Αν δεν υπήρχε το βίντεο,μπορείhellegennes έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:25Κατά την ταπεινή μου άποψη, αν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο περιστατικό, που δεν είχε πάρει δημοσιότητα και δεν αφορούσε έναν οροθετικό, γνωστό ομοφυλόφιλο, δεν θα υπήρχε τέτοια σύνδεση. Το ότι οι πολιτικοί -και όχι μόνο- ανακατεύονται στην δικαιοσύνη το ξέρουμε.vatraxos έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 11:51Ντόρος υπήρχε και κατά την ιατροδικαστική εξέταση που μακροσκοπικά συμπέρανε ότι τα χτυπήματα δεν επέφεραν το θάνατο. Οι ίδιοι ιατροδικαστές στη συνέχεια συνέδεσαν τα χτυπήματα με το ισχαιμικό επεισόδιο που προκάλεσε το θάνατο.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 11:46Δουλειά της υπεράσπισης είναι όχι δική μου. Εγώ εκφράζω λογικές απορίες.
Έχω την αίσθηση ότι λόγω του ντόρου θα έχουμε υπερβολές.
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
- Βινόσαυρος
α, ενταξει τοτεςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:29Ασχετο αλλα οι CSI agents σε πολλα επεισοδια εχουν αποδειξει οτι οι ιατροδικαστες παραπλανηθηκαν
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Κάτι τέτοιο λέω κι εγώ.hellegennes έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:25Κατά την ταπεινή μου άποψη, αν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο περιστατικό, που δεν είχε πάρει δημοσιότητα και δεν αφορούσε έναν οροθετικό, γνωστό ομοφυλόφιλο, δεν θα υπήρχε τέτοια σύνδεση. Το ότι οι πολιτικοί -και όχι μόνο- ανακατεύονται στην δικαιοσύνη το ξέρουμε.vatraxos έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 11:51Ντόρος υπήρχε και κατά την ιατροδικαστική εξέταση που μακροσκοπικά συμπέρανε ότι τα χτυπήματα δεν επέφεραν το θάνατο. Οι ίδιοι ιατροδικαστές στη συνέχεια συνέδεσαν τα χτυπήματα με το ισχαιμικό επεισόδιο που προκάλεσε το θάνατο.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 11:46Δουλειά της υπεράσπισης είναι όχι δική μου. Εγώ εκφράζω λογικές απορίες.
Έχω την αίσθηση ότι λόγω του ντόρου θα έχουμε υπερβολές.
Η γνωμάτευση "ισχαιμικό επεισόδιο από έντονο στρες -που λόγω έλλειψης καρδιακού προβλήματος κλπ- μάλλον προκλήθηκε από τα χτυπήματα" δεν είναι τεκμηρίωση. Είναι μια γενικότητα, που τους καλύπτει όλους, τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ, πού είδες το "μάλλον";ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:32Κάτι τέτοιο λέω κι εγώ.hellegennes έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:25Κατά την ταπεινή μου άποψη, αν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο περιστατικό, που δεν είχε πάρει δημοσιότητα και δεν αφορούσε έναν οροθετικό, γνωστό ομοφυλόφιλο, δεν θα υπήρχε τέτοια σύνδεση. Το ότι οι πολιτικοί -και όχι μόνο- ανακατεύονται στην δικαιοσύνη το ξέρουμε.
Η γνωμάτευση "ισχαιμικό επεισόδιο από έντονο στρες -που λόγω έλλειψης καρδιακού προβλήματος κλπ- μάλλον προκλήθηκε από τα χτυπήματα" δεν είναι τεκμηρίωση. Είναι μια γενικότητα, που τους καλύπτει όλους, τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Πιο εύκολα δικαιολογείται η (πολύ κακή για μένα) αντίδραση του κοσμηματοπώλη απέναντι σε κάποιον που έχει μπουκάρει στο μαγαζί του παρά του Ζ απέναντι στους εκαβίτες που του δίναν τις πρώτες βοήθειες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μισό δράμι μυαλό και να μην τα περνάς όλα μέσα από ιδεολογικά-κομματικά φιλτράκια αυτά τα πράματα, να σκέφτεσαι λογικά δηλαδή σαν κανονικός άνθρωπος και όχι σαν προπαγανδιστικό φασιστάκι αν θέλεις να καταλήξεις σε κάποιο λογικό συμπέρασμα.
Έχω βοηθήσει κι άλλους φασίστες παλιά, ποτέ δεν είναι αργά να ξέρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Βινόσαυρος
sys3x έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:37Πιο εύκολα δικαιολογείται η (πολύ κακή για μένα) αντίδραση του κοσμηματοπώλη απέναντι σε κάποιον που έχει μπουκάρει στο μαγαζί του παρά του Ζ απέναντι στους εκαβίτες που του δίναν τις πρώτες βοήθειες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μισό δράμι μυαλό και να μην τα περνάς όλα μέσα από ιδεολογικά-κομματικά φιλτράκια αυτά τα πράματα, να σκέφτεσαι λογικά δηλαδή σαν κανονικός άνθρωπος και όχι σαν προπαγανδιστικό φασιστάκι αν θέλεις να καταλήξεις σε κάποιο λογικό συμπέρασμα.
Έχω βοηθήσει κι άλλους φασίστες παλιά, ποτέ δεν είναι αργά να ξέρεις.

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε αν υπάρχει τέτοιο πρωτόκολλο (όσον αφορά τις ουσίες που εξετάζονται) και το περιεχόμενο του (ποιες είναι αυτές);Beria έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:26Η συμπεριφορά του θύματος, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει χαρακτηριστικά αμόκsys3x έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:22Επίσης Μπέρι για να στα κάνω εξηνταράκια δεν έκανα (εγώ) καμία συσχέτιση με τον Ζ και τα παλαιστινιάκια, η συσχέτιση ήταν μεταξύ αυτού που είπες, ότι δεν πέθανε κάνεις από λσδ, και το πόσο σχέση έχει αυτό με το αν γίναν όντως εξετάσεις για αυτές τις συγκεκριμένες ουσίες, αν δεν γίναν γιατί δεν γίναν και κατά πόσο αν όντως είχε γίνει χρήση τέτοιων ουσιών σε πιο βαθμό αυτό επηρέασε στο να πεθάνει τελικά ο Ζ.
(:
Λογικά θα εξεταστεί και η χρήση ναρκωτικών,
Εξετάστηκε και δεν βρέθηκε κάτι
Φαντάζομαι ότι οι ιατροδικαστές τηρούν κάποιο συγκεκριμένο πρωτόκολλο
Οι CSI του φόρουμ επιμένουν ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους
SpoilerShow
που είναι ο φος όταν τον χρειάζεσαι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα δεν υπάρχει σαφές αποτέλεσμα. Αυτό λέω.vatraxos έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:18Γιατί λες "πιθανώς"; Έτσι το διατύπωσαν οι ιατροδικαστές;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:12Στις περιπτώσεις θανάτου, περισσότερη δυναμική έχει η τεκμηρίωση της κατηγορίας. Κατά τη γνώμη μου, η υπόθεση ότι το ισχαιμικό επεισόδίο πιθανόν προκλήθηκε από τα χτυπήματα, δεν είναι τεκμηρίωση.
Πρώτον, γιατί παραμένει υπόθεση και δεύτερον γιατί δεν μπορεί να αποδοθεί μαζική κατηγορία για ανθρωποκτονία για χτυπήματα που έγιναν σε διαφορετικό χρόνο για διαφορετικό λόγο.
Και θα επαναλάβω ότι αν ο Κωστόπουλος ήταν ένα υγιές άτομο, το πράγμα θα ήταν πολύ διαφορετικό.
Από τη στιγμή που η γενική του κατάσταση (σωματική και ψυχολογική) ήταν κάκιστη πριν καν εισέλθει στο μοιραίο κατάστημα, το οτιδήποτε μπορεί να προκαλούσε δραματική επιβάρυνση της κατάστασης του. Ακόμη και το υπερβολικό στρες, που έχει επίσης αναφερθεί από τους ιατροδικαστές.
Θα επαναλάβω επίσης ότι η συγκεκριμένη ιατροδικαστική αοριστία, είναι ένας τρόπος "διπλωματικής" εξισορρόπησης και για τις δύο πλευρές.
Καλύπτεται η υστεροφημία του Κωστόπουλου και συγχρόνως δεν μπορεί να αποδοθεί συγκεκριμένη κατηγορία γιατί δεν διευκρινίζεται το ποιος έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα.
Απο κει και πέρα, τι θα πει "αν ήταν υγιές άτομο"; Το αποτέλεσμα κρίνουμε, όχι το υποθετικό αποτέλεσμα αν ίσχυε κάτι άλλο.
Από τη στιγμή που δεν διευκρινίζεται ποιος έδωσε το χτύπημα που προκάλεσε το έντονο στρες, δεν υπάρχει δολοφόνος.
Ο θάνατος -κατά τη γνωμάτευση πάντα- οφείλεται στο βαθμό του στρες από κάποιο χτύπημα και όχι σε συγκεκριμένο χτύπημα.
Το στρες όμως, είναι νευρολογικό/ψυχολογικό και όχι παθολογικό θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα έχεις λίγο μπερδεμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:47Μα δεν υπάρχει σαφές αποτέλεσμα. Αυτό λέω.
Από τη στιγμή που δεν διευκρινίζεται ποιος έδωσε το χτύπημα που προκάλεσε το έντονο στρες, δεν υπάρχει δολοφόνος.
Ο θάνατος -κατά τη γνωμάτευση πάντα- οφείλεται στο βαθμό του στρες από κάποιο χτύπημα και όχι σε συγκεκριμένο χτύπημα.
Άλλο το ποιό ήταν το αίτιο και άλλο ποιός συγκεκριμένα το προκάλεσε. Το δεύτερο δεν είναι δουλειά του ιατροδικαστή, αλλά του δικαστηρίου.
- hellegennes
Πράγματι, δεν υπάρχει «μάλλον», όμως πολλά από τα χτυπήματα τα προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό που αναφέρεται; Έχεις κάποια παραπομπή;hellegennes έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:54Πράγματι, δεν υπάρχει «μάλλον», όμως πολλά από τα χτυπήματα τα προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.
- hellegennes
Βίντεο. Χτυπάει πολλές φορές το κεφάλι του στο τζάμι για να το σπάσει και μετά φαίνεται να απομακρύνει κομμάτια γυαλιά με τα χέρια του (πέρα από το ότι σέρνεται στα σπασμένα γυαλιά). Όλα αυτά είναι αυτοτραυματισμοί και πιθανά πολύ σοβαροί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάμε πάλι. Το πόρισμα βγήκε σήμερα αλλά δεν το έχω δει δημοσιευμένο για να το αντιγράψω. Αντιγράφω όμως αυτό:vatraxos έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:52Τα έχεις λίγο μπερδεμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:47Μα δεν υπάρχει σαφές αποτέλεσμα. Αυτό λέω.
Άλλο το ποιό ήταν το αίτιο και άλλο ποιός συγκεκριμένα το προκάλεσε. Το δεύτερο δεν είναι δουλειά του ιατροδικαστή, αλλά του δικαστηρίου.
http://www.enikos.gr/society/608494/ypo ... kastiki-ekΕν αναμονή του τελικού πορίσματος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών ανέφερε ότι "μπορεί το χτύπημα άμεσα σαν χτύπημα να μην έδωσε μια βλάβη θανατηφόρο όμως μπορεί να δημιούργησε μια στρεσογόνο κατάσταση, η οποία προφανώς επηρέασε στο να γίνει σπασμός των στεφανιαίων αγγειών και ισχαιμία". Το στρες υπό την έννοια της μεγάλης σωματικής ή ψυχικής πίεσης, εξηγεί, αποτελεί επιστημονικά τεκμηριωμένο παράγοντα κινδύνου που μπορεί να προκαλέσει σπασμό των αγγείων και ισχαιμία.
Eννοείς ότι ο δικαστής θα αποφασίσει ποιος έδωσε το χτύπημα που προκάλεσε το ισχαιμικό;
...Ή κάτι άλλο;
Κατά τα φαινόμενα, ο Κωστόπουλος ήταν ήδη σε κακή ψυχολογική κατάσταση όταν μπήκε στο κατάστημα. Από τη στιγμή όμως που δεν μπορεί να εντοπισθεί κάποιο χτύπημα ως θανατηφόρο, πρέπει να αποδειχθεί ποιο χτύπημα ήταν αυτό που του προκάλεσε τη μεγαλύτερη βλάβη (σοκ) στο ψυχολογικό πεδίο, με αποτέλεσμα την κατάληξη του. Ποια ακριβώς ήταν η στιγμή πριν επιστροφή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
επειδη καρδιακα συμβαινουν και χωρις βρωμοξυλο, οπως επισης και το βρωμοξυλο δεν καταληγει παντα σε καρδιακο δεν καταλαβαινω πως μπορει καποιος να πει οτι ειναι 100% βεβαιο οτι το συγκεκριμμενο βρωμοξυλο κατεληξε σε εγκεφαλικο. θεωρω αυτονοητο το "μαλλον" και χωρις να γραφτει.hellegennes έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 13:54Πράγματι, δεν υπάρχει «μάλλον», όμως πολλά από τα χτυπήματα τα προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.
δεν ειναι μπιστολια στο κουτελο, να μπορεις να πεις 100% απο αυτο πεθανε, καπου πρεπει να αφησεις 1% πιθανοτητα να επαθε το καρδιακο απο αλλο λογο. ειτε απο τα τζαμια, ειτε απο την τουμπα με το τραπεζι, ειτε κατι αλλο. το "αγχος" δεν ειναι μετρησιμο μεγεθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θα προσθέσω και κάτι άλλο, που θεωρώ σημαντικό.
Επειδή για την τεκμηρίωση της οποιασδήποτε κατηγορίας, αυτό που μετράει σε μεγάλο βαθμό είναι η πρόθεση του θύτη, μετράει αντίστοιχα και η ψυχολογία του θύτη την α ή β στιγμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ως θύτες φέρονται ο καταστηματάρχης, ο φίλος του και οι αστυνομικοί.
Το θέμα είναι ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Κωστόπουλου δεν αλλάζουν στο ελάχιστο την εικόνα που είχαν οι μεν και οι δε για τον Κωστόπουλο.
Εννοώ ότι αν κάποιος δείχνει πρεζόνι -ακόμα κι αν δεν είναι- ο περίγυρος θα τον αντιμετωπίσει ως πρεζόνι.
Και ο Κωστόπουλος ήταν σε φάση πανικού/απώλειας ψυχραιμίας, πριν μπει στο κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι η στρεσογόνος διαδικασία είχε αρχίσει-για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους- πριν εμπλακούν σε αυτή τόσο ο καταστηματάρχης όσο και οι αστυνομικοί.
Και δικαίωμα στο στρες ή τον φόβο έχουν όλοι, έτσι;
Οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που φαίνεται και όχι το ιατρικό ιστορικό των άλλων ανθρώπων.
Επειδή για την τεκμηρίωση της οποιασδήποτε κατηγορίας, αυτό που μετράει σε μεγάλο βαθμό είναι η πρόθεση του θύτη, μετράει αντίστοιχα και η ψυχολογία του θύτη την α ή β στιγμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ως θύτες φέρονται ο καταστηματάρχης, ο φίλος του και οι αστυνομικοί.
Το θέμα είναι ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Κωστόπουλου δεν αλλάζουν στο ελάχιστο την εικόνα που είχαν οι μεν και οι δε για τον Κωστόπουλο.
Εννοώ ότι αν κάποιος δείχνει πρεζόνι -ακόμα κι αν δεν είναι- ο περίγυρος θα τον αντιμετωπίσει ως πρεζόνι.
Και ο Κωστόπουλος ήταν σε φάση πανικού/απώλειας ψυχραιμίας, πριν μπει στο κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι η στρεσογόνος διαδικασία είχε αρχίσει-για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους- πριν εμπλακούν σε αυτή τόσο ο καταστηματάρχης όσο και οι αστυνομικοί.
Και δικαίωμα στο στρες ή τον φόβο έχουν όλοι, έτσι;
Οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που φαίνεται και όχι το ιατρικό ιστορικό των άλλων ανθρώπων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε phorum ούτε elefthero , μόνο twitter
από βοθρατζης » 01 Σεπ 2023, 12:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-