Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 20:23
Ακολουθεί ένα καταπληκτικό ποτ πουρί αμπαλοσυνης από τον αγαπημένο μπούμερ ψεκ (όλων των χωρών ενωθείτε) Αρίστο.
Το κάνουν και άλλοι βέβαια εδώ, όπως ο υπερβλακας
Μαδουραίος, ο οποίος όμως απλά ανεβάζει την ίδια φωτογραφία ξανά και ξανά, ενώ ο αμπαλ-αριστος της καρδιάς μας κάνει κάτι μοναδικό, κάτι πρωτόγνωρο.
Προσπαθεί (και τα καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία φυσικά, Αρίστος είναι) να ξεπεράσει σε χαζομάρα ακόμα και τον εαυτό του ΣΕ ΚΆΘΕ ποστ.
Ας ξεκινήσουμε αυτό το μαγικό ταξίδι μπουμεροαμπαλίασης
Αρίστος έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:46
Εγω σαν Παναθηναικος αν η μονη μου ευρωπαικη επιτυχια ηταν το loser cup θα αισθανομουνα αποτυχημενος,
Αφού δεν είναι το Κονφερενς η "μόνη σου επιτυχία" υπέδειξε μας τις άλλες κούπες.

Αρίστος έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:32
Kι εχει ακομη μικροτερη αξια γιατι ο γαβρος επαιξε τον τελικο στην Ελλαδα, σε ευρωπαικη πολη μαλλον η Φιορεντινα θα το παιρνε.
Ίσα ίσα που το έκανε ακόμα καλύτερο. Το λεωφορείο πέρασε τον δρόμο του Θριάμβου από Φιλαδέλφεια μέχρι Πειραιά.
Πάντως άμα είναι ετσι, να το πούμε και στους ξένους να θεωρούν τα κύπελλα που έχουν κερδίσει στην χώρα τους σαν υποδεέστερα.
Αρίστος έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:29
Το Κονφερενς ειναι σαν ο Τεντογλου αντι να επαιρνε ολυμπιακα μεταλλια, να επαιρνε χρυσα στους Βαλκανικους.
.

Αρίστος έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:35
Αφου σε γηπεδο τιγκα στους Ολυμπιακους δεν κερδισατε στον κανονικο αγωνα, εισαι σιγουρος οτι θα κερδιζατε τους Ιταλους στο Βερολινο πιχι που θα ηταν μοιρασμενος ο κοσμος;
.

Αρίστος έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:36
Albrecht έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:34
Πάντως κάτι βαζελοι λένε ότι θα αντάλλαζαν εύκολα τα 7 ευρωπαϊκά στο μπάσκετ για ένα μιλκο καπ.

Ουτε ενα και ουτε καν τη διακριση που πηγε ο ΠΑΟ ΣΤα ημιτελικα του Τσουλου αντιμετοπιζοντας Λιβερπουλ.
Λολζ

Εγώ πάντως δεν αντάλλαζα την χθεσινή κούπα ούτε με +10 ευρωλιγκες.
Αν πάντως το εννοείς και δεν είναι απλά ο πόνος που σε κάνει να το λες, τότε εκτός από αμπαλος, είσαι και κομπλεξικός.
Αρίστος έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:54
Μεχρι και η πορεια της ΑΕΚ στα ημιτελικα του ΟΥΕΦΑ εχει μεγαλυτερο βαρος απο το loser cup του γαβρου.

Μπίστης έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:48
hades έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 08:42
Γαύρος δεν είμαι αλλά μιλάμε για τεράστια επιτυχία Οι γαύροι έφεραν το πρώτο ευρωπαικό στην Ελλάδα . Μην λέμε μαλακίες τώρα .

Σοβαρεψου
Απλώς επιτυχία
Nope. Δεν είναι "απλώς επιτυχία" η μεγαλύτερη διάκριση ελληνικής ομάδας σε επίπεδο συλλογών στο ποδόσφαιρο.
Πόσο μάλλον όταν δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα σύντομη επανάληψη από οποιαδήποτε Ελ ομάδα.
Όπως και να χει όμως, ελπίζω η ευχή του Μαρινάκη "αυτη είναι η αρχή, εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες διακρίσεις, ο κόσμος θυμαται πάντα τον τελευταίο νικητη" (εννοώντας και τις άλλες Ελ ομάδες, όχι μόνο τον Θρύλο) να βγει somehow αληθινή.
Αυτη είναι η ουσία και καθίστε εσείς να αναλωνεστε σχετικά με το πως θα έπρεπε να ονομάζεται ο Θρύλος (των γηπέδων Ολυμπιακός) αφού" πρωταθλητής Ευρώπης είναι ο τσουλου νικητής και κυπελλούχος Ευρώπης είναι ο γιουροπα νικητής" (χαχαχαχαχαχα, δεν υπάρχετε ρε μαλακες)
Τωρα όσον αφορά κάτι πικραμένα σχόλια σχετικά με σφαξιματα διαιτησίας

από γαυρο προς χανουμοβαζελα (επαναλαμβάνω, χανουμοβαζελοι γκρινιάζουν που" τΟυΣ εΣφΑζαι ο γΑυρΟσ") είναι απλά κλαψομουνιαση επειδή ο Θρύλος έπαιρνε 5 σφυρίγματα ενώ αυτοί έπαιρναν 3-4.
Δεν σας βλέπω, δεν σας ακούω.
Μοναδική παραφωνία ο
Nostalgia.
Και είναι θλιβερό που αποκαλώ "παραφωνία" τα ποστ του νοσταλτζια ενώ θα έπρεπε να είναι ο κανόνας.
Στα του ματσακιου τώρα.
Παρατηρώ με μεγάλο ενδιαφέρον (για ψυχιατρικους λόγους κυρίως) τους Πουσκας και Φαν Μπαστεν εδώ μέσα που μας λένε ότι το παιχνίδι δεν ήταν καλό.
Χάχαχαχαχαχα.
Καταρχάς όταν παίζεις έναν τελικό και ειδικά αν δεν έχεις κατακτήσει ποτέ κάτι παρόμοιο, το μόνο πράγμα που κοιτάς είναι Η ΝΙΚΗ και μόνο αυτή.
Αν πέρυσι το είχε πάρει η Φιορεντινα και πρόπερσι ο Ολυμπιακός, προφανώς και θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.
Όποιος πιστεύει σε τελικούς της ομάδας του με "μπαλαρες" και "γιορτές του ποδοσφαίρου" (χαχαχαχαχ

) είναι απλά αμπαλος βλάκας
Ένα σημαντικό παιχνίδι (ντέρμπι, τελικός) είναι "γιορτή του ποδοσφαίρου" ΜΟΝΟ όταν κερδίζεις.
Όποιος πιστεύει το αντίθετο τότε εκτός από αμπαλος και βλάκας είναι και ψεύτης.
Δεν έχω δει κανέναν ηττημένο να έχει "γιορτάσει" ποτέ και πουθενά.
Βλέπω μπάλα από το 1980. Έχω δει ούτε ξέρω πόσους τελικούς σε πολλούς απο τους οποίους θα έπρεπε να βγάλω τα μάτια μου.
Ξέρετε ποιος μου έχει μείνει 38 χρόνια μετά;
Σωστά μαντέψατε οι γηραιότεροι, το Μπαρτσελονα - Στεαουα.
Αυτό το κάτι, που στην προκειμένη ήταν η διαδικασία των πέναλτι φυσικά.
Έτσι και χτες λοιπόν, αυτό το κάτι για μας τους ολυμπιακούς ήταν ο χρόνος που μπήκε το γκολ.
Καμία σχέση δεν θα είχε η νίκη αν πχ είχε βάλει γκολ ο Θρύλος (των γηπέδων Ολυμπιακός) στο πχ 35' και απλά περιμέναμε να λήξει με το όποιο αγωνιαγχος συνεπαγοταν αυτό.
Λίγο πριν τη λήξη ενός μεγάλου σε διάρκεια παιχνιδιού, έχει άλλη χάρη.
Το γκολ μπήκε στο 116', λίγο πριν πάμε στα πέναλτι (που εκεί δεν εγγυάται κανείς τίποτα) και μάλιστα πανηηυριστηκε δις. Σαν να σκόραραν 2 φορές.
Όλη η συσσωρευμενη πίεση τινάχθηκε σαν το καπάκι του RBMK στο Τσερνομπίλ.
Ήταν ο πρώτος τελικός που έπαιζε η ομάδα μου.
Δεν θέλω μπαλαρες, θέλω νίκη. Αν αυτή βέβαια ερχόταν με "μπαλάρα" ακόμα καλύτερα.
Εντωμεταξύ μου αρέσει που κάνετε κριτική για το επίπεδο της ποιότητας. Όταν ο Θρύλος (των γηπέδων Ολυμπιακός) κάποτε έπαιζε μπαλάρα στην έδρα του ανεξαρτήτως αντιπάλου, κανένας από εσάς τα αμπαλα δεν βγήκε ποτέ να παραδεχτεί κάτι, απλά μας ζαλιζατε τον παπαρο που έχανε με κάτω τα χέρια εκτός έδρας.
Μόνα ζυγά δικά σας δεν πάει κύριοι.
Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι έχει αποκλειστεί από τον επόμενο γύρο με 10 βαθμούς 3 φορές (και ούτε ξέρω πόσες με 9).
Κανενας δεν είχε βγει τότε να πει "αδικία, ατυχία" ή ότι άλλο. Χασκογελουσατε. Γεκαγατε και ταυτόχρονα βαφτιζατε και το τσουκου τσουκου του βαζελολ "μπαλάρα". Δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα κύριοι μα δεν πειραζει, η Ιστορία έγραψε και εν τέλει δικαίωσε.
Αν με το καλό ξαναπάω, τότε θα γκρινιαξω πρώτος εγώ αν παίξουμε με τέτοιο στυλ (μπορεί και όχι).
Ο Ολυμπιακός δεν είχε κέντρο καθόλου, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, στο 2ο ανέβηκε, ενώ με εντυπωσίασε η αντοχή του, Ρετσος ματσαρα (ειδικά μετά το "reset") για διαιτησίες δεν μιλάω, δεν ασχολούμαι σχεδόν ποτέ.
Όποιος ασχολείται (όλοι σας δηλαδή, γαύροι ή μη) χάνετε την ίδια την ουσία του ποδοσφαίρου όπου το λάθος (ή και "λάθος") δίνει άλλη ένταση και έκταση σε μια νίκη ή ήττα.
Και έχεις και τους παορκ που κομπαζουν για το ότι δεν βγήκε κανείς να πανηγυρίσει στην σπηλιά των ορκ (λευκός Πύργος).
Αυτοί είστε.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΈΠΩ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ