+ τον πατερα του Αλκη (με Τζιτζικωστα), τον πατερα του Βλαχακου (ΛΑ.Ο.Σ)Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:43Προς το παρόν βουλευτή έχουμε δει μόνο τη χήρα Μπακογιάννη, το γιο τους, τη χήρα Βολουδάκη και τον πατέρα του άλλου του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε. Άντε και τον αδερφό Παναγούλη.
"ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
Re: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
-
Re: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
Και ο αδερφός του τελευταίου είναι βουλευτής της ΝΔ. Αλλά κατά τα λοιπά η μάνα Φύσσα και η Καρυστινού τους πείραξε για κάτι που ακόμη δεν έχουν κάνει αλλά θα πρέπει να τις κατηγορούμε σαν να το έκαναν...Portia έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:49+ τον πατερα του Αλκη (με Τζιτζικωστα), τον πατερα του Βλαχακου (ΛΑ.Ο.Σ)Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:43Προς το παρόν βουλευτή έχουμε δει μόνο τη χήρα Μπακογιάννη, το γιο τους, τη χήρα Βολουδάκη και τον πατέρα του άλλου του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε. Άντε και τον αδερφό Παναγούλη.
Εντωμεταξύ είναι και αγνός βλάκας. Αντί να κάτσει στην (εντελώς άχρηστη) θεσούλα του να μασουλάει ό,τι αποφάγια του πετάει το κόμμα ενώ είναι και συνταξιούχος, διακινδυνεύει να τον σουτάρουν χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δείξει κομματικό φρόνημα. Και στο κάτω-κάτω, δεν υπήρχαν ένα σωρό άλλα θέματα να δείξει πόσο πιστό σκυλάκι είναι; Αυτό διάλεξε;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Kauldron έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 11:12https://www.tanea.gr/2024/06/03/politic ... os-tis-nd/SpoilerShowΜετά το ξυλοδαρμό συγγενούς θύματος που τόλμησε ν' απευθυνθεί στο Μουσολινοτάκη, έχουμε ένα ακόμα βρωμερό βοθρόλυμα της ΝΔ που επιτίθεται, αυτή τη φορά στη Καρυστιανού.
Ον ε σάιντ νόουτ, δε μπορούμε να μη προσέξουμε την αγραμματοσύνη του ελεεινού υποκειμένου, που ήταν και εκπαιδευτικός.
Πρώην γραμματιζούμενος όμως.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Aπό γίδι πρώην φυσικό Επαλίτη ,κατιμά της κοινωνίας, βαθύ κομματοντόγκ ,περιμένατε τίποτα καλύτερο; 

aLiCat έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 13:04Kauldron έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 11:12https://www.tanea.gr/2024/06/03/politic ... os-tis-nd/SpoilerShowΜετά το ξυλοδαρμό συγγενούς θύματος που τόλμησε ν' απευθυνθεί στο Μουσολινοτάκη, έχουμε ένα ακόμα βρωμερό βοθρόλυμα της ΝΔ που επιτίθεται, αυτή τη φορά στη Καρυστιανού.
Ον ε σάιντ νόουτ, δε μπορούμε να μη προσέξουμε την αγραμματοσύνη του ελεεινού υποκειμένου, που ήταν και εκπαιδευτικός.
Πρώην γραμματιζούμενος όμως.

ΕπαλΗτη είναι το σωστό.
- Μαδουραίος
Ξεφτιλισμενοι Νδκρατες.
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΌΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΌΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Γιατι δεν έχει παραδόσει ακόμα ο τρίτος πραγματογνώμονας το πόρισμα του, να μάθουμε με σιγουριά οτι τα λαδια σιλικόνης κανουν μπουμ; Έπρεπε να το εχει δώσει μεχρι τώρα. Το καθυστερουν για να αφήνουν σκιές και να ταϊζουν την συνωμοσιολογία;
Βουλεύτρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:43Προς το παρόν βουλευτή έχουμε δει μόνο τη χήρα Μπακογιάννη, το γιο τους, τη χήρα Βολουδάκη και τον πατέρα του άλλου του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε. Άντε και τον αδερφό Παναγούλη.
- hellegennes
Μπράβο. Χαίρομαι που οι προτάσεις μου πιάνουν τόπο κι ας είναι μόνο στο φόρουμ. Σταδιακά ελπίζω να καθιερωθούν.gassim έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 17:48Βουλεύτρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:43Προς το παρόν βουλευτή έχουμε δει μόνο τη χήρα Μπακογιάννη, το γιο τους, τη χήρα Βολουδάκη και τον πατέρα του άλλου του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε. Άντε και τον αδερφό Παναγούλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σιγά ρε τύπε εσύ, με τις Μαρίες Αντουανέτες των κολλεγίων...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μήπως τον βάλανε να κάνει το λαγό?micmic έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 13:02Εντωμεταξύ είναι και αγνός βλάκας. Αντί να κάτσει στην (εντελώς άχρηστη) θεσούλα του να μασουλάει ό,τι αποφάγια του πετάει το κόμμα ενώ είναι και συνταξιούχος, διακινδυνεύει να τον σουτάρουν χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δείξει κομματικό φρόνημα. Και στο κάτω-κάτω, δεν υπήρχαν ένα σωρό άλλα θέματα να δείξει πόσο πιστό σκυλάκι είναι; Αυτό διάλεξε;
Το έχουν προτείνει αρκετοί κι εκτός φόρουμ. Αυτό είναι λογικό ως πρόταση, αυτό που δεν μπορώ να συνηθίσω όσο καλοπροαίρετος κι αν είμαι, είναι το "τα φοιτητά".hellegennes έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 22:36Μπράβο. Χαίρομαι που οι προτάσεις μου πιάνουν τόπο κι ας είναι μόνο στο φόρουμ. Σταδιακά ελπίζω να καθιερωθούν.gassim έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 17:48Βουλεύτρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:43
Προς το παρόν βουλευτή έχουμε δει μόνο τη χήρα Μπακογιάννη, το γιο τους, τη χήρα Βολουδάκη και τον πατέρα του άλλου του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε. Άντε και τον αδερφό Παναγούλη.
- hellegennes
Νομίζω πρώτη φορά έγραψε γι' αυτό σε δημόσιο μέσο ο Γιάννης Χάρη. Προσωπικά είχα ανοίξει πολλά νήματα στο παλιό φόρουμ την περίοδο 2006-2010 με σχετικά θέματα, αλλά παράλληλα ασχολήθηκαν κι άλλοι, όπως ο Σαραντάκος. Πόσοι επηρεάστηκαν από τον καθένα τρέχα-γύρευε.gassim έγραψε: ↑04 Ιουν 2024, 00:57Το έχουν προτείνει αρκετοί κι εκτός φόρουμ. Αυτό είναι λογικό ως πρόταση, αυτό που δεν μπορώ να συνηθίσω όσο καλοπροαίρετος κι αν είμαι, είναι το "τα φοιτητά".hellegennes έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 22:36Μπράβο. Χαίρομαι που οι προτάσεις μου πιάνουν τόπο κι ας είναι μόνο στο φόρουμ. Σταδιακά ελπίζω να καθιερωθούν.
Το "τα φοιτητά" δεν έχει ούτε γραμματική λογική ούτε κοινή λογική. Στην ελληνική γλώσσα τα διγενή έμψυχα ουσιαστικά έχουν μόνο υποκοριστικά ουδέτερα, γιατί το γραμματικό φύλο συμπίπτει με το σεξουαλικό φύλο και δεν υπάρχει ουδέτερο σεξουαλικό φύλο, υπάρχει όμως φύλο σε μη ώριμη σεξουαλικά ηλικία που είναι ο λόγος που υπάρχουν υποκοριστικά ουδέτερα έμψυχων ουσιαστιών (το μαθητούδι, το φανταράκι).
Κοινή λογική δεν έχει γιατί άσχετα με το τι αισθάνεται κανείς (ας μην το πιάσουμε τώρα), κάποιος είναι είτε άντρας φοιτητής είτε γυναίκα φοιτήτρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, εσύ μόνο και κανένας άλλος. Ψωνάρα.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 22:36Μπράβο. Χαίρομαι που οι προτάσεις μου πιάνουν τόπο κι ας είναι μόνο στο φόρουμ. Σταδιακά ελπίζω να καθιερωθούν.gassim έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 17:48Βουλεύτρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:43
Προς το παρόν βουλευτή έχουμε δει μόνο τη χήρα Μπακογιάννη, το γιο τους, τη χήρα Βολουδάκη και τον πατέρα του άλλου του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε. Άντε και τον αδερφό Παναγούλη.
Κι εγώ πάντως εδώ και χρόνια έτσι το λέω. Είτε βουλεύτρια (νομίζω το σωστότερο) ή αρκετές φορές και βουλευτίνα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 72χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός ασέλγησε σε ανήλικη
από AlienWay » 20 Μάιος 2023, 13:38 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύγιος
20 Μάιος 2023, 20:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση 70 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από τρόφιμα κομματικού ντόγκ της ΝΔ
από Kauldron » 17 Μάιος 2024, 22:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 242 Απαντήσεις
- 7269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Οκτ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επί μια 10ετία η Μαρίνα Πατούλη είναι εκπαιδευτικός στην Κεφαλονιά αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ!
από βοθρατζης » 21 Ιούλ 2024, 15:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
21 Ιούλ 2024, 15:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νενίκηκά σε Αρίστο: συνταξιούχος οικοδόμος φτάχνει μεγαλιθικές κατασκευές με τα χέρια του
από Σενέκας » 24 Οκτ 2023, 14:39 » σε Τεχνολογία - 19 Απαντήσεις
- 898 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
24 Οκτ 2023, 16:21
-