Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
Πληρώνονται περισσότερα και πληρώνουν ακόμα περισσότερα.
Re: Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
Γίνεται να φάει μπαν; Έχει ξεφύγει
- Dwarven Blacksmith
Fakedataflation

-
οπως βλεπουμε λοιπον απο τα στοιχεια της FED ( δεν μιλαμε για τον μητσο το νοικαρη που κλαιγεται στα πρωιναδικα) οι ζοομερς σε πραγματικες αποπληθωρισμενες τιμες βγαζουν τα περισσοτερα λεφτα απο ολους, με τους μιλλενιαλς να ακολουθουν κλπ κλπ
Δεν σας παραδινουμε κοσμο, διαμαντι σας παραδινουμε
Δεν σας παραδινουμε κοσμο, διαμαντι σας παραδινουμε
talaipwros θυμάσαι το μπάτσελορ πάρτυ που κάναμε στο Μπαλί πριν παντρευτείς με όλους τους παλιούς συμμαθητές 

Αυτό ξέρεις σήμερα είναι μαίηνστρημ. Κι αν όχι στο Μπαλί, καμμιά Πράγα τουλάχιστον.

Αυτό ξέρεις σήμερα είναι μαίηνστρημ. Κι αν όχι στο Μπαλί, καμμιά Πράγα τουλάχιστον.
-
-
οσους ζουμερς ξερω εχουν παει σε 3 χωρες ταξιδι τουλαχιστον. Εγω βγηκα πρωτη φορα εξωτερικο 25ρηςsharp έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 00:16talaipwros θυμάσαι το μπάτσελορ πάρτυ που κάναμε στο Μπαλί πριν παντρευτείς με όλους τους παλιούς συμμαθητές
Μιλαμε για τρελλες χλιδες οι ζουμερομιλλενιαλς, το λενε και τα επισημα στοιχεια αλλωστε
Γι' αυτό έχουν πέσει σε κατάθλιψη, δεν θέλουν να δουλέψουν κλπ. Όταν τα έχεις όλα άκοπα την πατάς, δυστυχώς. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο.
Εγώ στην ηλικία σου...
Ξέρεις ποιός είμαι εγώ...
Εμείς στο στρατό...
Κλασσικοί ελληνιάρηδες φραπεδοπότες.
Ξέρεις ποιός είμαι εγώ...
Εμείς στο στρατό...
Κλασσικοί ελληνιάρηδες φραπεδοπότες.
-
Όταν με έβλεπαν οι γκόμενες εμένα...
Τον τάδε τον ξέρω καλά....
Εμείς στην ηλικία σας σπάγαμε πέτρες στη χούφτα μας...
Ναι έχω πάει δυστυχώς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πονέσετε πολύ όσοι άνεργοι επιλέξατε να πάτε παραλίες παρά να καταψηφισετε το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαντεψτε σε ποια ανέθεσε ο Κουλης το παρα πολυ σοβαρό θεμα της Οδικής Ασφαλείας της χώρας.
από Μαδουραίος » 03 Δεκ 2024, 11:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 115 Απαντήσεις
- 1806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
03 Δεκ 2024, 19:59
-