Εσύ για τι ακριβώς θιχτηκες, βασικά? Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα και δεν κατάλαβα τι παίζει και με ποιους και γιατί μαλώνεις.
Εκκλησιούλα να μην ξεχάσεις να πας αύριο, και να πιεις και τσαγάκι ρωσικό που φημίζεται, σαν το πιροσκί

Εσύ για τι ακριβώς θιχτηκες, βασικά? Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα και δεν κατάλαβα τι παίζει και με ποιους και γιατί μαλώνεις.
Πολύ καλά τα λες. Βάζεις και μια ποιότητα στο όλο νήμα μόνο και μόνο επειδή θέτεις σοβαρά θέματα.taliban έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 22:37Δεν διάβασα το υπόλοιπο νήμα.Ιδεολόγος έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 21:00Το ζητούμενο είναι σώνει και καλά να λυθεί το πρόβλημα; Και ποιο πρόβλημα; Από τη μια καλό είναι να βλέπει ο κόσμος ότι τέτοιες καφρίλες δεν περνάνε έτσι αναπάντητες. Από την άλλη όπως λες υπάρχει μιντιολαγνεία και έχεις δίκιο που το καταδεικνύεις. Δηλαδή καλά έκανε ο νηματοθέτης και το ανέβασε. Αλλά μέχρι εκεί. Το ότι φτάσαμε τόσες σελίδες είναι οι καμενιές που έγραψαν διάφοροι και μπλέξαμε.
Μόνο το αρχικό.
----
Βέβαια αν το σκεφθεις οκ ναι καλό είναι να βγαινουν προς τα έξω αν και δεν είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά.
Αλλά σε περίπτωση που δεν ήταν ο Λάκης αλλά κάποιος άλλος άγνωστος θα έπαιρνε την ίδια δημοσιότητα ή θα ασχολούταν κάνεις; Ούτε καν.
Πολύ υποκρισία. Αυτό θέλω να πω.
Και το πρόβλημα είναι οι συμπεριφορές απέναντι σε λαοτκι.
Αλλού τα λυνεις αυτά.
Ξεκινάνε από το σχολείο, οικογενεια κλπ.
Άλλο θέμα αυτό οκ.
Δεν θίχτηκα. Με πιάνει απογοήτευση με τη καθυστεριά σας.
omg kai 3 lol έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 21:37στη θεση του Γαβαλα θα μπορουσε να ηταν ενα μικρο παιδι ή μια γυναικα
σταρχίδιαμου. στο βίντεο που ρωτήθηκε, απάντησε; ρωτάω
Απάντησαν οι τράγοι;
σταρχίδιαμου. ο Γαβαλάς τους απάντησε στην ερώτηση αν είναι πούστης; τί; ντράπηκε;;