Δεν μας ενδιαφέρει άμεσα σε ποιο είδος ακριβώς ανήκεις στην οικογένεια των πρωτευόντων, αλλά θα ανοίξω petition ώστε να το λάβει υπόψη η πολιτεία, αν χρειαστεί, για εγκλεισμό σε κατάλληλο ίδρυμα.
Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Bill Hicks έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 15:07εγώ φίλε χέλλη είμαι Second Summer of Love

Θα τον λατρέψεις τον Χέλλη, από κοντά είναι ακόμη πιο σπασίκλας, για την ακρίβεια λίγο παραπάνω από όσο είμαστε εγώ πχ κι εσύ combined.
Χέλλη, θα κανονίσουμε στα κοντά έρθει δεν έρθει η άλλη, σκάσανε μύτη οι ζέστες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
έλα πες την αλήθεια, το ξέρεις ότι είσαι τέρμα ηλίθιοςΟργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:33Που ειδες να γραφω εγω για ψυχολογικη υποστηριξη;;;; Εχεις παραισθησεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:31βασικά με την "λογική" σου είτε σκότωσες άνθρωπο, είτε δεν πλήρωσες τον ΦΠΑ στην ώρα του θα έπρεπε να αντιμετοπίζεσαι το ίδιο και πάνω κάτω θα έπρεπε πχ μετά το φωνικό να παρέχαμε ψυχολογική υποστήριξη στον φονιά ώστε να μη τον παρει από κάτω και οκ, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθηΟργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:17
Ε λοιπον ας σταματησουμε επιτελους τα ημιμετρα και να καθομαστε να ψαχνουμε τι ειναι ειδεχθες εγκλημα και τι οχι.
Εκανες παραβαση; Θανατος.
Ευγε χελιγενη , παλι εγραψες...
που βασικά πρέπει να βρούμε μια άλλη λέξη για το λάθος γιατί μπορεί να το πάρει βαριά η ψυχούλα του
Αλλα οκ ας τους καθαρισουμε ολους να τελειωνουμε με τα ημιμετρα.
Στο αφγανισταν και την περσια κατι θα ξερουν καλυτερα...
δηλαδή η βλακεία είναι στο 10 και εσύ στο 11
-
μη γελάς, πρέπει να σεβόμαστε τις προσωπικές αντωνυμίες παιδεραστών που πουλάνε τρέλα ώστε να μεταφερθούν σε γυναικείες φυλακές
-
Πάντως ευτυχώς που παρανοικοί το πήγαν στα εντελώς άκρα και δείχνει να επικρατεί λίγη λογική
πολλές αθλητικές ομοσπονδίες δεν επιτρέπουν σε τραβέλια να κερδίζουν γυναίκες, η δικαστής παίζει να δει την πόρτα της ανεργίας με τις μαλακίες της, ξαναέχει αρχίσει η καζούρα στα τραβέλια και τους πούστηδες
Θα περάσει βέβαια καιρός αλλά υπάρχει ενα φως στο τούνελ της παράνοιας
πολλές αθλητικές ομοσπονδίες δεν επιτρέπουν σε τραβέλια να κερδίζουν γυναίκες, η δικαστής παίζει να δει την πόρτα της ανεργίας με τις μαλακίες της, ξαναέχει αρχίσει η καζούρα στα τραβέλια και τους πούστηδες
Θα περάσει βέβαια καιρός αλλά υπάρχει ενα φως στο τούνελ της παράνοιας
Φαίνεται! Ακόμα γένια έχει!Οργισμένος έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 13:14γνωριζεις ποτε ξεκινησε τα της αλλαγης φυλου;;;;
- Οργισμένος
Nai παρανοικε χιμπαντζη οτι πεις και προσεχε τις μασκες και τα εμβολια. ΕΙναι υπουλοι οι νεοταξ.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:46Δεν μας ενδιαφέρει άμεσα σε ποιο είδος ακριβώς ανήκεις στην οικογένεια των πρωτευόντων, αλλά θα ανοίξω petition ώστε να το λάβει υπόψη η πολιτεία, αν χρειαστεί, για εγκλεισμό σε κατάλληλο ίδρυμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΚΙ εσυ φυσικα ανω του 100.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 14:20έλα πες την αλήθεια, το ξέρεις ότι είσαι τέρμα ηλίθιοςΟργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:33Που ειδες να γραφω εγω για ψυχολογικη υποστηριξη;;;; Εχεις παραισθησεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:31
βασικά με την "λογική" σου είτε σκότωσες άνθρωπο, είτε δεν πλήρωσες τον ΦΠΑ στην ώρα του θα έπρεπε να αντιμετοπίζεσαι το ίδιο και πάνω κάτω θα έπρεπε πχ μετά το φωνικό να παρέχαμε ψυχολογική υποστήριξη στον φονιά ώστε να μη τον παρει από κάτω και οκ, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη
που βασικά πρέπει να βρούμε μια άλλη λέξη για το λάθος γιατί μπορεί να το πάρει βαριά η ψυχούλα του
Αλλα οκ ας τους καθαρισουμε ολους να τελειωνουμε με τα ημιμετρα.
Στο αφγανισταν και την περσια κατι θα ξερουν καλυτερα...
δηλαδή η βλακεία είναι στο 10 και εσύ στο 11
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Δεν υπάρχουν "νεοτάξ", μόνο ηλίθιοι σαν και του λόγου σου. Οι μάσκες και τα εμβόλια μάς τελείωσαν, αφού αποδείχθηκαν άχρηστα για τον γενικό πληθυσμό. Δεν χρειάζεται να προσέχω τίποτα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:25Nai παρανοικε χιμπαντζη οτι πεις και προσεχε τις μασκες και τα εμβολια. ΕΙναι υπουλοι οι νεοταξ.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:46Δεν μας ενδιαφέρει άμεσα σε ποιο είδος ακριβώς ανήκεις στην οικογένεια των πρωτευόντων, αλλά θα ανοίξω petition ώστε να το λάβει υπόψη η πολιτεία, αν χρειαστεί, για εγκλεισμό σε κατάλληλο ίδρυμα.
Πήγαινε να πουλήσεις αλλού τις αντιεμβολιαστικές σου απόψεις που έχεις εκφράσει και στο παρελθόν στο φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Η τιμωρια ειναι φυλακιση. Τελος. Το που θα γινει η φυλακιση , δλδ σε ανδρικες ή γυναικειες φυλακες θα το πουν οι γιατροι και οι δικαστες. Τα δε ζωωδη μισαλλοδοξα αλλα και βλακωδη οτι οφειλει να παει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "τιμωρηθει" περαιτερω, δειχνουν τι σκατα εχετε μεσα στο κεφαλι σας...
Βρωμοφασιστακια .
Βρωμοφασιστακια .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ναι ναι οτι πεις. Ο γιατρος ειπε να λεμε παντα ναι, μαμακια.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:29Δεν υπάρχουν "νεοτάξ", μόνο ηλίθιοι σαν και του λόγου σου. Οι μάσκες και τα εμβόλια μάς τελείωσαν, αφού αποδείχθηκαν άχρηστα για τον γενικό πληθυσμό. Δεν χρειάζεται να προσέχω τίποτα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:25Nai παρανοικε χιμπαντζη οτι πεις και προσεχε τις μασκες και τα εμβολια. ΕΙναι υπουλοι οι νεοταξ.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:46
Δεν μας ενδιαφέρει άμεσα σε ποιο είδος ακριβώς ανήκεις στην οικογένεια των πρωτευόντων, αλλά θα ανοίξω petition ώστε να το λάβει υπόψη η πολιτεία, αν χρειαστεί, για εγκλεισμό σε κατάλληλο ίδρυμα.
Πήγαινε να πουλήσεις αλλού τις αντιεμβολιαστικές σου απόψεις που έχεις εκφράσει και στο παρελθόν στο φόρουμ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Μόνο γρυλίσματα και ατάκες του νηπιαγωγείου. Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη σου. Γι' αυτό θα είσαι μια ζωή ΔΥ που απλά ροκανίζει χρήμα και δεν δουλεύει ποτέ, καλή ώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οφείλει να πάω σε αντρικές φυλακές γιατί είναι άντρας, ανεγκέφαλε υποστηρικτή βιαστών ανηλίκων.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:31οφειλει να παει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "τιμωρηθει" περαιτερω
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Oxi παρεξηγηση το βρωμοδημοσιο τελεψε, ειμαι εδω και καιρο σε ευρωπαικη πολυεθνικη, δλδ οχι μπακαλογατος στου μπαμπα το μαγαζι σαν και του λογου σου. Τελευταια δε, αυξανονται οι πιθανοτητες μου απο οτι βλεπω για θεση σινιορ μανατζερ , αλλα θα δουμε.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:33Μόνο γρυλίσματα και ατάκες του νηπιαγωγείου. Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη σου. Γι' αυτό θα είσαι μια ζωή ΔΥ που απλά ροκανίζει χρήμα και δεν δουλεύει ποτέ, καλή ώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 27 Μάιος 2024, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Α κωλοτουμπα τωρα ε; Ετσι μπραβο, ξεχασες τα γραφομενα σου περι μη σωφρονισμου. Ομως και παλι αν εχομε τρανς περιπτωση οι γιατροι θα μας πουνε ποιο ειν το φυλο και οχι κατι ιδιοφυιες σαν την παρτι σου.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:34Οφείλει να πάω σε αντρικές φυλακές γιατί είναι άντρας, ανεγκέφαλε υποστηρικτή βιαστών ανηλίκων.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:31οφειλει να παει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "τιμωρηθει" περαιτερω
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε σεις, πόσο κοστίζει μια μερίδα αλατισμένης πάπιας τύπου Ναντζίνγκ;
από Ναύτης » 04 Σεπ 2024, 13:03 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
04 Σεπ 2024, 22:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 109 Απαντήσεις
- 3155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
25 Νοέμ 2024, 17:57