Έκλεισες λίγο από πίσω η το τσούξιμο παραμένει;Υπομονή λίγες μέρες ακόμα.
¡Hala Madrid!
- Μαδουραίος
Re: ¡Hala Madrid!
- omg kai 3 lol
enaon έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 03:38ελεος βρε, για ομγ με περασες; Δεν γραφω σε καμμένα νήματα γενικά, ισως γιαυτό δεν με πέτυχες. Τετάρτη εχει ποδόσφαιρο; Και σου ηρθε να κανει μεντιον εμένα οταν σκεφτηκες για μπαλα; Θα σε ρωτουσα αν εισαι χαζος, αλλα οκ, τα λογια ειναι περιττά.omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 00:19κι ο enaon αγνοειται απο χθες, θα πηγε να φτιαξει κανενα κουβα για γατες,
εχουν μαζεψει γλωσσα οι περισσοτεροι εν οψει Τεταρτης γιατι η παπαροφλυαρια και τα γουρια δε τους βγαινουν σε καλο
ελα βρε σοβαρα; το παιζεις και υπερανω τωρα; εκατσες και μου εφτιαξες 3 βιντεακα συγκριτικα για ασημαντο λογο και στο ιδιο χρονικο διαστημα απουσιας και δεν ασχολεισαι ε; που να ασχολιοσουν κιολας..

Καταλαβα, και δε βγαινει και στο τηλεφωνο, ε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
τι γραφεις παλι βρε κομπλεξικό πλασμα του ελέους;omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 09:31ελα βρε σοβαρα; το παιζεις και υπερανω τωρα; εκατσες και μου εφτιαξες 3 βιντεακα συγκριτικα για ασημαντο λογο και στο ιδιο χρονικο διαστημα απουσιας και δεν ασχολεισαι ε; που να ασχολιοσουν κιολας..

δεν υπάρχει συγκριση, λυπάμαι. Εγω χαρηκα για τον πανα, εσυ είσαι ο ομγ, δεν πειράζει, σιγα.
Thor έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 12:07Καταλαβα, και δε βγαινει και στο τηλεφωνο, ε;

καλό αυτό
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Δεν απαντάει σε γαύρους ρε σεις. Μόνο αναπάντητες και αφού έχει ανοίξει το VPN για να είναι untraceable.
Βαλε τον Δουρο να τον παρει.
Α, ξεχασα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
θενκς παντως, το ειδα τελικα το ματς, δίκιο ειχες για την παπαροφλυαρια παλι.omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 00:19εχουν μαζεψει γλωσσα οι περισσοτεροι εν οψει Τεταρτης γιατι η παπαροφλυαρια και τα γουρια δε τους βγαινουν σε καλο
- omg kai 3 lol
enaon έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 01:36θενκς παντως, το ειδα τελικα το ματς, δίκιο ειχες για την παπαροφλυαρια παλι.omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 00:19εχουν μαζεψει γλωσσα οι περισσοτεροι εν οψει Τεταρτης γιατι η παπαροφλυαρια και τα γουρια δε τους βγαινουν σε καλο
ειδες που οταν δεν αερολογεις με 20 μηνυματα τη μερα βγαινει σε καλο;
εσυ πηγες και βρηκες 2-3 μηνυματα του Καμερον σε 300 σελιδων θρεντ, θες να ψαξω κι εγω τις δικιες σου παπαριες να δουμε ποσες σελιδες θα βγουν;

σε δουλευω βρε παπαροφλυαρολόγε, δεν το κατάλαβες; 
ψαξε βρε, παλι, καντο για τον καμερον.

ψαξε βρε, παλι, καντο για τον καμερον.
- omg kai 3 lol
πρεπει να προσπαθησεις περισσοτερο για να δουλεψεις εσυ εμενα, μεχρι τοτε καλυτερα να σιωπας
δεν νομίζω οτι θελει αλλη προσπάθεια, τα καταλαβαινεις και κανεις τον χαζουλη. Ωραία ειναι. 
ξεχασες να ψαξεις τα ποστ μου, για τον καμερον ρε γαμώτο.

ξεχασες να ψαξεις τα ποστ μου, για τον καμερον ρε γαμώτο.
Καλά, ναι, αλλά τι σχέση έχεις εσύ με τα οπαδικά και κυρίως από πότε;

wtf, τόσο έξω έπεσα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- omg kai 3 lol
απο τοτε που αρχισε τα βραδια να κανει human learning με το chatgpt και μετα να ερχεται εδω να κανει πρακτικη τα οσα εμαθε

omg kai 3 lol έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 16:37
απο τοτε που αρχισε τα βραδια να κανει human learning με το chatgpt και μετα να ερχεται εδω να κανει πρακτικη τα οσα εμαθε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΤΣΙ ΓΑΜΕΙ Η REAL MADRID...!!! Αφιερωση στους φιλους της Real Madrid...
από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 08:59 » σε Αθλητικά - 10 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
01 Ιουν 2023, 06:53
-