Σκέφτεσαι να γυρίσεις;Οργισμένος έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:27Οντως εβγαλα φωτο με το μπουτια μου στο πχωρουμ, συγκνωμη αν σε προκαλεσα . Δεν ηθελα να εξιταρω κανεναν απλα να δειξω οτι ειμαι γυμνασμενος.Aitwlos έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:26Εσύ είσαι μετανάστης που ποσταρεις τα μπούτια σου στο πχορουμ, πρώην σιμητικος και πάει λέγοντας. Χεστηκαμε. Ρωτάνε οι ιθαγενείς στο παρόν νημαΟργισμένος έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:24Και το θεμα με τη χρησικτησια δεν εχει να κανει με τιτλους ιδοκτησιας ή κτηματολογιο.
Τραβα αλλη μια να ηρεμησεις τωρα και καληνυχτα.
Xρησικτησία ισχύει ακόμα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Xρησικτησία ισχύει ακόμα;
- Οργισμένος
Γιατι ; Ξυνεται ο κωλος σου;Aitwlos έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:29Σκέφτεσαι να γυρίσεις;Οργισμένος έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:27Οντως εβγαλα φωτο με το μπουτια μου στο πχωρουμ, συγκνωμη αν σε προκαλεσα . Δεν ηθελα να εξιταρω κανεναν απλα να δειξω οτι ειμαι γυμνασμενος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ναι. Το σκέφτεσαι;Οργισμένος έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:31Γιατι ; Ξυνεται ο κωλος σου;Aitwlos έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:29Σκέφτεσαι να γυρίσεις;Οργισμένος έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:27
Οντως εβγαλα φωτο με το μπουτια μου στο πχωρουμ, συγκνωμη αν σε προκαλεσα . Δεν ηθελα να εξιταρω κανεναν απλα να δειξω οτι ειμαι γυμνασμενος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
γενικα σε δημοσιο,εκκλησια και κοινοχρηστους χωρους κ.λπ δεν υφισταται χρησικτησια
οπως και αν ανηκει σε παραπανω απο εναν ιδιοκτητη το ακινητο αν δεν κανω λαθος,δεν το χω πολυψαξει.
εχει καποιες εξαιρεσεις
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είναι κλειδωμένα λόγω κτηματολογίου είπα, δεν είπα για επίσημη ενοικίαση με συμβόλαια κλπ. Όταν το έχεις νοικιάσει νόμιμα, το χρησιμοποιείς, το εκμεταλλεύεσαι, δεν θεωρείται παρατημένο. Αν η ενοικίαση όμως είναι μαύρη, καλή τύχη στο δικαστήριο.Juno έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:01Πως δεν είναι κλειδωμένα, εάν τα δηλώνει η ιδιοκτήτρια και έχει κάνει συμβόλαιο με αυτόν που τα καλλιεργεί;Green Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 19:06
Δεν είναι κλειδωμένα! Σου ξαναλέω ότι ρώτησα συγκεκριμένα για αυτό ακριβώς το θέμα συμβολαιογράφο όταν τακτοποιούσαμε κάποια κληρονομικά-ιδιοκτησιακά το φθινόπωρο!
Αν δεν θες να με ακούσεις πρόβλημά σου
Είναι σαν να ενοικιάζεις σπίτι και στα 20 χρόνια ο νοικάρης να σταματά να πληρώνει ενοίκιο και να στο παίρνει.
Κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. Γιατί αν κάποιο κτήμα καλλιεργείται συστηματικά από κάποιον άλλον επί σειρά ετών και όχι τον ιδιοκτήτη χωρίς να υπάρχει συμβόλαιο ενοίκιου, τότε μπορεί να θεωρηθεί ότι και ο "άλλος" έχει σημαντική συμμετοχή στην αξιοποίηση και αύξηση της συγκεκριμένης περιουσίας.Green Dragon έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 08:48Δεν είναι κλειδωμένα λόγω κτηματολογίου είπα, δεν είπα για επίσημη ενοικίαση με συμβόλαια κλπ. Όταν το έχεις νοικιάσει νόμιμα, το χρησιμοποιείς, το εκμεταλλεύεσαι, δεν θεωρείται παρατημένο. Αν η ενοικίαση όμως είναι μαύρη, καλή τύχη στο δικαστήριο.Juno έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 00:01Πως δεν είναι κλειδωμένα, εάν τα δηλώνει η ιδιοκτήτρια και έχει κάνει συμβόλαιο με αυτόν που τα καλλιεργεί;Green Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 19:06
Δεν είναι κλειδωμένα! Σου ξαναλέω ότι ρώτησα συγκεκριμένα για αυτό ακριβώς το θέμα συμβολαιογράφο όταν τακτοποιούσαμε κάποια κληρονομικά-ιδιοκτησιακά το φθινόπωρο!
Αν δεν θες να με ακούσεις πρόβλημά σου
Είναι σαν να ενοικιάζεις σπίτι και στα 20 χρόνια ο νοικάρης να σταματά να πληρώνει ενοίκιο και να στο παίρνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πότε δεν ίσχυε στην Ελλάδα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ούτε για δημοσιο
Παρατηρητής...
- ksk
Δηλωμένο στο Κτηματολόγιο και στο Ε9 και πληρώνει ενφια έχοντας συμβόλαιο...λιγουλάκι δύσκολο το κόβω να πάει για χρησικτησία...Μαύρη συναλλαγή ναι.
Παρατηρητής...
- ksk
Τελικά τα έδωσες τα 100 ευρώ μόνο και μόνο για να έχεις και την επικύρωση από τον ειδικο

Πάντως και οι ειδικοί κάνουν λάθη...
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Οκτ 2024, 19:15
-
-
Νέα δημοσίευση ισχυει αυτο για την καρυστινου ?
από jackie Daniels » 26 Ιαν 2025, 17:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 128 Απαντήσεις
- 3945 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
16 Φεβ 2025, 17:30
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Φεβ 2025, 15:07