Κουλης ''Ο Όλυμπος έχει ύψος 30.000 μέτρα''
- hellegennes
Re: Κουλης ''Ο Όλυμπος έχει ύψος 30.000 μέτρα''
Στο θέμα: προφανώς λέει τριών αλλά μπερδεύτηκε και πήγε να πει τριάντα, οπότε ακούστηκε «τριάν». Είναι αυτονόητο ότι αυτό συνέβη γιατί τον πρόδωσε η μνήμη του· εννοείται πως δεν ήξερε τι ύψος έχει ο Όλυμπος, χρειάζεται να πας σχολείο για να τα μάθεις αυτά. Όταν προσπαθείς να ανακαλέσεις τι έλεγε το κείμενο που σου έγραψε κάποιος άλλος είναι λογικό να συμβεί αυτό. Οι Αμερικάνοι το λένε brain fart.
Για να το εμπεδώσουν όλοι: το κειμενάκι που του έδωσαν να διαβάσει έλεγε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει συνδυασμός βουνού τριών χιλιάδων μέτρων δίπλα σε θάλασσα (απολύτως ψευδές) αλλά μπερδεύτηκε και πήγε να πει τριάντα.
Για να το εμπεδώσουν όλοι: το κειμενάκι που του έδωσαν να διαβάσει έλεγε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει συνδυασμός βουνού τριών χιλιάδων μέτρων δίπλα σε θάλασσα (απολύτως ψευδές) αλλά μπερδεύτηκε και πήγε να πει τριάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έλεγε και κάτι άλλα εξωφρενικά για την φιλοξενία των ντόπιων και το καλύτερο φαγητό στον κόσμο που σηκώνουν 2 ξεχωριστά νήματα.όταν βρει χρόνο ο μαδουραίος [είναι πολυάσχολος ο μπαγάσας] θα τα ανοίξει
Αναρωτιέμαι αν μπορεί να αρθρώσει 10 λέξεις τις οποίες σκέφτηκε από μόνος του.
Πιθανώς αν τον αφήσουν λάσκα θα αρχίσει τα τικ και τις γκριμάτσες και θα φοβηθούν οι γύρω.
Πιθανώς αν τον αφήσουν λάσκα θα αρχίσει τα τικ και τις γκριμάτσες και θα φοβηθούν οι γύρω.
Mα και τώρα είναι δύσκολο χωρίς αμάξι.Το σχολείο είναι τέρμα πάνω,σχεδόν στους πρόποδες.Ατελείωτα πατινάζ στις ανηφόρες το χειμώνα,μπρρρ.
Κάποτε ήμασταν 5 Λαρσαίοι ,πατικωμένοι στο θκο μου το αμάξι.Έφυγα κι εγώ τελευταίος με μετάθεση,το γκαντέμιασε κι ο Κούλης.....βοήθειά τους.

Φαντάσου πώς υπολογίζανε τα μόριά σας.Στύξ έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 12:29Mα και τώρα είναι δύσκολο χωρίς αμάξι.Το σχολείο είναι τέρμα πάνω,σχεδόν στους πρόποδες.Ατελείωτα πατινάζ στις ανηφόρες το χειμώνα,μπρρρ.
Κάποτε ήμασταν 5 Λαρσαίοι ,πατικωμένοι στο θκο μου το αμάξι.Έφυγα κι εγώ τελευταίος με μετάθεση,το γκαντέμιασε κι ο Κούλης.....βοήθειά τους.

Όταν έχεις στο μυαλό σου να πεις 3000 μέτρα είναι πολύ πιθανό να πεις 30000 μέτρα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι δεν ξέρεις.
Σοβαρή αντιπολίτευση. Από τόσα κακά που κάνει ο Μητσοτάκης να καταγγέλεις ένα ανθρώπινο λάθος που όλοι μας θα κάνουμε. Μπράβο ρε.
Σοβαρή αντιπολίτευση. Από τόσα κακά που κάνει ο Μητσοτάκης να καταγγέλεις ένα ανθρώπινο λάθος που όλοι μας θα κάνουμε. Μπράβο ρε.
Πολύ διαβασμένοι και σεις. Υπήρχαν δεινόσαυροι πριν 1.000.000 χρόνια.Juno έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 10:03FixedΜαδουραίος έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 09:523+ φορές το Έβερεστ δηλαδή
ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΔΙΑ
Πού θα πάει φέτος ο Τσίπρας διακοπές; Λέσβο ή Μυτιλήνη;
Αφήστε τα αυτά και πιάστε το photoshop να γελάσει λίγο ο κοσμάκης!
Όταν η Ευγενία είχε πει ότι ο Παρθενώνας είναι 1.000.000 ετών, είχε κυκλοφορήσει φωτογραφία με δεινοσαύρους στην Ακρόπολη.
Γιατί δεν το διόρθωσε τότε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γιατί έτσι. Του ξέφυγε και πάει. Πέρασε. Σιγά τώρα ρε φίλε. Είναι θέμα αυτό να κρίνεις έναν πολιτικό;
Αλίμονο! Ο μίστερ τέλειος έκανε ένα σαρδάμ, πώς κάνω έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 19 Μάιος 2024, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
- hellegennes
Nope. Με τίποτα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν προσπαθείς να θυμηθείς ένα κείμενο που αποστήθισες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαδουραίος
Σωστός.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 12:08Έλεος. Φούτζι, Βεζούβιος, Αίτνα, Μαούνα Κέα. Τρία απ' αυτά είναι μεγαλύτερα από τον Όλυμπο.
Καλά που το διευκρινίζεις γιατί πολλοί μπορεί να το πιστέψουν κιόλας.
Θα σου έλεγα ότι γερνάς και γι αυτό γίνεσαι απόλυτος αλλά θα φαινόταν επιθετικό ενώ θα ήταν πλάκα. Δεν στο λέω.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 13:15Nope. Με τίποτα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν προσπαθείς να θυμηθείς ένα κείμενο που αποστήθισες.
Που το ξέρεις ρε ότι μόνο σε αυτήν την περίπτωση κάνεις λάθος; Αν είσαι κουρασμένος, χαλαρός, νυσταγμένος, κάτι είναι απίθανο να σου ξεφύγει καμιά 25 Μαρτίου 1940;
Αυτό το ξέρουμε και το καταδεικνύουμε αλλά όχι να ψάχνουμε για λεπτομέρειες άνευ ουσίας.Μαδουραίος έγραψε: ↑19 Μάιος 2024, 13:18
Ναι γιατι εκτος κειμενου και λιστα Πετσα ειναι ενας κατασκευασμενος ανικανος γονος
Το να δικαιολογήσεις ένα ανθρώπινο λάθος δεν σημαίνει ότι τον βγάζεις τέλειο καλέ μου. Χίλια πράγματα μπορείς να του προσάψεις με την εγκληματική πολιτική του. Αλλά δεν πας μπροστά με κατινίστικα. Μένεις πίσω. Ρίχνεις και το επίπεδο στο να σου αντιπαρατεθεί ο άλλος με τέτοια φαιδρά. και τα ουσιώδη πάνε περίπατο.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ας μάθει λίγο λεξαρίθμους:
ΥΨΟΣ ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙ = 2915
ΥΨΟΣ ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙ = 2915
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΑΧΙΝΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ....
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 07 Ιούλ 2024, 20:28 » σε Μαγειρική - 72 Απαντήσεις
- 2494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
05 Σεπ 2024, 05:48
-
-
- 79 Απαντήσεις
- 2205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
12 Δεκ 2024, 19:50
-