Δεν χρειάζεται να επιχειρείς ψυχολογικό προφίλ κι αν τα πιστεύω ή δεν τα πιστεύω. Γιατί έχει σημασία για σένα. Μην την βλέπεις φύλακας μιας κάποιας ηθικής ακεραιότητας ή γνησιότητας ξέρω γω. Ή τέλος πάντων αφού την βλέπεις ότι ξέρεις τι είμαι μέσα μου στα αλήθεια δες κι άλλα και πάρε θέση γι αυτά αφού ξέρεις τι είμαι και τι μου την δίνει και τι κάνω. Μια ζωή να φέρνουμε για κατάδειξη παρακμιακά φαινόμενα και μετά τελετουργικά να ξορκίζουμε το κακό και να παίρνουμε τη βεβαίωση ότι εμείς ευτυχώς δεν είμαστε έτσι και να κοίτα πως το πολεμάμε το κακό. Ειδικά όταν όλοι βάζουν μπροστά τον πόνο τους για το οποιοδήποτε θύμα. Δεν τον είδες τον άλλον που επειδή η κοπέλα δεν έκανε μήνυση στον Αφγανό που την χτύπησε, έλεγε ότι έπρεπε ο Αδφανός να της της ρίξει και έναν εκεί στην Ερμού να την ακούσει η μαλακισμένη. Ήταν ο πόνος του για το θύμα.nowhere έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 11:58φυσικά θα τον δίπλωνες στα 2 να την φάει γιατί δεν πιστεύεις τίποτα απ αυτά που γράφεις,όπως δεν τα πιστεύει και ο παρλαπίπας πρώην αντιμαλθακός άντρακλας-υποστηρικτής της δουλείας-δεν θυμάμαι τι άλλες εξωφρενικές μαλακίες έγραφε και νυν αναρχοπατέρας που υποστηρίζεις.απλά λέω ότι έχουμε 2024
Τέλος πάντων κάνε ό,τι θες εννοείται. Αλλά αν προσπαθείς να με βγάλεις ασυνεπή ξέρεις ότι θα απαντήσω. Και δεν έχεις καταλάβει τι πιστεύω ή όχι. Απλά έχεις κι εσύ ανάγκη να βρεις κάποιον, να του προσάψεις ό,τι αρνητίλα γουστάρεις για να χεις να καμώνεσαι κι εσύ ότι δεν είσαι έτσι λάθος πάρα πολεμάς το κακό κλπ. ΟΚ
Είναι υπέρ της δουλείας ο Βαρουφάκης; Είναι αναρχοπατέρας, που τα ηλίθια των εξαρχείων του την πέσανε;