Μάθημα συμπεριφοράς από άθεους προς αγνωστικιστές
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μάθημα συμπεριφοράς από άθεους προς αγνωστικιστές
Και γιατι ο νηματοθετης δεν ενοχλειται απο τα μαθηματα συμπεριφοράς γενικοτερα?
Εκει στο meme του που λεει my religion says you can't do that, αν αντικαταστησουμε το religion με moral beliefs, conscience etc μια χαρα παει η απαντηση του fuck off.
Εκει στο meme του που λεει my religion says you can't do that, αν αντικαταστησουμε το religion με moral beliefs, conscience etc μια χαρα παει η απαντηση του fuck off.
Και τί σχέση έχουν οι θρησκείες με το δικαίωμα ή απαγόρευση στις εκτρώσεις;Άθεος έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 11:19Οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να περάσουν νόμο που θα κάνει την έκτρωση αδίκημα τιμωρούμενο με την θανατική ποινή.
https://www.thepetitionsite.com/614/808 ... 3305948510
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι ηγέτες των θρησκόπληκτων θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Θέλουν να κυβερνήσουν. Θέλουν θεοκρατία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 12:09Και τί σχέση έχουν οι θρησκείες με το δικαίωμα ή απαγόρευση στις εκτρώσεις;Άθεος έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 11:19Οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να περάσουν νόμο που θα κάνει την έκτρωση αδίκημα τιμωρούμενο με την θανατική ποινή.
Θα προσπαθήσω να βρω ένα βίντεο όπου ένα κάθαρμα της Αστυνομίας Ηθών του Ιράν πάει και κλωτσάει μια κοπέλα, μπροστά από την βιτρίνα ενός καταστήματος, επειδή δεν φοράει το ηλίθιο εκείνο κεφαλομάντηλο hijab.
Η ιδέα των επουράνιων είναι δημιούργημα πανάρχαιου αστειολογήματος.
Και τί σχέση έχουν οι θρησκείες με το δικαίωμα ή απαγόρευση στις εκτρώσεις;
[/quote]
Το βίντεο που ανάφερα στο προηγούμενο μήνυμα:
https://www.linkedin.com/posts/jasonras ... member_ios
Δεν μας χέζουν και οι άθεοι που θα μας κάνουν μαθήματα; ΟΥΡΤ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ; Έχω διαβάσει κάποια από τα απόκρυφα ευαγγέλια και την αποκάλυψη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Βρε βλημμένο, πότε θα σταματήσεις να ανεβάζεις κοπυπάστε και σκρινσοτς από το είδωλο σου τον Τριμιντζόπουλο ως απόδειξη βαθιάς και πλέριας γνώσης;Άθεος έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 17:38Οι ηγέτες των θρησκόπληκτων θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Θέλουν να κυβερνήσουν. Θέλουν θεοκρατία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 12:09Και τί σχέση έχουν οι θρησκείες με το δικαίωμα ή απαγόρευση στις εκτρώσεις;Άθεος έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 11:19
Οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να περάσουν νόμο που θα κάνει την έκτρωση αδίκημα τιμωρούμενο με την θανατική ποινή.
Θα προσπαθήσω να βρω ένα βίντεο όπου ένα κάθαρμα της Αστυνομίας Ηθών του Ιράν πάει και κλωτσάει μια κοπέλα, μπροστά από την βιτρίνα ενός καταστήματος, επειδή δεν φοράει το ηλίθιο εκείνο κεφαλομάντηλο hijab.
Αυτό δεν είναι χαρντ ροκ αθεΐα, είναι πετριά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, όλοι έχουμε λίγο πολύ μια κάποια... τριβή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν τα κατάλαβες καλά τα πράγματα.
Ο αγνωστικιστής λέει fuck off στον θρησκόληπτο που του λέει τι δεν πρέπει να να κάνει.
Ο αγνωστικιστής όμως δεν επιτρέπει σχολιασμό στην ανάρτησή του και απαγορεύει και την κοινοποίησή της. Λέει, δηλαδή, σε μένα που την διαβάζω, τι δεν πρέπει να κάνω.
Εμένα, του άθεου, μου αρέσουν αυτά που έγραψε αλλά λέω fuck off στις απαγορεύσεις του. Αντιγράφω την ανάρτησή του και την ποστάρω έτσι που μπορεί και σχολιασμός να γίνει και κοινοποίηση.
Ε, και κάποιοι άλλοι λένε fuck off στον κάθε σαλταρισμένο άθεο δάσκαλο.Άθεος έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 18:38Δεν τα κατάλαβες καλά τα πράγματα.
Ο αγνωστικιστής λέει fuck off στον θρησκόληπτο που του λέει τι δεν πρέπει να να κάνει.
Ο αγνωστικιστής όμως δεν επιτρέπει σχολιασμό στην ανάρτησή του και απαγορεύει και την κοινοποίησή της. Λέει, δηλαδή, σε μένα που την διαβάζω, τι δεν πρέπει να κάνω.
Εμένα, του άθεου, μου αρέσουν αυτά που έγραψε αλλά λέω fuck off στις απαγορεύσεις του. Αντιγράφω την ανάρτησή του και την ποστάρω έτσι που μπορεί και σχολιασμός να γίνει και κοινοποίηση.
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γατούλα, σπίρτο είσαι!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 18:34Βρε βλημμένο, πότε θα σταματήσεις να ανεβάζεις κοπυπάστε και σκρινσοτς από το είδωλο σου τον Τριμιντζόπουλο ως απόδειξη βαθιάς και πλέριας γνώσης;Άθεος έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 17:38Οι ηγέτες των θρησκόπληκτων θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Θέλουν να κυβερνήσουν. Θέλουν θεοκρατία.
Αυτό δεν είναι χαρντ ροκ αθεΐα, είναι πετριά.
Το «Τριμιτζόπουλος» (το όνομά μου) γράφεται χωρίς «ν».

Οκ, αλλα γιατι να μην μπορει να χρησιμοποιησει το δικαιωμα του να μην αφηνει σχολια?Άθεος έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 18:38Δεν τα κατάλαβες καλά τα πράγματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανάρτηση που ταρακούνησε τους αγγλόφωνους δήθεν άθεους.
από Άθεος » 19 Νοέμ 2024, 10:49 » σε Θρησκειολογία - 26 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
21 Νοέμ 2024, 10:57
-
-
- 95 Απαντήσεις
- 1148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
14 Μαρ 2025, 19:55
-
- 13 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI
31 Μάιος 2024, 14:14
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΜΠΕΡΙΑ (ΙΙΙ)
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 20 Φεβ 2025, 21:41 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
20 Φεβ 2025, 21:41
-