένε. Γαμησαμε την επαρχιακή ομαδα σου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα κάνουν το ίδιο τα αδέρφια μου και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μείνε στα πολιτικα
Και εγώ μέσα στην 3 ήμουν σε αυτό
Κλάιν μάιν
Απλά ένας μαλάκας αρειανος φίλος μου με είδε και φώναξε από 10 μέτρα τι δουλειά έχεις εσυ εδώ, εγώ προχωρουσα και μου έλεγε την επόμενη μέρα ότι έπρεπε να εξηγήσει στα κεφάλια ότι το παιδι δεν πατάει πια στο γήπεδο
Έτσι είναι οι συμμαχίες. Έρχονται και φεύγουν. Κάνε παρέα με τον Μελ τώρα.
Ο Ιάσωνας πάλι παριστάνει τον παλληκαρά με ιστορίες βγαλμένες από τα άπαντα του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν.
Πάντως είναι μεγάλη κατάντια ή μεγαλυτερη σου χαρά να προέρχεται απο την αποτυχία του αντιπάλου σου και όχι από τη δική σου επιτυχία. Το κυπελο το έχουν χεσμένο λες και εχουν πάρει πολλα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
28 Μάιος 2024, 16:38