Γιατί η βέρα θα κάνει διαφορά ή ο παππάς;Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:35Προφανώς όταν παντρευτείς θα το νιώσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:31
Άσχετο, αλλά έχω ένα ανάλογο πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει ΚΑΝΕΝΑ σπίτι σαν σπίτι μου. Μονίμως αισθάνομαι τουρίστας. Ότι είμαι περαστική εδώ.
Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο
- Cecily Anne
Re: Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- YouOnlyLiveOnce
Η παρέα των τελευταίων θρανίων και τα "περάστε έξω" σε έξαλλη κατάσταση της φιλολόγου
οι εκδρομές, οι καταλήψεις και τα καφέ στον Επίκουρο με τάβλι και επιτραπέζια, το γύρισμα με τα πόδια και οι ατελείωτες συζητήσεις και βέβαια οι κοπάνες στο στάδιο με φραπέ και άραγμα 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
To ενοχλει ειναι αλλο θεμα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Με ενοχλει καπως.Και νομιζω πως φταει το οτι δεν μεγαλωσα εδω.
Δεν νομιζω οτι μπορω να ξαναζησω εκει (ακομα και αν τυχαινα το λοτο) τουλαχιστον με την υπαρχουσα κατασταση.
Κοιτάξτε, άλλο πράγμα να νιώθεις μια νοσταλγία για στιγμές παιδικής ηλικίας, σχολείου κλπ και άλλο να σου λείπουν και να ήθελες να τα ξαναζήσεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Άλλο τα προσωρινά καταλύματα, και άλλο η φωλίτσα σου που άμα κάτι πάει στραβά αυτός που θα φύγει δε θα εισαι εσύ
- YouOnlyLiveOnce
Διευκρινιση: με ενοχλει που δεν την νιωθω πολη μου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Εκεινη η ασχημουλα με τα φοβερα οπισθια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δωσ' του χρόνο, δωσ' του χρόνο. Είναι λίγα τα 10 χρόνια.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 12:16Διευκρινιση: με ενοχλει που δεν την νιωθω πολη μου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Μόλις αρχίσεις να μιλάς σαν κι εμάς (ξες, με 3 "λ" και το μεσαίο τονίζεται), θα τη νιώσεις πόλη σου.
- YouOnlyLiveOnce
Εχω δωσει ''διορια'' τα 20 χρονια ,οσα εζησα δηλαδη στην προηγουμενη πολη μου.
Ειμαι σε καλο δρομο με το λ,εγω δεν το καταλαβαινω αλλα οι δικοι μου
ηδη με πειραζουν λενε οτι κολλησα και εγω

Ποτε πηγες Θεσσαλονικη;YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 12:16Διευκρινιση: με ενοχλει που δεν την νιωθω πολη μου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Απο τοτε που αρχισαν τα εργα για το μετρο η Θεσσαλονικη ειναι χαλια.Ηρθε και η κριση και την αποτελειωσε.
Συν η ολη μιζερια,βρωμια,εικονα διαλυσης που επικρατει και στην πολη και στην Ελλαδα γενικοτερα.
Εγω την παρακμη δεν την προλαβα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μπορει να κανει την διαφορα ο λογος για τον οποιο παντρευεσαιCecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:53Γιατί η βέρα θα κάνει διαφορά ή ο παππάς;Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:35Προφανώς όταν παντρευτείς θα το νιώσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:31
Άσχετο, αλλά έχω ένα ανάλογο πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει ΚΑΝΕΝΑ σπίτι σαν σπίτι μου. Μονίμως αισθάνομαι τουρίστας. Ότι είμαι περαστική εδώ.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτο με το λ δεν ισχυει για ολους.Εγω που ειμαι ντοπιος απο το νομο δεν εχω το λ ουτε και οι γονεις μου.shrike έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 12:19Δωσ' του χρόνο, δωσ' του χρόνο. Είναι λίγα τα 10 χρόνια.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 12:16Διευκρινιση: με ενοχλει που δεν την νιωθω πολη μου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57
Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Μόλις αρχίσεις να μιλάς σαν κι εμάς (ξες, με 3 "λ" και το μεσαίο τονίζεται), θα τη νιώσεις πόλη σου.
Μηπως το λ ειναι περισσοτερο συνηθισμενο σε αυτους που εχουν προσφυγικη καταγωγη;
- Dwarven Blacksmith
Δεν μου λείπει κάτι από το σχολείο.
Από την εποχή γενικότερα μου λείπει ότι τότε είχα περισσότερη επιμονή, και αυτό δεν οφειλόταν σε διαφορετικό χαρακτήρα νομίζω, αλλά στο ότι δεν υπάρχαν τόσο αντιπερισπασμοί.
Είχα ένα καινούριο βιντεογκέιμ, θα το επαιζα μέχρι να το τερματίσω πάντα. Είχα ένα καινούριο βιβλίο, θα το διάβαζα 3-4 φορές.
Τώρα δεν γίνεται αυτό γιατί αν βαρεθώ έστω και λίγο υπάρχει η εύκολη λύση.
Από την εποχή γενικότερα μου λείπει ότι τότε είχα περισσότερη επιμονή, και αυτό δεν οφειλόταν σε διαφορετικό χαρακτήρα νομίζω, αλλά στο ότι δεν υπάρχαν τόσο αντιπερισπασμοί.
Είχα ένα καινούριο βιντεογκέιμ, θα το επαιζα μέχρι να το τερματίσω πάντα. Είχα ένα καινούριο βιβλίο, θα το διάβαζα 3-4 φορές.
Τώρα δεν γίνεται αυτό γιατί αν βαρεθώ έστω και λίγο υπάρχει η εύκολη λύση.

Παρατηρείται κυρίως στους Κων/πολίτες και λιγότερο στους Θεσσαλονικείς.
Εμένα με καταλαβαίνουν από τα "με" και τα "σε"

In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ανωμαλάρα. Μου λείπει ο χειμώνας.
από Έκτωρ » 12 Απρ 2024, 11:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
12 Απρ 2024, 11:09
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
20 Ιούλ 2024, 12:57
-
-
Νέα δημοσίευση Αν μπορουσατε να ξερετε ενα πράγμα...
από George_V » 27 Μάιος 2024, 20:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
28 Ιουν 2024, 15:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενα πραγμα σωστα δεν μπορουν να κανουν οι αχρηστοι
από panos291 » 07 Φεβ 2024, 14:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 203 Απαντήσεις
- 3562 Προβολές
-