Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
ST48410
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ST48410 » 25 Ιουν 2023, 20:34
panos291 έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 20:11
Γιατι αντιδημοφιλες? Εδω πληρωνονται και καθονται, θα μπορούσαν λοιπον να δουλεψουν και μια μερα αντι να ταλαιπωρουνται οι υπόλοιποι που δουλεύουν.
Προσωπικά το βρίσκω μια χαρα.
Αν εννοείς με πληρωμή, ΟΚ. Νόμιζα τσάμπα υποχρεωτικά.
Δεν θα δώσει το κράτος εύκολα λεφτά για κάτι που του παρέχεται δωρεάν. Θα μπορούσε φυσικά να μοιράσει πιο ορθολογικά το ποσό που παίρνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
-
panos291
από panos291 » 25 Ιουν 2023, 23:45
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 20:34
panos291 έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 20:11
Γιατι αντιδημοφιλες? Εδω πληρωνονται και καθονται, θα μπορούσαν λοιπον να δουλεψουν και μια μερα αντι να ταλαιπωρουνται οι υπόλοιποι που δουλεύουν.
Προσωπικά το βρίσκω μια χαρα.
Αν εννοείς με πληρωμή, ΟΚ. Νόμιζα τσάμπα υποχρεωτικά.
Δεν θα δώσει το κράτος εύκολα λεφτά για κάτι που του παρέχεται δωρεάν. Θα μπορούσε φυσικά να μοιράσει πιο ορθολογικά το ποσό που παίρνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Oχι, εννοω οτι το κρατος τους πληρωνει ενω καθονται. Ε θα μπορουσαν να δουλεψουν και αυτοι 1 μερα γι'αυτο. Φυσικα δωρεαν αφου παιρνουν το επιδομα.
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 30 Μάιος 2024, 18:19
Ερμής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 13:08
2 φορές με κάλεσαν και τις 2 εννοείται δε πήγα. Μάλιστα τη μία πήγα ψήφισα κιολας και μόλις εκεί μια κλωσσα μου την είπε της έδειξα χαρτί από δόκτορα πως δε μπορώ να για χ ψ λόγους που ούτε καν ήξερα. Αν θέλουν κορόιδα αν ψάξουν στις λίστες των κομματικών καταλόγων
Μου ρθε χαρτι για αναπληρωματικος, το σκεφτομαι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Nostalgia
από Nostalgia » 30 Μάιος 2024, 18:23
Bazoomba έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 14:19
Παιδες , υπαρχει καποιος γνωστης να μας επιβεβαιωσει τα οσα λεει το αρθρο; Εαν με κυνηγησουν και προσκομισω βεβαιωση εργοδοτη ειμαι καλυμμενος ;
Πλεον που υπαρχει καταχωρηση στην ΕΡΓΑΝΗ δεν ξερω ενα απλο χαρτι πως μπορει να σε καλυψει, δηλαδη εαν ειναι στραβομουτσουνος ο Δικαστικος μπορει να σε τρεξει και φυσικα σοβαρες εταιρειες δεν θα ρισκαρουν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Nostalgia
από Nostalgia » 03 Ιουν 2024, 18:05
-
foscilis
από foscilis » 03 Ιουν 2024, 18:21
Lugozzi έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 09:49
Από την εφορευτική επιτροπή αποκλείονται δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι ή έμμισθοι υπάλληλοι δημοτικών νομικών προσώπων και ιδρυμάτων
Πηγή: Reporter.gr
ΤΖΗΜΕΡΟΣ μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
ο λόγος είναι ο ίδιος με τον λόγο που έχουν μονιμότητα: θεσμικά όλοι αυτοί οι κοπρίτες είναι υποτίθεται κομμάτι της Διοίκησης άρα κάτι σαν τους Δικαστές, υποχρεωμένοι να παραμένουν αμέτοχοι στην εκλογική διαδικασία.
Οι περισσότεροι είναι και κομματόσκυλα ολκής οπότε ένας λόγος παραπάνω. Εμπιστεύεσαι εσύ δημοτικό υπάλληλα να μην καταστρέψει "εχθρικά" ψηφοδέλτια; Εγώ όχι.
Βέβαια αν θέλουμε να είμαστε σωστοί θα έπρεπε να τους απαγορεύεται κάθε είδους ενασχόληση με τα κομματικά.
-
sharp
από sharp » 03 Ιουν 2024, 18:21
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 10:57
Πρόκειται ουσιαστικά για κομμουνιστικό mass mobilization, μόνο που αντί για να κάνουμε κάτι χρήσιμο όπως το να χτίζουμε σπίτια για τον κόσμο, προσκυνάμε το ψεύτικο είδωλο της δημοκρατίας.
Εδώ συμφωνώ μαζί σου. Καλύτερα ένας πεφωτισμένος ηγέτης που θα κυβερνήσει ισόβια από την δήθεν δημοκρατία.
Το κακό όμως είναι ότι συνήθως σού κάθονται στο σβέρκο κάτι τσογλαναράδες φασίστες, σαν αυτούς στην Ν.Αμερική ή κάτι παρανοϊκοί στυλ Στάλιν και Μάο.
-
Lugozzi
από Lugozzi » 03 Ιουν 2024, 18:24
foscilis έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 18:21
Από την εφορευτική επιτροπή αποκλείονται δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι ή έμμισθοι υπάλληλοι δημοτικών νομικών προσώπων και ιδρυμάτων
ο λόγος είναι ο ίδιος με τον λόγο που έχουν μονιμότητα: θεσμικά όλοι αυτοί οι κοπρίτες είναι υποτίθεται κομμάτι της Διοίκησης άρα κάτι σαν τους Δικαστές, υποχρεωμένοι να παραμένουν αμέτοχοι στην εκλογική διαδικασία.
Οι περισσότεροι είναι και κομματόσκυλα ολκής οπότε ένας λόγος παραπάνω. Εμπιστεύεσαι εσύ δημοτικό υπάλληλα να μην καταστρέψει "εχθρικά" ψηφοδέλτια; Εγώ όχι.
Βέβαια αν θέλουμε να είμαστε σωστοί θα έπρεπε να τους απαγορεύεται κάθε είδους ενασχόληση με τα κομματικά.
Πολύ σωστό το τελευταίο.
Το έχω πει πολλές φορές, όποιος θέλει να θέσει υποψηφιότητα να παραιτηθεί από το δημόσιο, όπως οι καραβαναδες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 03 Ιουν 2024, 18:32
Nostalgia έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 18:19
Ερμής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 13:08
2 φορές με κάλεσαν και τις 2 εννοείται δε πήγα. Μάλιστα τη μία πήγα ψήφισα κιολας και μόλις εκεί μια κλωσσα μου την είπε της έδειξα χαρτί από δόκτορα πως δε μπορώ να για χ ψ λόγους που ούτε καν ήξερα. Αν θέλουν κορόιδα αν ψάξουν στις λίστες των κομματικών καταλόγων
Μου ρθε χαρτι για αναπληρωματικος, το σκεφτομαι....
Πήγα μια φορά σε δημοτικές. Ήμασταν πολλοί και κάναμε βάρδιες. Στις 7 είχαμε φύγει.
Δεύτερη Κυριακή δεν χρειαστηκε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 04 Ιουν 2024, 11:48
foscilis έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 18:21
καποιοι απο αυτους συμμετεχουν στην εκλογικη διαδικασια παντως
το στησιμο παραβαν καλπης και η μεταφορα των ψηφοδελτιων γινεται απο δημοτικους υπαλληλους οι οποιοι πληρωνονται και καλα για αυτο
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
foscilis
από foscilis » 04 Ιουν 2024, 12:03
alekhine έγραψε: ↑04 Ιουν 2024, 11:48
καποιοι απο αυτους συμμετεχουν στην εκλογικη διαδικασια παντως
το στησιμο παραβαν καλπης και η μεταφορα των ψηφοδελτιων γινεται απο δημοτικους υπαλληλους οι οποιοι πληρωνονται και καλα για αυτο
αυτές είναι βοηθητικές δουλειές, δεν είναι κομμάτι του "τελετουργικού" ας πούμε. Συμμετέχουν κατά την ίδια έννοια που η καθαρίστρια των δικαστηρίων συμμετέχει στις δίκες.
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Μάιος 2024, 22:07
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Μάιος 2023, 18:14
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
27 Μάιος 2024, 21:12
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Δεκ 2023, 14:18
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.