Στα εκατό χιλιάρικα η μεσαία τάξη και μειωση φορων!!!
-
Στα εκατό χιλιάρικα η μεσαία τάξη και μειωση φορων!!!
Κόντρες με το ΚΚΕ και τα 1700 βασικο κανουν οι ζαιοι
- Dwarven Blacksmith
Re: Στα εκατό χιλιάρικα η μεσαία τάξη και μειωση φορων!!!
Μια χαρά μου ακούγεται, άμα έχουμε τέτοια μεσαία τάξη παίζω να αποριζοσπαστικοποιηθώ κι εγώ.

δεν μπορούν απλά να το βουλώσουν και να περιμένουν 

σε ένα φυσιολογικό κόσμο θα την έκοβε με ένα "πέρνα έξω ηλίθια,ουστ"
-
- Επικοινωνία:
Δεν έχω ήχο στο πισι που διαβάζω και δεν ξέρω αν αναφέρουν το όνομά της, αλλά αυτή η μελαχρινή οπτασία στο βίδεο πως λέγεται?
αφροδίτη λατινοπούλου λέει
Η ανιψιά του Σάκη του Μουμτζή είναιΚαπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:14Δεν έχω ήχο στο πισι που διαβάζω και δεν ξέρω αν αναφέρουν το όνομά της, αλλά αυτή η μελαχρινή οπτασία στο βίδεο πως λέγεται?
Μαδουραίος @ Ψηφίζουμε Ιφιγένεια Μουμτζή για υποψηφια Ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ
Λέει "να φτάσουμε κάποια στιγμή". Δεν λέει πότε. Και τον Μητσοτάκη άμα ρωτήσεις, θα σου πει "φυσικά και θα φτάσουμε κάποια στιγμή ο μέσος μισθός να είναι 4.5 χιλιάρικα". Το θέμα είναι το "πότε".
Επίσης μπορεί πολύ εύκολα να θεωρηθεί εφικτό πάρα πολύ σύντομα αυτό, φτάνει να αλλάξει κανείς ελαφρώς τον ορισμό της μεσαίας τάξης. Πχ αν εγώ πω ότι ορίζω ως μεσαία τάξη αυτούς που έχουν εισοδήματα γύρω στις 100.000 το χρόνο, αυτομάτως έχει επιτευχθεί ο στόχος.
Επίσης μπορεί πολύ εύκολα να θεωρηθεί εφικτό πάρα πολύ σύντομα αυτό, φτάνει να αλλάξει κανείς ελαφρώς τον ορισμό της μεσαίας τάξης. Πχ αν εγώ πω ότι ορίζω ως μεσαία τάξη αυτούς που έχουν εισοδήματα γύρω στις 100.000 το χρόνο, αυτομάτως έχει επιτευχθεί ο στόχος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
δε μπορούν να κάνουν μιαν αληθινή δουλειά σε αυτήν την οικογένεια;Σενέκας έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:21Η ανιψιά του Σάκη του Μουμτζή είναιΚαπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:14Δεν έχω ήχο στο πισι που διαβάζω και δεν ξέρω αν αναφέρουν το όνομά της, αλλά αυτή η μελαχρινή οπτασία στο βίδεο πως λέγεται?
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γενικά, όποιος δουλεύει δεν ασχολείται σοβαρά με την πολιτική. μόνο οι αργόσχολοι και οι κηφήνες ασχολούνται. φακτfoscilis έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:25δε μπορούν να κάνουν μιαν αληθινή δουλειά σε αυτήν την οικογένεια;Σενέκας έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:21Η ανιψιά του Σάκη του Μουμτζή είναιΚαπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:14Δεν έχω ήχο στο πισι που διαβάζω και δεν ξέρω αν αναφέρουν το όνομά της, αλλά αυτή η μελαχρινή οπτασία στο βίδεο πως λέγεται?
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ο Μπάρμπας της τουλάχιστον πρόλαβε να ασπρίσει, αυτή είναι 25 χρονών μωρό, μόλις βγήκε απ'ταυγό και τελείωσε τη dolce vita στο Λονδίνο θέλει να μας κατσικωθεί στο σβέρκο να γίνει η νέα Καϊλή. Απο τη μια μεριά, θαυμάζω την αυθάδεια που έχειfoscilis έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:25δε μπορούν να κάνουν μιαν αληθινή δουλειά σε αυτήν την οικογένεια;Σενέκας έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:21Η ανιψιά του Σάκη του Μουμτζή είναιΚαπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:14Δεν έχω ήχο στο πισι που διαβάζω και δεν ξέρω αν αναφέρουν το όνομά της, αλλά αυτή η μελαχρινή οπτασία στο βίδεο πως λέγεται?
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι μόνο που σε μια πολιτική συζήτηση που αφορά την επικαιρότητα δεν μιλάμε για ουτοπικούς πόθους αλλά για ρεαλιστικά πράγματαmicmic έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:22Λέει "να φτάσουμε κάποια στιγμή". Δεν λέει πότε. Και τον Μητσοτάκη άμα ρωτήσεις, θα σου πει "φυσικά και θα φτάσουμε κάποια στιγμή ο μέσος μισθός να είναι 4.5 χιλιάρικα". Το θέμα είναι το "πότε".
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κανένας δεν κατσικώνεται από μόνος του. κάποιοι τον ψηφίζουν για να κατσικωθείΣενέκας έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:31ο Μπάρμπας της τουλάχιστον πρόλαβε να ασπρίσει, αυτή είναι 25 χρονών μωρό, μόλις βγήκε απ'ταυγό και τελείωσε τη dolce vita στο Λονδίνο θέλει να μας κατσικωθεί στο σβέρκο να γίνει η νέα Καϊλή. Απο τη μια μεριά, θαυμάζω την αυθάδεια που έχειfoscilis έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:25δε μπορούν να κάνουν μιαν αληθινή δουλειά σε αυτήν την οικογένεια;Σενέκας έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:21
Η ανιψιά του Σάκη του Μουμτζή είναι
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ε, θα την ψηφίσουν. Φρέσκο γκομενάκι θα δει ο κόσμος, το όνομα δεν χτυπάει και τόσο άσχημα, θα βγει. Απλά όπως είπα, θέλει θράσος για να βάλεις το όνομά σου μπροστά σε τέτοια ηλικία, αλλά εφόσον το έχει, τα άλλα θα έρθουν μόνα τουςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 15:32κανένας δεν κατσικώνεται από μόνος του. κάποιοι τον ψηφίζουν για να κατσικωθεί
Άμα είχαν και φωτογραφίες των υποψηφίων με μαγιό τα ψηφοδέλτια, θα έβγαινε σίγουρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα αυξήσουμε τους φόρους που πλήττουν τη μεσαία τάξη!
από Frappezitis » 30 Μάιος 2023, 07:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
30 Μάιος 2023, 08:02
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Νοέμ 2024, 14:48
-
-
Νέα δημοσίευση "Θ' αυξήσουμε τους φόρους οι οποίοι πλήττουν τη μεσαία τάξη"
από Kauldron » 30 Μάιος 2023, 10:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 1993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Μάιος 2023, 20:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 13:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 971 Απαντήσεις
- 20451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
-