Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 22:02

Ενας βιαστης συλαμβανεται και φυλακιζεται.
Επειτα ο βιαστης αλλαζει φυλο και αιτειται αλλαγη φυλακων δλδ να παει σε γυναικειες.
Και ολοι εδω φωναζουν και τσιριζουν, Γιατι;;; Αλλαξε η ποινη ;;; ΟΧΙ βεβαια, η ποινη ειναι ιδια απλα θα την εκτισει σε γυναικειες φυλακες και σωστα αφου ιατρικα αποδειχθηκε η θηλυκοτητα του δραστη.

Ολοι αυτοι λοιπον φωναζουν διοτι επιθυμουν η δραστρια να ΜΗΝ γλιτωσει της ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΔΛΔ να κατσει να υποφερει επαναλαμβανομενους βιασμους, εντος των ανδρικων φυλακων . Κατι που ολοι αυτοι εδω οι εναντια του καποιου δηθεν γουοκ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Στηριζουν αυτοδικια αισχιστου ειδους εντος φυλακων.

Και δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο . Και θα σου εξηγησω γιατι. Δεν ενθυμουμαι καποιον απο ολους αυτους να λεει τα ιδια και αντιστοιχα για καποια γυναικα εγκληματια, που πχ αποπλανησε ενηλικο κτλ. Δλδ κανενας εδω δεν ειπε παλαιοτερα οτι θα επρεπε η χ-ψ εγκληματιας γυναικα να εγκλειστει σε ΑΝΔΡΙΚΕΣ φυλακες ωστε να "παρει αυτο που της αξιζει" . Υπαρχουν πολλες γυναικες εγκληματιες που πχ ξεκληρησαν οικογενειες με δηλητηριο ή σκοτωσαν ενα σωρο παιδακια. Κιχ δεν βγαζουν για αυτες αλλα ΜΟΝΟ για τρανς εγκληματιες.

Γιατι αραγε;;;

Διοτι ειναι ρατσιστες και μισουν τα ατομα που τολμουν να εκφρασουν τη σεξουαλικη διαφορετικοτητα και προσδιορισμο τους.
Ρατσιστες αισχροι δλδ αλλα απο κατω κρυβεται κατι ακομα. Δλδ τετοιο μισος για τις τρανς δεν μπορω να το δικαιολογησω παρα μονο αν βαλουμε στη μεση το φθονο. Φθονο που καποιοι-καποιες τολμησαν να κανουν το βημα αυτο της σεξουαλικης τους απελευθερωσης, βημα που πολλοι απο τους εδω ρατσιστες δεν τολμησαν ποτε στη ζωη τους οσο κι αν το λαχταρουσαν. Και αυτος ειναι ο κυριος , οχι ο μοναδικος φυσικα, λογος αυτου του μισους.

Τα πραγματα ειναι απλα. Η εγκληματιας εκτιει την ποινη της διχως καμια αλλαγη ως προς την καθαυτο ΝΟΜΙΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ . Το που θα την εκτισει το αποφασισε ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ λαμβανοντας υποψη ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ δλδ την επιστημη και οχι καποιον πικραμενο της πλακας και του ελεους. Οι ποινες για τα ομοια εγκληματα εχουν ομοιες τιμωριες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ.

Εν ολιγοις δλδ εδω εχομε να κανουμε με μισος που επικεντρωνεται πρωτα στον σεξουαλικο προσδιορισμο του δραστη και επειτα στην χειριστου ειδους αυτοδικια εντος φυλακων που συνηθως ειναι βιασμος σε τετοιες περιπτωσεις.

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 22:06

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:37
Εντάσσεται στο 3 αυτό που γράφεις για τις πολυεθνικές.
Αλλη μια κλινικη περιπτωσαρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 22:07

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:25
Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:20
hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:15

Εγώ γιατί; Δεν αλληλογραφώ με παιδόφιλους.
Δεν πάσχεις όμως από την δυσφορία που πάσχει ο Οργι.
Αν έπασχες ίσως κι εσύ να πίστευες οτι μια αδερφή πθυχή που πέρασε απο δυσφορία μπορεί να σε βοηθήσει.
Τωρα απλά γίνεσαι κακός. Γιατί να μην αλληλογραφεί το παιδί με όποιον θέλει; Μπορει να υπάρξει και μελλοντική ρομαντική εξέλιξη, το αποκλείεις;
Βρε εγώ δεν αποκλείω να συμβεί το άλλο, που είναι ο λόγος που ο τύπος βρίσκεται στην φυλακή, γι' αυτό προειδοποιώ τον Όργιο. Δεδομένου ότι είναι πανίβλακας και δεν έχει το νιονιό να σκεφτεί την επικινδυνότητα της πράξης του.
Ενταξει ψεκα, εδω που τα λεμε δεν ειναι και εμβολιο, ή χρηση μασκας. Ηρεμησε, μην ανησυχεις πσεκουλινι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 22:08

Saturn έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:53
Το ένα και το δύο είναι οι πιο βασικοί λόγοι.
Είναι too much όλο αυτό για να γίνεται απλώς για αντιπερισπασμό σε άλλα θέματα
Όταν τα άλλα θέματα κοστίζουν, καθόλου too much δεν είναι :P

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 28 Μάιος 2024, 22:11

Saturn έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:16
masterridley έγραψε:
28 Μάιος 2024, 16:33
Θα σε βοηθήσω, δεν έχει να κάνει ούτε με Blackrock (αυτά έπονται) ούτε κάποια συνωμοσία.

Απλά έγινε weaponization of empathy εξ αριστερών. Σκέψου πανεπιστήμιο φάση να σου λένε στην παρέα "γιατί ρε μλκ δεν την λες σοφία, θες να την διαγράψεις; μην είσαι κάνας συντηρητικός??!!", και συ επειδή είσαι "καλός άνθρωπος" και θες να πηδήξεις και το Μαράκι, λες, "πάει στο διάολο, σοφία ο μπάμπης? σοφία".

Έπειτα έχεις όλο και πιο ευρείς κύκλους αυστηρής επιβολής της ορθοδοξίας μέχρι που να μην μπορείς να αρθρώσεις το αντίθετο. Σκέψου και μουσουλμανισμό όπου (στον σχηματισμό του) ο ένας ήλεγχε τον άλλο, μέχρι να μην μπορείς να πεις τίποτα για τον προφήτη.

Αυτά τα rebellious youth αργότερα μεγαλώνουν και πιάνουν τους αρμούς της εξουσίας (ή τους επιτρέπεται :wink να το κάνουν). Αντιπαράβαλε με cultural revolution όπου φοιτητές και ακροαριστεροί κάνανε ό,τι γουστάρανε για 10 χρόνια(?) με την υποστήριξη του Μαο, μέχρι που πέθανε και τους μαζέψανε εν μια νυκτί, δηλαδή ντάξει. (<- εδώ αν λέω μαλακίες, μπορεί να διορθώσει ο Dwarven Blacksmith)

Πολλοί αριστεροί (παλαιάς κοπής) στην Αμερική πιστεύουν ότι αυτή η παράδοση εξουσίας έγινε ακριβώς στο σημείο που είχαμε τις μεγάλες αναταραχές με το Occupy Wall Street, αλλά εγώ δεν το χω ψάξει για να ξέρω αν είναι ψεκιά ή όχι.
Είναι τελείως τρελά αυτά που ζούμε με τον γουοκισμό και δεν ξέρω εαν μπορούμε να πούμε οτι οφείλονται απλώς σε ένα "weaponization of empathy εξ αριστερών".

Εαν θέλεις, ξαναγράψε λίγο πιο συνεκτικά τις σκέψεις σου για το θέμα
Μμ, δεν ξέρω πως να τα γράψω απλούστερα. Μήπως φταίει το empathy = "ενσυναίσθηση για τον άλλο"? Το λέω γιατί το 99% των ελ νομίζει ότι σημαίνει εμπάθεια.

Το ζουμί είναι ότι αυτό είναι ένα (απ'τα πολλά) αριστερά ρεύματα που επικράτησε στα πανεπιστήμια, κατ'εμέ αρκετά οργανικά (περιέγραψα την βασική δυναμική στο ποστ μου). Και έπειτα όταν οι activists αυτοί πήραν κάποιες θέσεις-κλειδιά τελείωσε το πράγμα.

Ειδικά μετά την εκλογή του Τραμπ και την υστερία που προκάλεσε, είχαν το πεδίο δράσης ελεύθερο. Το ίδιο και με την δολοφονία του George Floyd. Η σιωπηρή πλειοψηφία έκανε μόκο και οι ακτιβιστές προώθησαν τις ιδέες τους με την τακτική "γιατί διαφωνείς; μήπως είσαι κάνας ρατσιστής/ομοφοβικός"?

Δεν βοηθάει ότι και τα ΜΜΕ τελούν υπό πλήρες ideological capture (αριστερό). Μιλάω για τα σοβαρά τώρα έτσι, όχι μαλακίες τύπου Breitbart.

Πάντως επειδή τα παρακολουθώ από καιρό (τα έχω ζήσει και στη δουλειά), πρέπει να πω ότι το πράγμα έχει λίγο ατονήσει τον τελευταίο χρόνο, δόξα τω θεώ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Μάιος 2024, 22:19

Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:10
Ασέβαστος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 20:56
Imperium έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:36
E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.

Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
η ψυχιατρικη επιστημη λεει οτι αισθανεται γυναικα, οχι οτι ειναι.

η βιολογια λεει οτι ειναι αντρας.
Λέι οτι αν και βιολογικά δεν είναι, στην πραγματικότητα είναι γιατί υπάρχει ένα επίπεδο πιο σημαντικό απο το βιολογικό.

Εκεί πατάνε και οι μέγαιρες που κραυγάζουν "Trans Women are WOMEN".

Εκεί πατάει και η νομοθεσία σε ψεκοχώρες όπως (κατα σειραν) Ισπανία, Αυστραλία, Καναδά, και μέρη των ΗΠΑ - οπού είναι πλέον νομικό παράπτωμα να φωνάζεις την Lilian Μπάμπη, το λεγόμενο misgendering. Και στο Μεξικό πρόσφατα, απ' ο,τι μαθαίνω, λες και δεν έχουν αρκετά προβλήματα με τα καρτελ.
ποιος το λεει;
η βιολογια σιγουρα οχι, και ουτε προκειται να το πει, ποτε.

αν πας στο βιολογο μια σταγονα αιμα, θα σου πει αν ειναι απο αντρα η γυναικα, χωρις να ρωτησει πως ντυνεται, πως αισθανεται, και τι προναουνς προτιμα.
ο βιολογος αντλει τις πληροφοριες που χρειαζεται για να αποφανθει το φυλο απο το αιμα, οι υπολοιπες πληροφοριες δε χρειαζονται, δεν παιζουν ρολο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μάιος 2024, 22:23

Οργισμένος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 22:01
hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:29
Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:27

Έλα τώρα, σαν μπαμπόγρια κάνεις, τι κακό θα μπορούσε να συμβει;
Πλάκα-πλάκα, φαντάζεσαι να παρακολουθούν το email και το κινητό σου γιατί αλληλογραφείς με φυλακισμένους παιδόφιλους βιαστές;

Σκέψου τώρα να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να ανοίξεις μια μέρα το inbox σου και να βρεις κάποια φωτογραφία. Τα κάνεις πάνω σου ή όχι;
Πωπωπω τι διανοια ειναι ετουτη ρε ....
Ανατριχιασα...
Να δεις πόσο θα ανατριχιάσεις αν σου στείλει εικόνα όπως αυτή που έστειλε στον φίλο του:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 22:33

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 22:23
Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:29

Πλάκα-πλάκα, φαντάζεσαι να παρακολουθούν το email και το κινητό σου γιατί αλληλογραφείς με φυλακισμένους παιδόφιλους βιαστές;

Σκέψου τώρα να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να ανοίξεις μια μέρα το inbox σου και να βρεις κάποια φωτογραφία. Τα κάνεις πάνω σου ή όχι;
Ανατριχιασα...
Να δεις πόσο θα ανατριχιάσεις αν σου στείλει εικόνα όπως αυτή που έστειλε στον φίλο του:

Εικόνα
Τωρα δλδ προσπαθεις να με φοβισεις. Ποιο χαζος πεθαινεις. Εισαι χαζος.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μάιος 2024, 22:35

Οργισμένος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 22:33
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Ανατριχιασα...

Εικόνα
Λάθος. Ποιο χαζός παρακολουθείσαι και συλλαμβάνεσαι. Και ακόμα ποιο χαζός δεν καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύεις να συλληφθείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Μάιος 2024, 22:38

masterridley έγραψε:
28 Μάιος 2024, 22:11
Saturn έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:16
masterridley έγραψε:
28 Μάιος 2024, 16:33
Θα σε βοηθήσω, δεν έχει να κάνει ούτε με Blackrock (αυτά έπονται) ούτε κάποια συνωμοσία.

Απλά έγινε weaponization of empathy εξ αριστερών. Σκέψου πανεπιστήμιο φάση να σου λένε στην παρέα "γιατί ρε μλκ δεν την λες σοφία, θες να την διαγράψεις; μην είσαι κάνας συντηρητικός??!!", και συ επειδή είσαι "καλός άνθρωπος" και θες να πηδήξεις και το Μαράκι, λες, "πάει στο διάολο, σοφία ο μπάμπης? σοφία".

Έπειτα έχεις όλο και πιο ευρείς κύκλους αυστηρής επιβολής της ορθοδοξίας μέχρι που να μην μπορείς να αρθρώσεις το αντίθετο. Σκέψου και μουσουλμανισμό όπου (στον σχηματισμό του) ο ένας ήλεγχε τον άλλο, μέχρι να μην μπορείς να πεις τίποτα για τον προφήτη.

Αυτά τα rebellious youth αργότερα μεγαλώνουν και πιάνουν τους αρμούς της εξουσίας (ή τους επιτρέπεται :wink να το κάνουν). Αντιπαράβαλε με cultural revolution όπου φοιτητές και ακροαριστεροί κάνανε ό,τι γουστάρανε για 10 χρόνια(?) με την υποστήριξη του Μαο, μέχρι που πέθανε και τους μαζέψανε εν μια νυκτί, δηλαδή ντάξει. (<- εδώ αν λέω μαλακίες, μπορεί να διορθώσει ο Dwarven Blacksmith)

Πολλοί αριστεροί (παλαιάς κοπής) στην Αμερική πιστεύουν ότι αυτή η παράδοση εξουσίας έγινε ακριβώς στο σημείο που είχαμε τις μεγάλες αναταραχές με το Occupy Wall Street, αλλά εγώ δεν το χω ψάξει για να ξέρω αν είναι ψεκιά ή όχι.
Είναι τελείως τρελά αυτά που ζούμε με τον γουοκισμό και δεν ξέρω εαν μπορούμε να πούμε οτι οφείλονται απλώς σε ένα "weaponization of empathy εξ αριστερών".

Εαν θέλεις, ξαναγράψε λίγο πιο συνεκτικά τις σκέψεις σου για το θέμα
Μμ, δεν ξέρω πως να τα γράψω απλούστερα. Μήπως φταίει το empathy = "ενσυναίσθηση για τον άλλο"? Το λέω γιατί το 99% των ελ νομίζει ότι σημαίνει εμπάθεια.

Το ζουμί είναι ότι αυτό είναι ένα (απ'τα πολλά) αριστερά ρεύματα που επικράτησε στα πανεπιστήμια, κατ'εμέ αρκετά οργανικά (περιέγραψα την βασική δυναμική στο ποστ μου). Και έπειτα όταν οι activists αυτοί πήραν κάποιες θέσεις-κλειδιά τελείωσε το πράγμα.

Ειδικά μετά την εκλογή του Τραμπ και την υστερία που προκάλεσε, είχαν το πεδίο δράσης ελεύθερο. Το ίδιο και με την δολοφονία του George Floyd. Η σιωπηρή πλειοψηφία έκανε μόκο και οι ακτιβιστές προώθησαν τις ιδέες τους με την τακτική "γιατί διαφωνείς; μήπως είσαι κάνας ρατσιστής/ομοφοβικός"?

Δεν βοηθάει ότι και τα ΜΜΕ τελούν υπό πλήρες ideological capture (αριστερό). Μιλάω για τα σοβαρά τώρα έτσι, όχι μαλακίες τύπου Breitbart.

Πάντως επειδή τα παρακολουθώ από καιρό (τα έχω ζήσει και στη δουλειά), πρέπει να πω ότι το πράγμα έχει λίγο ατονήσει τον τελευταίο χρόνο, δόξα τω θεώ.
Όχι, δεν παρερμήνευσα την λέξη empathy

Πιστεύω οτι πρωταρχικό λόγο στον γουοκισμό έχουν αυτά που γράψαμε παραπάνω με τον Green Dragon
Φυσικά, η αριστερή ιδεολογία είναι σαφώς πιο κοντά στην -πλήρη-αποδόμηση από κάθε άλλο ρεύμα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 28 Μάιος 2024, 22:44

Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Ανατριχιασα...

Εικόνα
Γιατί δεν το στέλνεις απ'το work laptop σου; Υποθέτω ότι παρακολουθείται όπως το δικό μου.

Λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 28 Μάιος 2024, 22:51

δεν απαντάει κι αυτό το παλιοκόριτσο ρε γαμώτο να ησυχάσουμε

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 22:59

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 22:35
Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εικόνα
Λάθος. Ποιο χαζός παρακολουθείσαι και συλλαμβάνεσαι. Και ακόμα ποιο χαζός δεν καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύεις να συλληφθείς.
Πωπωπω και πανω που νομιζα οτι ειχες πιασει πατο βλακειας...
Ο χελωνος διπλα σου ειναι Αινσταιν...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 23:01

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 22:35
Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εικόνα
Λάθος. Ποιο Πιο χαζός παρακολουθείσαι και συλλαμβάνεσαι. Και ακόμα ποιο πιο χαζός δεν καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύεις να συλληφθείς.
Εκτος απο χαζος ειναι και τελειως αναλφαβητος...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 28 Μάιος 2024, 23:02

Τελικά λύσαμε πρέπει να γίνει ευνουχισμός στον κύριο;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών