Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο
Re: Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο
Εκεινη η ασυλληπτη γκομεναρα 3 ταξεις μεγαλυτερη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- YouOnlyLiveOnce
2006 νομιζω τοτε αρχιζαν τα εργα
Η Άννα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Cecily Anne
Eννοείς με την έννοια ότι το σπίτι είναι δικό σου; Μα έχω δικό μου σπίτι. Δε νιώθω ότι είναι δικό μου, παρά μόνο, όταν σκάω ΕΝΦΙΑ.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 12:13Άλλο τα προσωρινά καταλύματα, και άλλο η φωλίτσα σου που άμα κάτι πάει στραβά αυτός που θα φύγει δε θα εισαι εσύ
δλδ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δλδ αν παντρευεσαι για να κανεις οικογενεια και κανεις παιδια μεσα στο σπιτι που μενεις τοτε μπορει να το δεις αλλιως
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Η νεαρη μητερα γκομεναρα εκεινης της συμμαθητριας μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Με ενοχλει καπως.Και νομιζω πως φταει το οτι δεν μεγαλωσα εδω.
Μη νομίζεις, έτσι είναι
Δε θέλω να σου πω ότι θα συνηθισεις, θα σου πω ότι δε θα συνηθισεις ποτέ, για να το παρεις απόφαση και...να συνηθισεις
Στην ίδια περίπτωση ειμαι και υπάρχουν τόσα θέματα και σκεφτομαι αυτό. Ενταξει απο την αρχη φάνηκε, την πρωτη νυχτα ηθελα να παω πισω, εμενα η Θεσσαλονικη ειναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και παραμεγάλωσα μη πω και έφυγα υποτιθεται λιγο ποιο εξω απο αυτην.
Οχι δε συνηθιζεται, μου το ειπε μια ομοιοπαθούσα επίσης
Μου λειπει το μπαλκονακι μου με τις γλαστρες και τη τεντα και το καφεδακι το απογευμα μες τη φασαρια τη γλυκια
Εδω τι να κανω, να βλεπω να κουτσουλανε τα πουλια και απειρα αγριοχορτα. Ναι ειναι οπου μεγαλωσεις. Οι απο δω δε μπορουν εκει, απο οτι εχουν πει, γιατι το ειπα δε σκαω, λεω δε μαρεσει.
Πολιχναρα μου! Απο Κορδελιο εως Καλαμαριά, απο κει κι έπειτα τα βρισκω αποκοσμα δε μπορεσα τελικά
Ουτε ο κοσμος ουτε οι παρέες φταινε, δε μαρεσει απλα.
Αλλα εφοσον δεν γίνεται θα το παρεις απόφαση για να μη βασανιζεσε το ίδιο κανω αν και καπου εχω μια ελπίδα
Και απο το σχολειο θυμαμε το 1ο λυκειο πολιχνης, πέρασα υπεροχα. Εχω περάσει απ έξω κι εχω κλάψει, που εδω λες κι εχουν μουδιασει τα συναισθηματα ολα ξένα
Μου έμεινε για τις επόμενες δεκαετίες να κάνω 2+ μήνες διακοπές - ταξίδια τα καλοκαίρια , 20 ημερο πρωτοχρονιάς και 15 ημερο λαμπρής + 5 μερη + κοπάνες διήμερα - τριήμερα. 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε blue Πολιχνιότισα;Kαι εγώ αν και πήγα στο 2 λυκειο απέναντι από το στρατόπεδο . Πότε πήγες λύκειο;Αν και από τα 22 έφυγα και δεν ξαναγύρισαbluerose έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 13:19YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Μη νομίζεις, έτσι είναι
Δε θέλω να σου πω ότι θα συνηθισεις, θα σου πω ότι δε θα συνηθισεις ποτέ, για να το παρεις απόφαση και...να συνηθισεις
Στην ίδια περίπτωση ειμαι και υπάρχουν τόσα θέματα και σκεφτομαι αυτό. Ενταξει απο την αρχη φάνηκε, την πρωτη νυχτα ηθελα να παω πισω, εμενα η Θεσσαλονικη ειναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και παραμεγάλωσα μη πω και έφυγα υποτιθεται λιγο ποιο εξω απο αυτην.
Μου λειπει το μπαλκονακι μου με τις γλαστρες και τη τεντα και το καφεδακι το απογευμα μες τη φασαρια τη γλυκια
Εδω τι να κανω, να βλεπω να κουτσουλανε τα πουλια και απειρα αγριοχορτα. Ναι ειναι οπου μεγαλωσεις. Οι απο δω δε μπορουν εκει, απο οτι εχουν πει, γιατι το ειπα δε σκαω, λεω δε μαρεσει.
Πολιχναρα μου! Απο Κορδελιο εως Καλαμαριά, απο κει κι έπειτα τα βρισκω αποκοσμα δε μπορεσα τελικά
Αλλα εφοσον δεν γίνεται θα το παρεις απόφαση για να μη βασανιζεσε το ίδιο κανω αν και καπου εχω μια ελπίδα
Και απο το σχολειο θυμαμε το 1ο λυκειο πολιχνης, πέρασα υπεροχα. Εχω περάσει απ έξω κι εχω κλάψει, που εδω λες κι εχουν μουδιασει τα συναισθηματα ολα ξένα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εσυ πήγες στο Καρατάσου, εμενα μαρέσει από κει κι έπειτα αλλα κι εκει από δω όπως είμαι καλύτερα είναι
Εχει πολλα χρόνια ακομα πρωινο απογευματινο ήταν
Δε θα ήθελες να ξαναγυρίσεις ή μπα;
Εχει πολλα χρόνια ακομα πρωινο απογευματινο ήταν
Δε θα ήθελες να ξαναγυρίσεις ή μπα;
- YouOnlyLiveOnce
Εμενα ευτυχως μου αρεσει εδω,δεν εχω θεμα.bluerose έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 13:19YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 11:57Ελπιδοφορο για εμενα.Εχω 10+χρονια Θεσσαλονικη και δεν την νιωθω πολη μου.
Μη νομίζεις, έτσι είναι
Ναι ισως ειναι και ετσι τελικα,οπου γεννηθηκες κα μεγαλωσες θεωρεις
οτι ειναι ο τοπος σου και δυσκολα αλλαζει.
Μαλλον επειδη οι αναμνησεις απο πραγματα και γεγονοτα που καναμε
για πρωτη φορα δυσκολα θα αντικατασταθουν απο κατι νεο.
Ας πουμε το πρωτο μου στεκι γενικα vs το πρωτο μου στεκι στην Θεσσαλονικη.
Αυτη η αισθηση ειναι που μου λεπει τελικα να περασω απο καπου και να πω
''Ααα το πρωτο μου στεκι'' ,''Ααα το παγκακι που εφαγα το πρωτο μου παγωτο''.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τυχερέ!!!

Πολυχνη και Κορδελιο δεν ειναι Θεσσαλονικη.
Θεσσαλονικη ειναι απο Βενιζελου και ανατολικα.
Μπλου ειναι στον ανθρωπο και οχι που μεγαλωσες.Η μανα μου απο το Χαριλαου και ειναι σαν να γεννηθηκε για να μενει στο χωριο.
Ο πατερας μου απο το χωριο και μετα απο μισο αιωνα δεν μπορει να συνηθισει ακομα την ιδεα οτι αφησε την Ιταλια για να γυρισει Ελλαδα.
Θεσσαλονικη ειναι απο Βενιζελου και ανατολικα.
Μπλου ειναι στον ανθρωπο και οχι που μεγαλωσες.Η μανα μου απο το Χαριλαου και ειναι σαν να γεννηθηκε για να μενει στο χωριο.
Ο πατερας μου απο το χωριο και μετα απο μισο αιωνα δεν μπορει να συνηθισει ακομα την ιδεα οτι αφησε την Ιταλια για να γυρισει Ελλαδα.
Σε καταλαβαίνω, μια από τα ιδια
Κι οι ανθρωποι που καποια στιγμη στη νεότητα μου ελεγα να φύγω κουτσομπόλες κτλ, μου λειψανε
Η κυρα ταδε που ερχοταν πρωι πρωι για καφεδακι με τη μανα μου, μετέπειτα που εμενα μονη εκει να κατεβαινω αγορα να ψαχνω να στολιζω το σπιτι μου δλδ ενοιωθα σπιτι μου.
Τωρα ουτε που με νοιαζει
Κι οι ανθρωποι που καποια στιγμη στη νεότητα μου ελεγα να φύγω κουτσομπόλες κτλ, μου λειψανε
Η κυρα ταδε που ερχοταν πρωι πρωι για καφεδακι με τη μανα μου, μετέπειτα που εμενα μονη εκει να κατεβαινω αγορα να ψαχνω να στολιζω το σπιτι μου δλδ ενοιωθα σπιτι μου.
Τωρα ουτε που με νοιαζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ανωμαλάρα. Μου λείπει ο χειμώνας.
από Έκτωρ » 12 Απρ 2024, 11:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
12 Απρ 2024, 11:09
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
20 Ιούλ 2024, 12:57
-
-
Νέα δημοσίευση Αν μπορουσατε να ξερετε ενα πράγμα...
από George_V » 27 Μάιος 2024, 20:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
28 Ιουν 2024, 15:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενα πραγμα σωστα δεν μπορουν να κανουν οι αχρηστοι
από panos291 » 07 Φεβ 2024, 14:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 203 Απαντήσεις
- 3574 Προβολές
-