ποια αλβανικά ρε συ; έχω πρόβλημα με τον autocorrector...Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 00:09Μην γράφεις αλβανικά, μπερδεύομαι.
Οκ, το δεύτερο typo μέσα σε έξι χρόνια. Ακόμα παλεύω με τα Mac, δεν μπορώ να βγάλω τον autocorrector.

ποια αλβανικά ρε συ; έχω πρόβλημα με τον autocorrector...Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 00:09Μην γράφεις αλβανικά, μπερδεύομαι.
Οκ, το δεύτερο typo μέσα σε έξι χρόνια. Ακόμα παλεύω με τα Mac, δεν μπορώ να βγάλω τον autocorrector.
Ο autocorrector ή τα απλοποιεί ή τα αντικαθιστά με άλλες λέξεις. Λέξεις που υπάρχουν.taxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 00:21ποια αλβανικά ρε συ; έχω πρόβλημα με τον autocorrector...
ο δικός μου τα μπερδεύει... κάνει ό,τι του γκαβλώσει...Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 00:29Ο autocorrector ή τα απλοποιεί ή τα αντικαθιστά με άλλες λέξεις. Λέξεις που υπάρχουν.taxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 00:21ποια αλβανικά ρε συ; έχω πρόβλημα με τον autocorrector...
Έτσι λένε όλοι οι Αλβανοί.taxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 00:21ποια αλβανικά ρε συ; έχω πρόβλημα με τον autocorrector...
Προέρχονται από τα ινδοευρωπαικά.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Μάιος 2024, 22:08Ξερει κανας ειδικος να απαντησει? Απο οτι καταλαβαινω τα αρχαια Ελληνικα εμφανιζονται ξαφνικα στο προσκηνιο και δεν υπαρχει αλλη γλωσσα της αρχαιοτητας που να τα θυμιζει
Συμφωνώ... Στην Juno πέστα που βαφτίζει τον taxalataxalasa με την δικιά της εθνικότητα...sharp έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 20:11Έτσι λένε όλοι οι Αλβανοί.taxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2024, 00:21ποια αλβανικά ρε συ; έχω πρόβλημα με τον autocorrector...
Από όταν πήγαινα Δημοτικό, απ τα υψίπεδα του Παμίρ λένε... Κάπου από κειΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Μάιος 2024, 22:08Ξερει κανας ειδικος να απαντησει? Απο οτι καταλαβαινω τα αρχαια Ελληνικα εμφανιζονται ξαφνικα στο προσκηνιο και δεν υπαρχει αλλη γλωσσα της αρχαιοτητας που να τα θυμιζει
Έχει βρεθεί ινδοευρωπαϊκή αρχαία επιγραφή;Αλιόσα έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 20:13Προέρχονται από τα ινδοευρωπαικά.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Μάιος 2024, 22:08Ξερει κανας ειδικος να απαντησει? Απο οτι καταλαβαινω τα αρχαια Ελληνικα εμφανιζονται ξαφνικα στο προσκηνιο και δεν υπαρχει αλλη γλωσσα της αρχαιοτητας που να τα θυμιζει
ούτε το Ίλιον είχε βρεθεί... βρέθηκε...Juno έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 19:02Έχει βρεθεί ινδοευρωπαϊκή αρχαία επιγραφή;Αλιόσα έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 20:13Προέρχονται από τα ινδοευρωπαικά.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Μάιος 2024, 22:08Ξερει κανας ειδικος να απαντησει? Απο οτι καταλαβαινω τα αρχαια Ελληνικα εμφανιζονται ξαφνικα στο προσκηνιο και δεν υπαρχει αλλη γλωσσα της αρχαιοτητας που να τα θυμιζει
Indo-European vocabularyJuno έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 19:02Έχει βρεθεί ινδοευρωπαϊκή αρχαία επιγραφή;Αλιόσα έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 20:13Προέρχονται από τα ινδοευρωπαικά.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Μάιος 2024, 22:08Ξερει κανας ειδικος να απαντησει? Απο οτι καταλαβαινω τα αρχαια Ελληνικα εμφανιζονται ξαφνικα στο προσκηνιο και δεν υπαρχει αλλη γλωσσα της αρχαιοτητας που να τα θυμιζει
αυτό πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά στα σχολειά παντού στην ευρώπη... Ινδευρωπαϊκές ρίζες της γλώσσας...Αλιόσα έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:04Indo-European vocabulary
https://en.wikipedia.org/wiki/Indo-European_vocabulary
πολύ όμοιες βασικές λέξεις της καθημερινής ζωής δεν μπορεί παρά να έχουνε ρίζα τους μια κοινή προγονική γλώσσα.
Νομίζω προέρχονται από τα αρβανίτικα.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑25 Μάιος 2024, 22:08Ξερει κανας ειδικος να απαντησει? Απο οτι καταλαβαινω τα αρχαια Ελληνικα εμφανιζονται ξαφνικα στο προσκηνιο και δεν υπαρχει αλλη γλωσσα της αρχαιοτητας που να τα θυμιζει
Επιγραφή ζήτησα. Όχι λεξιλόγιο που φαντάστηκαν κάποιοι γλωσσολόγοι από το γραφείο τους, τύπου αφού το λένε x οι Έλληνες και ψ οι Ινδοί και πρέπει οπωσδήποτε αυτά τα δύο να προέρχονται από κάποιο άλλο, αυτό το άλλο είναι zΑλιόσα έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:04Indo-European vocabulary
πολύ όμοιες βασικές λέξεις της καθημερινής ζωής δεν μπορεί παρά να έχουνε ρίζα τους μια κοινή προγονική γλώσσα.
Εκτός απο την επιστήμη της αρχαιολογίας υπάρχει και η επιστήμη της γλωσσολογιας ξέρεις, οπότε δεν χρειάζονται απαραίτητα επιγραφές.Juno έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 19:43Επιγραφή ζήτησα. Όχι λεξιλόγιο που φαντάστηκαν κάποιοι γλωσσολόγοι από το γραφείο τους, τύπου αφού το λένε x οι Έλληνες και ψ οι Ινδοί και πρέπει οπωσδήποτε αυτά τα δύο να προέρχονται από κάποιο άλλο, αυτό το άλλο είναι zΑλιόσα έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:04Indo-European vocabulary
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε αυτά τα δύο να προέρχονται από κάποιο άλλο;
Όπως είπα:Αλιόσα έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 19:50Εκτός απο την επιστήμη της αρχαιολογίας υπάρχει και η επιστήμη της γλωσσολογιας ξέρεις, οπότε δεν χρειάζονται απαραίτητα επιγραφές.Juno έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 19:43Επιγραφή ζήτησα. Όχι λεξιλόγιο που φαντάστηκαν κάποιοι γλωσσολόγοι από το γραφείο τους, τύπου αφού το λένε x οι Έλληνες και ψ οι Ινδοί και πρέπει οπωσδήποτε αυτά τα δύο να προέρχονται από κάποιο άλλο, αυτό το άλλο είναι zΑλιόσα έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:04
Indo-European vocabulary
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε αυτά τα δύο να προέρχονται από κάποιο άλλο;
η πολύ μεγάλη ομοιότητα σε πολύ βασικές λέξεις (mother, mōdar, māter, mḗtēr, mā́tṛ κτλ) αποτελεί ένδειξη πως αυτές οι γλώσσες προέρχονται από μια αρχική γλώσσα. Ομάδες αυτού του λαού μετανάστευσαν προς δυσμάς και ανατολάς με αποτέλεσμα το χωρισμό της αρχικής γλώσσας σε επιμέρους γλώσσες ινδοευρωπαικής καταγωγής.
Και η επιστήμη της ιατρική υπάρχει και έχει ψεκάσει με DDT μικρά παιδιά για να μην αρρωστήσουν και έδινε τη θαλυδομίδη ως ασφαλές φάρμακο.