Μιλάς πάλι για τους αμάχους Παλαιστινίους, προκειμένου να υποστηρίξεις το αφήγημα που έχεις φάει περι κακού Ισραήλ. Και σου ξαναλέω ότι τους αμάχους Παλαιστινίους τους χρησιμοποιεί η Χαμάς σαν ανθρώπινες ασπίδες. Γι' αυτό και πρέπει να συντριβεί η Χαμάς, για να σταματήσουν αυτά. Απλά αυτό δεν θέλεις να το δεις γιατί έχεις προσκοληθεί στο αφήγημα των "γκουρού" του χώρου σου, οι οποίοι υποστηρίζουν την Χαμάς.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 14:54Ε είπαμε. Νοητική πλέμπα. Που να συγκριθώ τώρα μαζί σου που είσαι τέρας διανοητικής διαύγειας και δεν το βλέπεις ποτέ μα ποτέ οπαδικά παρά το βλέπεις κοινωνιολογικά και ανθρωπιστικά. Κι όπως το λες ναι. Δεν κοιτάω τι κάνει η άλλη πλευρά. Για να στάσου λίγο, να θυμηθώ ποια είναι η άλλη πλευρά. Α ναι. Η Χαμάς είναι. Δεν είναι οι χιλιάδες νεκροί. Μη λέμε και μαλακίες.Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 14:21Δεν έχετε κάποιον φθόνο. Απλά βλέπετε το θέμα γηπεδοπαδικά. "Κακό Ισραήλ ουγκ". Δεν κοιτάτε το τί κάνει η άλλη πλευρά, την οποί κι υποστηρίζετε με παβλωφικά αντανακλαστικά.
"Μα ναι" θα μου πεις, "ειρωνεύεσαι. Τους χίλιους αθώους που σκότωσαν στο πάρτι δεν τους βλέπεις;". Και θα έχεις δίκιο. Που να τους δω; Εγώ τη βλέπω ότι η επίθεση ήταν στο κράτος του Ισραήλ και όχι φυσικά σε αθώους! Αφού είπαμε, οπαδός. Γι αυτό άλλωστε και στηρίζω την επίθεση. Πώπω πόσο χάρηκα με την επίθεσηηηη! Στηρίζω με χίλια ρε συ. Τι να λέμε; Τι νομίζεις ότι είμαι κάνας καλός σαν και σένα που βλέπεις τα πράγματα σωστά κι αντικειμενικά;
Της πουτάνας στην Γερμανία με μουσλίμι μαχαιροβγαλτη.
- Golden Age
Re: Της πουτάνας στην Γερμανία με μουσλίμι μαχαιροβγαλτη.
-
Καμία λύπηση προς την Γερμανία καθώς το 2015-2017 με εντολή Μερκελ άνοιξαν τα σύνορα και γέμισε η Ευρώπη με πάνω από 5 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες. Όταν φωνάζαμε τότε μας αποκαλούσαν ρατσιστές που τάχα θέλαμε το κακό των μεταναστών, τώρα ας τα λουστούν με τις αριστερές πολιτικές τους.
Ακριβώς. Είμαι κλασική περίπτωση χειραγωγημένου και υπνωτισμένου θύματος χωρίς καμία νοητική ικανότητα από ηγέτες και γκουρού. Δεν είμαι αυτοτελής οντότητα σαν κι εσένα με πλήρη διαύγεια πνεύματος. Και γι αυτό νομίζω ότι το Ισραήλ σκοτώνει ενώ δεν σκοτώνει βρε! Την Χαμάς πολεμάει. μέχρι τώρα πάνω από 30000 χαμασίτες έχουν εξουδετερωθεί αλλά δυστυχώς είναι εκατομμύρια. πρέπει να σκοτωθούν όλοι. Χρόνια τώρα πολεμάει τη Χαμάς το Ισραήλ. Από την ίδρυσή του. Γιατί μην ακούς τι λένε. Από τότε είναι η Χαμάς. και ξέρεις ποιος βοήθησε για να γίνει η Χαμάς και να δυναμώσει κιόλας. προφανώς ο Μωάμεθ.Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:15Μιλάς πάλι για τους αμάχους Παλαιστινίους, προκειμένου να υποστηρίξεις το αφήγημα που έχεις φάει περι κακού Ισραήλ. Και σου ξαναλέω ότι τους αμάχους Παλαιστινίους τους χρησιμοποιεί η Χαμάς σαν ανθρώπινες ασπίδες. Γι' αυτό και πρέπει να συντριβεί η Χαμάς, για να σταματήσουν αυτά. Απλά αυτό δεν θέλεις να το δεις γιατί έχεις προσκοληθεί στο αφήγημα των "γκουρού" του χώρου σου, οι οποίοι υποστηρίζουν την Χαμάς.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 14:54Ε είπαμε. Νοητική πλέμπα. Που να συγκριθώ τώρα μαζί σου που είσαι τέρας διανοητικής διαύγειας και δεν το βλέπεις ποτέ μα ποτέ οπαδικά παρά το βλέπεις κοινωνιολογικά και ανθρωπιστικά. Κι όπως το λες ναι. Δεν κοιτάω τι κάνει η άλλη πλευρά. Για να στάσου λίγο, να θυμηθώ ποια είναι η άλλη πλευρά. Α ναι. Η Χαμάς είναι. Δεν είναι οι χιλιάδες νεκροί. Μη λέμε και μαλακίες.Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 14:21
Δεν έχετε κάποιον φθόνο. Απλά βλέπετε το θέμα γηπεδοπαδικά. "Κακό Ισραήλ ουγκ". Δεν κοιτάτε το τί κάνει η άλλη πλευρά, την οποί κι υποστηρίζετε με παβλωφικά αντανακλαστικά.
"Μα ναι" θα μου πεις, "ειρωνεύεσαι. Τους χίλιους αθώους που σκότωσαν στο πάρτι δεν τους βλέπεις;". Και θα έχεις δίκιο. Που να τους δω; Εγώ τη βλέπω ότι η επίθεση ήταν στο κράτος του Ισραήλ και όχι φυσικά σε αθώους! Αφού είπαμε, οπαδός. Γι αυτό άλλωστε και στηρίζω την επίθεση. Πώπω πόσο χάρηκα με την επίθεσηηηη! Στηρίζω με χίλια ρε συ. Τι να λέμε; Τι νομίζεις ότι είμαι κάνας καλός σαν και σένα που βλέπεις τα πράγματα σωστά κι αντικειμενικά;
Βεβαίως σου αναγνωρίζω ότι διακρίνεις και ´άμαχους Παλαιστίνιους που τους βάζει Ασπίδα η Χαμάς. Άμα δεν τους έβαζε να δεις που θα σκοτωνόντουσαν βρε! Θα πετύχαιναν μόνο τους Χαμασίτες. όσοι σκοτώθηκαν ήταν μπροστά μπροστά γι αυτό.
Αλλά ποιος χέστηκε κιόλας γι αυτούς μωρέ! Ε;
- Golden Age
Δεν νομίζω ότι το νήμα προσφέρεται για να συζητήσουμε όλο το Παλαιστινιακό. Απο εκεί και πέρα, η Χαμάς χρησιμοποιεί απο τουνελ κάτω απο κατοικημένες περιοχές, μέχρι και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε κατοικημένες περιοχές, ακόμη και μέσα σε νοσοκομεία! Αυτό αντιμετωπίζει το Ισραήλ και πρέπει να το τελειώσει για να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες και για τους ίδιους τους Παλαιστίνιους. Όσο συνεχίζει να έχει δύναμη η Χαμάς, η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται και θα έχουμε τα ίδια στο μέλλον (βλέποντας οπαδικά το ζήτημα, αυτά θέλεις να τα αγνοείς) και δεν πρόκειται να βρεθεί και λύση.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:30Ακριβώς. Είμαι κλασική περίπτωση χειραγωγημένου και υπνωτισμένου θύματος χωρίς καμία νοητική ικανότητα από ηγέτες και γκουρού. Δεν είμαι αυτοτελής οντότητα σαν κι εσένα με πλήρη διαύγεια πνεύματος. Και γι αυτό νομίζω ότι το Ισραήλ σκοτώνει ενώ δεν σκοτώνει βρε! Την Χαμάς πολεμάει. μέχρι τώρα πάνω από 30000 χαμασίτες έχουν εξουδετερωθεί αλλά δυστυχώς είναι εκατομμύρια. πρέπει να σκοτωθούν όλοι. Χρόνια τώρα πολεμάει τη Χαμάς το Ισραήλ. Από την ίδρυσή του. Γιατί μην ακούς τι λένε. Από τότε είναι η Χαμάς. και ξέρεις ποιος βοήθησε για να γίνει η Χαμάς και να δυναμώσει κιόλας. προφανώς ο Μωάμεθ.Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:15Μιλάς πάλι για τους αμάχους Παλαιστινίους, προκειμένου να υποστηρίξεις το αφήγημα που έχεις φάει περι κακού Ισραήλ. Και σου ξαναλέω ότι τους αμάχους Παλαιστινίους τους χρησιμοποιεί η Χαμάς σαν ανθρώπινες ασπίδες. Γι' αυτό και πρέπει να συντριβεί η Χαμάς, για να σταματήσουν αυτά. Απλά αυτό δεν θέλεις να το δεις γιατί έχεις προσκοληθεί στο αφήγημα των "γκουρού" του χώρου σου, οι οποίοι υποστηρίζουν την Χαμάς.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 14:54
Ε είπαμε. Νοητική πλέμπα. Που να συγκριθώ τώρα μαζί σου που είσαι τέρας διανοητικής διαύγειας και δεν το βλέπεις ποτέ μα ποτέ οπαδικά παρά το βλέπεις κοινωνιολογικά και ανθρωπιστικά. Κι όπως το λες ναι. Δεν κοιτάω τι κάνει η άλλη πλευρά. Για να στάσου λίγο, να θυμηθώ ποια είναι η άλλη πλευρά. Α ναι. Η Χαμάς είναι. Δεν είναι οι χιλιάδες νεκροί. Μη λέμε και μαλακίες.
Βεβαίως σου αναγνωρίζω ότι διακρίνεις και ´άμαχους Παλαιστίνιους που τους βάζει Ασπίδα η Χαμάς. Άμα δεν τους έβαζε να δεις που θα σκοτωνόντουσαν βρε! Θα πετύχαιναν μόνο τους Χαμασίτες. όσοι σκοτώθηκαν ήταν μπροστά μπροστά γι αυτό.
Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:37Δεν νομίζω ότι το νήμα προσφέρεται για να συζητήσουμε όλο το Παλαιστινιακό.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:30Ακριβώς. Είμαι κλασική περίπτωση χειραγωγημένου και υπνωτισμένου θύματος χωρίς καμία νοητική ικανότητα από ηγέτες και γκουρού. Δεν είμαι αυτοτελής οντότητα σαν κι εσένα με πλήρη διαύγεια πνεύματος. Και γι αυτό νομίζω ότι το Ισραήλ σκοτώνει ενώ δεν σκοτώνει βρε! Την Χαμάς πολεμάει. μέχρι τώρα πάνω από 30000 χαμασίτες έχουν εξουδετερωθεί αλλά δυστυχώς είναι εκατομμύρια. πρέπει να σκοτωθούν όλοι. Χρόνια τώρα πολεμάει τη Χαμάς το Ισραήλ. Από την ίδρυσή του. Γιατί μην ακούς τι λένε. Από τότε είναι η Χαμάς. και ξέρεις ποιος βοήθησε για να γίνει η Χαμάς και να δυναμώσει κιόλας. προφανώς ο Μωάμεθ.Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:15
Μιλάς πάλι για τους αμάχους Παλαιστινίους, προκειμένου να υποστηρίξεις το αφήγημα που έχεις φάει περι κακού Ισραήλ. Και σου ξαναλέω ότι τους αμάχους Παλαιστινίους τους χρησιμοποιεί η Χαμάς σαν ανθρώπινες ασπίδες. Γι' αυτό και πρέπει να συντριβεί η Χαμάς, για να σταματήσουν αυτά. Απλά αυτό δεν θέλεις να το δεις γιατί έχεις προσκοληθεί στο αφήγημα των "γκουρού" του χώρου σου, οι οποίοι υποστηρίζουν την Χαμάς.

Είπαμε τα αγνοώ αυτά - να βλέπω τα οπαδικά - γιατί δεν είμαι έξυπνος όπως εσύ που δεν το βλέπεις καθόλου μα καθόλου οπαδικά. Και ναι, είπαμε επίσης ότι το Ισραήλ τη Χαμάς πολεμάει. Δεν σκοτώνει αμάχους. Αυτοί είναι ασπίδα. Τι φταίει το Ισραήλ; Εξάλλου σιγά μωρέ: Καμιά τριανταριά χιλιάδες είναι ο μόνο τους τελευταίους μήνες. Ποιος χέστηκε; Στεναχωριέται κανένας φυσιολογικός άνθρωπος; Στεναχωρήθηκες καθόλου με τη φωτογραφία που έβαλα; Σιγά τώραΑπο εκεί και πέρα, η Χαμάς χρησιμοποιεί απο τουνελ κάτω απο κατοικημένες περιοχές, μέχρι και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε κατοικημένες περιοχές, ακόμη και μέσα σε νοσοκομεία! Αυτό αντιμετωπίζει το Ισραήλ και πρέπει να το τελειώσει για να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες και για τους ίδιους τους Παλαιστίνιους. Όσο συνεχίζει να έχει δύναμη η Χαμάς, η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται και θα έχουμε τα ίδια στο μέλλον (βλέποντας οπαδικά το ζήτημα, αυτά θέλεις να τα αγνοείς) και δεν πρόκειται να βρεθεί και λύση.
Η θέση σου για τη Χαμάς ποια είναι;Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:45Είπαμε τα αγνοώ αυτά - να βλέπω τα οπαδικά - γιατί δεν είμαι έξυπνος όπως εσύ που δεν το βλέπεις καθόλου μα καθόλου οπαδικά. Και ναι, είπαμε επίσης ότι το Ισραήλ τη Χαμάς πολεμάει. Δεν σκοτώνει αμάχους. Αυτοί είναι ασπίδα. Τι φταίει το Ισραήλ; Εξάλλου σιγά μωρέ: Καμιά τριανταριά χιλιάδες είναι ο μόνο τους τελευταίους μήνες. Ποιος χέστηκε; Στεναχωριέται κανένας φυσιολογικός άνθρωπος; Στεναχωρήθηκες καθόλου με τη φωτογραφία που έβαλα; Σιγά τώρα
Α δεν τη κατάλαβες τόση ώρα.Beria έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:46Η θέση σου για τη Χαμάς ποια είναι;Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:45Είπαμε τα αγνοώ αυτά - να βλέπω τα οπαδικά - γιατί δεν είμαι έξυπνος όπως εσύ που δεν το βλέπεις καθόλου μα καθόλου οπαδικά. Και ναι, είπαμε επίσης ότι το Ισραήλ τη Χαμάς πολεμάει. Δεν σκοτώνει αμάχους. Αυτοί είναι ασπίδα. Τι φταίει το Ισραήλ; Εξάλλου σιγά μωρέ: Καμιά τριανταριά χιλιάδες είναι ο μόνο τους τελευταίους μήνες. Ποιος χέστηκε; Στεναχωριέται κανένας φυσιολογικός άνθρωπος; Στεναχωρήθηκες καθόλου με τη φωτογραφία που έβαλα; Σιγά τώρα
Λες να ρωτούσα εάν την είχα καταλάβει;Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:49Α δεν τη κατάλαβες τόση ώρα.Beria έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:46Η θέση σου για τη Χαμάς ποια είναι;Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:45Είπαμε τα αγνοώ αυτά - να βλέπω τα οπαδικά - γιατί δεν είμαι έξυπνος όπως εσύ που δεν το βλέπεις καθόλου μα καθόλου οπαδικά. Και ναι, είπαμε επίσης ότι το Ισραήλ τη Χαμάς πολεμάει. Δεν σκοτώνει αμάχους. Αυτοί είναι ασπίδα. Τι φταίει το Ισραήλ; Εξάλλου σιγά μωρέ: Καμιά τριανταριά χιλιάδες είναι ο μόνο τους τελευταίους μήνες. Ποιος χέστηκε; Στεναχωριέται κανένας φυσιολογικός άνθρωπος; Στεναχωρήθηκες καθόλου με τη φωτογραφία που έβαλα; Σιγά τώρα
Σου λέω ότι κανένας πραγματικά αριστερός δεν μπορεί να υποστηρίξει Εγκληματικές ενέργειες, προβοκάτσιες, Εξουσίες κλπ
Μα αυτό ακριβώς είναι η αριστερά διαχρονικά, ένα μάτσο ανήθικοι και ανίκανοι που υποστηρίζουν εγκληματίες. Από τη 17Ν έως τη Χαμας, και από τον Πούτιν μέχρι τον πολ ποτ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Υπήρχε αγώνας και υποστήριξη στους Παλαιστινίους. Την Χαμάς κάποιοι την βοήθησαν εκ του πονηρού και δεν το είπα πρώτος εγώ αυτό.
Το Ισραήλ δολοφονεί και πες μου αν το βρίσκεις αληθές το επιχείρημα ότι το κάνει για την Χαμάς. Αλλιώς τι; Όλα θα ήταν εντάξει; Και πες μου αν είναι κάργα αφελές να βλέπεις τη Χαμάς και σε νοιάζει απλά να νικηθεί και να εξαφανιστεί αδιαφορώντας για τη ζωή όλων αυτών των χιλιάδων.
Το Ισραήλ δολοφονεί και πες μου αν το βρίσκεις αληθές το επιχείρημα ότι το κάνει για την Χαμάς. Αλλιώς τι; Όλα θα ήταν εντάξει; Και πες μου αν είναι κάργα αφελές να βλέπεις τη Χαμάς και σε νοιάζει απλά να νικηθεί και να εξαφανιστεί αδιαφορώντας για τη ζωή όλων αυτών των χιλιάδων.
Γεια σου. να προσθέσω ότι κάποιοι ηθικοί και ικανοί (διαχρονικά) υποστήριζαν τον Χίτλερ.
Τώρα θα μου πεις ότι είσαι πιο σοφός στο τι θα διαλέξεις ε;

Κλειστά σύνορα δεν έχει ούτε είχε καμία ευρωπαϊκή χώρα τα τελευταία 25-30 χρόνια. Ούτε φυσικά δόθηκε κάποια εντολή ανοίγματος ή κλεισίματος.Financial man έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 15:18Καμία λύπηση προς την Γερμανία καθώς το 2015-2017 με εντολή Μερκελ άνοιξαν τα σύνορα και γέμισε η Ευρώπη με πάνω από 5 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες.
Η Γερμανία επί Μέρκελ, απλά επέτρεψε την είσοδο και τη διαμονή στη χώρα σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς με αποτέλεσμα να βιώνει συχνά τέτοιες καταστάσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
08 Δεκ 2024, 22:06
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη άνοδος του afd στην ανατολική Γερμανία
από KRAKEN » 14 Σεπ 2023, 00:36 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Νοέμ 2023, 09:40
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
20 Απρ 2024, 19:18
-
-
Νέα δημοσίευση 80 χιλιάδες λάθρους θέλει να στείλει η Γερμανία στην Ελλάδα.
από Kauldron » 17 Σεπ 2024, 13:52 » σε Εθνικά Θέματα - 64 Απαντήσεις
- 1615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
30 Σεπ 2024, 23:07
-