
Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38504
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Στην τελική ευθεία, πάμε να δούμε πως θα κυμαίνονται οι αποδόσεις ( ΝΔ και ζαίους μόνο) όσο πλησιάζουμε στην μέρα των εκλογών και μέχρι τα exit polls :


Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Νομίζω ότι είναι σχετικα ασφαλές αν κυλήσει η προεκλογική περίοδος χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα ότι η ΝΔ θα πάει πάνω από το 32.5 οπότε αν και η απόδοση του 1.75 δεν είναι τρομερά μεγάλη δεν είναι και άσχημη για ποντάρισμα. Ήδη οι περισσότερες δημοσκοπήσεις τη δείχνουν πάνω από 32.5 και η τάση της είναι προς τα πάνω. Θεωρώ και πάλι θα πάρει ενα σημαντικό ποσοστό των αναποφάσιστων αν και όχι τόσο μεγάλο όσο στις βουλευτικές.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 09:39Στην τελική ευθεία, πάμε να δούμε πως θα κυμαίνονται οι αποδόσεις ( ΝΔ και ζαίους μόνο) όσο πλησιάζουμε στην μέρα των εκλογών και μέχρι τα exit polls :![]()
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τις παρούσες συνθήκες δύσκολο να περασει το 16.5, μόνο μια τον έχει εμφανίσει προς το παρόν πάνω από 16.5 και γενικά αυτή δεν είναι από τις αξιόπιστες, γενικά και για άλλα κόμματα εμφανίζει περίεργα ποσοστά (πχ δημιουργία ξανά, νέα αριστερά). Πρέπει να συνυπολογιστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας έχει άμεσες διαρροές προς τη νέα αριστερά που αποτελείται αποκλειστικά απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έχασε τους 4 από τους 6 εκλεγμένους ευρωβουλευτές του και οι 4 υποστηρίζουν πλέον άλλα κόμματα, με τους 3 να είναι μάλιστα και υποψήφιοι : Κούλογλου (νέα αριστερά), Παπαδημούλη (νέα αριστερά, δεν είναι υποψήφιος), Κόκκαλη (κόσμος), Γεωργούλη (πράσινο κίνημα)
Από την άλλη πλευρά ίσως έχει βασιμοτητα που βάζουν το όριο πονταρίσματος στο 16.5 γιατί ο κασσελακης αποτελεί αστάθμητο παράγοντα και είχε μια συνεχή ανοδική τάση τους τελευταίους μήνες με προσέλκυση νέων κοινών, άρα μπορεί να κάνει καλό τερματισμό.
Εάν πιστεύει κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τερματίσει τελικά δεύτερο η απόδοση είναι αρκετά προσοδοφόρα στο 4.00. νομίζω ότι εκεί ποντάρει κανείς στο ότι φαίνεται να σταμάτησε η πτώση του ΠΑΣΟΚ και να έχει ξανά μια μικρή άνοδο + στο ότι τα νέα κοινά που προσελκύει ο κασσελακης δε θα πάνε κάλπη, σε σχέση με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Αυτό βέβαια φαίνεται να καταρρίπτεται από την πρόσφατη δημοσκόπηση της opinion poll, αλλά δεν είναι πάντα και σωστες. Αντιθέτως για το να βγει 2ος ΣΥΡΙΖΑ δίνουν απόδοση μόλις 1.18.
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Στο στοιχημαν έβαλαν τώρα τον πήχη για τη ΝΔ στο 33% με ίση απόδοση να πάει είτε πάνω είτε κάτω από αυτό (1.85).KRAKEN έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 19:31
Νομίζω ότι είναι σχετικα ασφαλές αν κυλήσει η προεκλογική περίοδος χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα ότι η ΝΔ θα πάει πάνω από το 32.5 οπότε αν και η απόδοση του 1.75 δεν είναι τρομερά μεγάλη δεν είναι και άσχημη για ποντάρισμα. Ήδη οι περισσότερες δημοσκοπήσεις τη δείχνουν πάνω από 32.5 και η τάση της είναι προς τα πάνω. Θεωρώ και πάλι θα πάρει ενα σημαντικό ποσοστό των αναποφάσιστων αν και όχι τόσο μεγάλο όσο στις βουλευτικές.
Επίσης έβαλαν απόδοση ΣΥΡΙΖΑ να περάσει το 16.5% 2.20 και να μην το περάσει 1.60
Στην απόδοση για δεύτερο κόμμα συνεχίζει να παραμένει φαβορί με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ με απόδοση μόλις 1.16 και ΠΑΣΟΚ 4.10 . Ελληνική λύση 25.00 και ΚΚΕ 80.00
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Εδώ και καιρό, και μέχρι τις εκλογές,
κυλάει ΧΩΡΙΣ απρόοπτα
Και κάνουμε τα παντα (ΜΜΕ, σοσιαλ, διαφήμιση, θεάματα)
Να ΜΗΝ υπάρχει κανένα απρόοπτο
Μετά τις εκλογές, θα ξαναδουμε τσακωμούς Μαρινάκη ΝΔ, ΕΣΥ, ακρίβεια ή αλλά θέματα (προς επίλυση και εκτόνωση)
Μέχρι τότε: όλα τέλεια, όλα ήρεμα, ολα για τον Μητσοτάκη
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Δημοσιεύσεις: 40166
- Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Oι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση όπως πολλοί νομίζουν.Στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν όλοι βασίζονται και βέβαια εάν αυτές πέσουν έξω θα πληρώσουν πολλά στις αποδόσεις που δεν περίμεναν.
Αλήθεια έχει κανείς καμμιά απόδοση στοιχήματος ΠΡΙΝ τις προηγούμενες εκλογές που να δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20%;είναι βέβαιο ότι αν υπήρχε θα ήταν 10.00 και πάνω.
Αλήθεια έχει κανείς καμμιά απόδοση στοιχήματος ΠΡΙΝ τις προηγούμενες εκλογές που να δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20%;είναι βέβαιο ότι αν υπήρχε θα ήταν 10.00 και πάνω.
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Η αλήθεια είναι ότι γενικά τα περί ύπαρξης σημαντικής υπόγειας πληροφόρησης είναι μύθος σε μεγάλο βαθμό. Έπεσαν έξω και πέρυσι αλλά και άλλες φορές και οι στοιχηματικες αν και δεν ταυτίζονται απολύτως με τις δημοσκοπήσεις.πατησιωτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 18:35Oι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση όπως πολλοί νομίζουν.Στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν όλοι βασίζονται και βέβαια εάν αυτές πέσουν έξω θα πληρώσουν πολλά στις αποδόσεις που δεν περίμεναν.
Αλήθεια έχει κανείς καμμιά απόδοση στοιχήματος ΠΡΙΝ τις προηγούμενες εκλογές που να δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20%;είναι βέβαιο ότι αν υπήρχε θα ήταν 10.00 και πάνω.
Και οι ίδιες οι δημοσκοπικες ως εταιρίες θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς γίνεται εκτός εξαιρέσεων.
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38504
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Για τα μικρά κόμματα παίζουν στοιχηματα;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Re: Στοιχηματικές αποδόσεις ευρωεκλογών
Τι ξεφτιλισμένες αποδόσεις είναι αυτές;

Άλλο κόμμα μόνο 100;
Πόσο έδιναν τον Ολυμπιακό κατάκτηση κονφερες τον Σεπτέμβριο;

Άλλο κόμμα μόνο 100;
Πόσο έδιναν τον Ολυμπιακό κατάκτηση κονφερες τον Σεπτέμβριο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποδόσεις στο Στοίχημα ΝΔ 33,75 με 34,75 ΣΥΡιΖΑ 30,5 με 31,5%
από Arisvilla » 18 Μάιος 2023, 00:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Arisvilla
18 Μάιος 2023, 00:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Bίντεο του Έλον Μασκ ξεφτιλίζει τις αποδόσεις των covid εμβολιων
από Αρίστος » 27 Σεπ 2023, 17:29 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
27 Σεπ 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης πρώτος δημοσκοπικά και σε στοιχηματικές
από Archer29 » 16 Σεπ 2024, 22:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 295 Απαντήσεις
- 5523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
05 Οκτ 2024, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
από Τοξοβόλος_UK » 09 Ιουν 2024, 16:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1340 Απαντήσεις
- 27898 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
13 Ιουν 2024, 21:52
-