Chilloutbuddy έγραψε: ↑28 Μάιος 2024, 12:29
Ρε μάγκες χάνετε λίγο τη μπάλα όμως.
Αυτό που έχει σημασία για εμάς εδώ που δεν είμαστε Αμερικάνοι δεν είναι ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, έχουν οι woke τέλος πάντων τη θρησκεία τους οι άνθρωποι, είναι σαν να τσακώνεσαι με κομμουνιστή αν ο Μαρξ έχει δίκιο ή με Αργεντίνο αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης. Δεν έχει νόημα. Δικαίωμά τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, ας τα βρούνε οι Αμερικάνοι μόνοι τους.
Αυτό που έχει νόημα και πρέπει να καταλάβουμε είναι πώς στο μπούτσο γίνεται αυτοί οι τύποι να έχουν επιβάλλει στο νόμο, στα σχολεία, στις δουλειές, στα πανεπιστήμια μια ιδεολογία με την οποία διαφωνεί ανοιχτά το 90% του κόσμου. Δηλαδή πραγματικά πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις κόσμο που να συμφωνεί μ'αυτές τις μαλακίες.
Αυτό μπορείτε να μου πείτε πώς διάολο έγινε; Για Αμερική μιλάμε έτσι; δε μιλάμε για Βόρεια Κορέα.
Θα σε βοηθήσω, δεν έχει να κάνει ούτε με Blackrock (αυτά έπονται) ούτε κάποια συνωμοσία.
Απλά έγινε weaponization of empathy εξ αριστερών. Σκέψου πανεπιστήμιο φάση να σου λένε στην παρέα "γιατί ρε μλκ δεν την λες σοφία, θες να την διαγράψεις; μην είσαι κάνας συντηρητικός??!!", και συ επειδή είσαι "καλός άνθρωπος" και θες να πηδήξεις και το Μαράκι, λες, "πάει στο διάολο, σοφία ο μπάμπης? σοφία".
Έπειτα έχεις όλο και πιο ευρείς κύκλους αυστηρής επιβολής της ορθοδοξίας μέχρι που να μην μπορείς να αρθρώσεις το αντίθετο. Σκέψου και μουσουλμανισμό όπου (στον σχηματισμό του) ο ένας ήλεγχε τον άλλο, μέχρι να μην μπορείς να πεις τίποτα για τον προφήτη.
Αυτά τα rebellious youth αργότερα μεγαλώνουν και πιάνουν τους αρμούς της εξουσίας (ή τους επιτρέπεται

να το κάνουν). Αντιπαράβαλε με cultural revolution όπου φοιτητές και ακροαριστεροί κάνανε ό,τι γουστάρανε για 10 χρόνια(?) με την υποστήριξη του Μαο, μέχρι που πέθανε και τους μαζέψανε εν μια νυκτί, δηλαδή ντάξει. (<- εδώ αν λέω μαλακίες, μπορεί να διορθώσει ο
Dwarven Blacksmith)
Πολλοί αριστεροί (παλαιάς κοπής) στην Αμερική πιστεύουν ότι αυτή η παράδοση εξουσίας έγινε ακριβώς στο σημείο που είχαμε τις μεγάλες αναταραχές με το Occupy Wall Street, αλλά εγώ δεν το χω ψάξει για να ξέρω αν είναι ψεκιά ή όχι.