Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο
Re: Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο
Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους, υπάρχουν πολλές κακοποιημένες γυναίκες, που για τον χ ή ψ λόγο, όταν περάσει η φάση του τρόμου και έρχονται ενώπιες ενωπίω με την πολιτεία, αρνούνται να κατονομάσουν τον βασανιστή ή βιαστή τους.
Ε, όταν η ...Πολιτεία (όπου το κεφαλαίο λειτουργεί σαφώς ευφημιστικά) απλώς εκμεταλλεύεται αυτήν την αδυναμία για αμιγώς πολιτικούς λόγους, με τη συνδρομή όλων των εξουσιών, είναι νομοτελειακό να υπάρχουν τέτοιες συνέπειες.
Και όλως τυχαίως, τα στοιχεία των φερόμενων ως... γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό, μόνον όταν ο δράστης δεν είναι πολυπολιτισμικός φορέας.
Γενικώς ζούμε τη μετάλλαξη του "ο βασιλιάς είναι γυμνός" στο "η δημοκρατία είναι γυμνή". Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η γυμνότητα είναι μάλλον αντιαισθητική...
Ε, όταν η ...Πολιτεία (όπου το κεφαλαίο λειτουργεί σαφώς ευφημιστικά) απλώς εκμεταλλεύεται αυτήν την αδυναμία για αμιγώς πολιτικούς λόγους, με τη συνδρομή όλων των εξουσιών, είναι νομοτελειακό να υπάρχουν τέτοιες συνέπειες.
Και όλως τυχαίως, τα στοιχεία των φερόμενων ως... γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό, μόνον όταν ο δράστης δεν είναι πολυπολιτισμικός φορέας.
Γενικώς ζούμε τη μετάλλαξη του "ο βασιλιάς είναι γυμνός" στο "η δημοκρατία είναι γυμνή". Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η γυμνότητα είναι μάλλον αντιαισθητική...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρα καλώς τα παθαίνει αυτό

Δεν φαντάζεσαι πόση χαρά μου δίνεις να το βλέπω. Είναι το αίσθημα της δικαίωσης ρε παιδί μου.
ΟΗΕ για Γάζα: Μέσα σε τέσσερις μήνες σκοτώθηκαν περισσότερα παιδιά από ό,τι σε τέσσερα χρόνια
Πανάσχετο με το θέμα.Ιδεολόγος έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:02
Δεν φαντάζεσαι πόση χαρά μου δίνεις να το βλέπω. Είναι το αίσθημα της δικαίωσης ρε παιδί μου.
ΟΗΕ για Γάζα: Μέσα σε τέσσερις μήνες σκοτώθηκαν περισσότερα παιδιά από ό,τι σε τέσσερα χρόνια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενώ κάτιΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:04Πανάσχετο με το θέμα.Ιδεολόγος έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:02
φαίνεται έχουν ένα θέμα με τις γυναίκες οι μαχητές της ελευθερίας, από τον ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ, να ανταπεξελθουν στον αγώνα για την επαναστα, Χαμάς,
είναι σχετικότατα.
'Ασ' το ρε χαοτικέ ιδεολόγε. Πότε χαμάς, πότε ενσυναισθηματικό γιαβάς, δε λέει.Ιδεολόγος έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:09Ενώ κάτιΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:04Πανάσχετο με το θέμα.Ιδεολόγος έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:02
φαίνεται έχουν ένα θέμα με τις γυναίκες οι μαχητές της ελευθερίας, από τον ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ, να ανταπεξελθουν στον αγώνα για την επαναστα, Χαμάς,
είναι σχετικότατα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μηπως να σταθουμε στο γεγονος οτι δεν υπαρχουν ενοχοποιητικα στοιχεια σε βαρος του:
Προς το παρον τουλαχιστον...
Το να μην το εκανε αυτος αλλα καποιος αλλος, ειναι ενα πιθανο σεναριο απ οτι καταλαβαινω.
Προς το παρον τουλαχιστον...
Το να μην το εκανε αυτος αλλα καποιος αλλος, ειναι ενα πιθανο σεναριο απ οτι καταλαβαινω.
Πάλι την κάνεις με ελαφρά, ενσυναισθηματικέ; Κανένα πρόβλημα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και όπως πάντα παράνοια. Σε καλώ να παραμείνεις στο θέμα και πετάς από δω κι από κει.
οι τύποι είναι μαλάκες σκέτο.το "άρα καλώς πεθαίνουν τα παιδιά τους" είναι δικό σουΙδεολόγος έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:02
Δικό μου είναι για να πω ακριβώς ότι κάποιοι λένε μαλακίες. Εντάξει όλοι λέμε αλλά κάνουμε μια προσπάθεια να ξεκολλάμε όχι όλο στα ίδια.nowhere έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 06:04οι τύποι είναι μαλάκες σκέτο.το "άρα καλώς πεθαίνουν τα παιδιά τους" είναι δικό σουΙδεολόγος έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 13:02
Τι δουλειά έχει το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ με αυτό το ζώο που παραλίγο να σκοτώσει την κοπέλα;
Τι έγινε; Την έκανα με ελαφρά και αποφεύγω το θέμα βλέπω.
μερικοί έχουμε μεγάλη φαντασία και συσχετίζουμε τα άσχετα.κάτι άλλο άσχετο.πόσα άτομα να υπάρχουν σ αυτά το βίντεο άραγε?
https://rumble.com/v3o1rtb-palestinians ... woman.html
https://rumble.com/v4wsmbt-horrifying-f ... eased.html
Το ότι οι Παλαιστίνιοι είναι ίσως τα μεγαλύτερα νοπανα του αραβικού κόσμου δε σημαίνει πως καλώς το Ισραήλ σκοτώνει αμάχους. Ετερον εκάτερον
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι πριν παντρευτείς απαγορεύεται α) να γαμήσεις, β) να κοιτάξεις την ίδια γυναίκα πάνω από μία φορά, και γ) να τον παίξεις.
Πώς να μη σου στρίψει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 425 Απαντήσεις
- 8650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
18 Ιούλ 2024, 11:25
-
- 82 Απαντήσεις
- 4220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
14 Νοέμ 2023, 11:37
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΟΙ ΛΎΚΟΙ ΠΟΥ ΆΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 15 Αύγ 2023, 22:45 » σε Ζώα & άνθρωπος - 25 Απαντήσεις
- 2358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
16 Αύγ 2023, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερο το χασισάκι στη Γερμανία-το γιόρτασαν με μπάφους στην πύλη του Βραδεμβούργου
από Αρίστος » 02 Απρ 2024, 19:49 » σε Διεθνής πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Μάιος 2024, 19:36
-