Δέμα SOS
Re: Δέμα SOS
Ρε τύπε, δεν έχουν τα ΕΛΤΑ κανένα φόρουμ να γράφεις;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έστειλα και μειλ και λένε ότι τα δεματα δεν τα παραδίδουν. Παράνοια. Φταίει βέβαια και ο άλλος ο μαλακας από το σαιτ που δεν πάει να το πάρει. Τι να κανω, θα το ξαναστείλω με ΕΛΤΑ κούριερ, που να τους πάρει ο διαολος.
Η άλλη δέχτηκε να παραλάβει το δώρο για τα γενέθλιά της. Της είχα γράψει ότι αν δεν θέλει να λάβει και αλλα πακέτα στο μέλλον, καλύτερα να το αρνηθεί. Δεν είναι ένα έμμεσο μήνυμα το ότι το δεχτηκε;
Η άλλη δέχτηκε να παραλάβει το δώρο για τα γενέθλιά της. Της είχα γράψει ότι αν δεν θέλει να λάβει και αλλα πακέτα στο μέλλον, καλύτερα να το αρνηθεί. Δεν είναι ένα έμμεσο μήνυμα το ότι το δεχτηκε;
Γιατί να το αρνηθεί ρε τύπε? Της δίνουν κάτι τσάμπα χωρίς στρίνγκς αττάτσντ (πάν ιντέντιντ), γιατί να πεί οχι?Kappa έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 20:48Έστειλα και μειλ και λένε ότι τα δεματα δεν τα παραδίδουν. Παράνοια. Φταίει βέβαια και ο άλλος ο μαλακας από το σαιτ που δεν πάει να το πάρει. Τι να κανω, θα το ξαναστείλω με ΕΛΤΑ κούριερ, που να τους πάρει ο διαολος.

Εγώ φίλε φοράω τέτοια.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 19:51Τι βρακι όμως. Ήταν υπέροχο, με δαντελιτσα, μαυρο. Όχι στρινγκ, νομίζω Brazilian λέγεται. Έπρεπε να το πάρω γαμωτο. Ούτε θα το έπαιρνε είδηση και έτσι κι αλλιώς δεν είχε σκοπό να μου ξαναμιλήσει άρα ας κρατούσα ένα ενθυμιο. Και μυριζε τέλεια, η μυρωδιά της θυληκότητάς της ανακατεμένη με τον καλοκαιρινό της ιδρώτα.
Και είχε αρκετά υγρά. Γιατι; Ισως επειδη νωριτερα της ειχα μετρησει την πίεση και είχαμε έρθει κοντά. Ήξερα και κάθε πότε είχε περίοδο, ίσως να είχε και ωορηξία λόγω της επίσκεψής μου. Αγνόησε όλα τα βιολογικά σημάδια που της έδειχνε το σώμα της για το ότι πρέπει να κάνουμε σεξ.

Για υγρά δεν ξέρω, αλλά έχω φτάσει σε μια ηλικία που πάντα η τελευταία σταγόνα μένει για το βρακί. Επίσης αραιά και που μου φεύγει και καμιά υγρή κλανιά, οπότε μπορεί να είσαι τυχερός. 18 Νοέμβρη έχω γενέθλια, σου στέλνω DM με διεύθυνση, πες μου και εσύ την δική σου να στείλω μποξεράκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 03 Ιουν 2024, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν το εστειλες ως γραμμα, θα το πανε εκει, αν ως δεμα, πρεπει καποιος να το παραλαβει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δαφακKauldron έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:53Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 19:51Τι βρακι όμως. Ήταν υπέροχο, με δαντελιτσα, μαυρο. Όχι στρινγκ, νομίζω Brazilian λέγεται. Έπρεπε να το πάρω γαμωτο. Ούτε θα το έπαιρνε είδηση και έτσι κι αλλιώς δεν είχε σκοπό να μου ξαναμιλήσει άρα ας κρατούσα ένα ενθυμιο. Και μυριζε τέλεια, η μυρωδιά της θυληκότητάς της ανακατεμένη με τον καλοκαιρινό της ιδρώτα.
Και είχε αρκετά υγρά. Γιατι; Ισως επειδη νωριτερα της ειχα μετρησει την πίεση και είχαμε έρθει κοντά. Ήξερα και κάθε πότε είχε περίοδο, ίσως να είχε και ωορηξία λόγω της επίσκεψής μου. Αγνόησε όλα τα βιολογικά σημάδια που της έδειχνε το σώμα της για το ότι πρέπει να κάνουμε σεξ.
ΔΑΦΑΚ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δηλαδή εφόσον δεν θες να έχεις σχέση με κάποιον, κατέληξες να τον μπλοκαρεις κλπ κλπ, με ποια λογική δέχεσαι δώρα του; Προσωπικά δεν θα τα δεχόμουν αν δεν ήθελα σχέσεις.Kauldron έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 20:59Γιατί να το αρνηθεί ρε τύπε? Της δίνουν κάτι τσάμπα χωρίς στρίνγκς αττάτσντ (πάν ιντέντιντ), γιατί να πεί οχι?Kappa έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 20:48Έστειλα και μειλ και λένε ότι τα δεματα δεν τα παραδίδουν. Παράνοια. Φταίει βέβαια και ο άλλος ο μαλακας από το σαιτ που δεν πάει να το πάρει. Τι να κανω, θα το ξαναστείλω με ΕΛΤΑ κούριερ, που να τους πάρει ο διαολος.
GoBzi έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 21:03Εγώ φίλε φοράω τέτοια.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 19:51Τι βρακι όμως. Ήταν υπέροχο, με δαντελιτσα, μαυρο. Όχι στρινγκ, νομίζω Brazilian λέγεται. Έπρεπε να το πάρω γαμωτο. Ούτε θα το έπαιρνε είδηση και έτσι κι αλλιώς δεν είχε σκοπό να μου ξαναμιλήσει άρα ας κρατούσα ένα ενθυμιο. Και μυριζε τέλεια, η μυρωδιά της θυληκότητάς της ανακατεμένη με τον καλοκαιρινό της ιδρώτα.
Για υγρά δεν ξέρω, αλλά έχω φτάσει σε μια ηλικία που πάντα η τελευταία σταγόνα μένει για το βράδυ. Επίσης αραιά και που μου φεύγει και καμιά υγρή κλανιά, οπότε μπορεί να είσαι τυχερός. 18 Νοέμβρη έχω γενέθλια, σου στέλνω DM με διεύθυνση, πες μου και εσύ την δική σου να στείλω μποξεράκι.
Δεν σε στενεύουν αυτα;
Έκανε στορυ από το σπίτι της, ημιφωτισμενο, πρέπει να είναι με γκομενο, αν δεν είναι ψεύτικο το στορυ για να πιστεψουμε ότι είναι με γκομενο. Λέτε να της στείλω ανθοδέσμη τωρα; Υπάρχει η αφορμή, αφού γιορταζει. Να τη διακόψει ο ντελιβερας από το σεξ τουλάχιστον. Αν όντως είναι με γκομενο καταξοδευτηκε ο τσιπης, μια ψωροτουρτα της πήρε. Εγώ θα την είχα βασίλισσα.
Βλέπω τώρα στο efood κάτι ανθοπωλεία που κάνουν εξπρες παράδοση, σε 10 λεπτά θα είναι σπίτι της. Να της στείλω ένα forever rose;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 03 Ιουν 2024, 22:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όχι, εσύ τι φοράς δηλαδή;Kappa έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 22:23GoBzi έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 21:03Εγώ φίλε φοράω τέτοια.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 19:51Τι βρακι όμως. Ήταν υπέροχο, με δαντελιτσα, μαυρο. Όχι στρινγκ, νομίζω Brazilian λέγεται. Έπρεπε να το πάρω γαμωτο. Ούτε θα το έπαιρνε είδηση και έτσι κι αλλιώς δεν είχε σκοπό να μου ξαναμιλήσει άρα ας κρατούσα ένα ενθυμιο. Και μυριζε τέλεια, η μυρωδιά της θυληκότητάς της ανακατεμένη με τον καλοκαιρινό της ιδρώτα.
Για υγρά δεν ξέρω, αλλά έχω φτάσει σε μια ηλικία που πάντα η τελευταία σταγόνα μένει για το βράδυ. Επίσης αραιά και που μου φεύγει και καμιά υγρή κλανιά, οπότε μπορεί να είσαι τυχερός. 18 Νοέμβρη έχω γενέθλια, σου στέλνω DM με διεύθυνση, πες μου και εσύ την δική σου να στείλω μποξεράκι.
Δεν σε στενεύουν αυτα;
Έκανε στορυ από το σπίτι της, ημιφωτισμενο, πρέπει να είναι με γκομενο, αν δεν είναι ψεύτικο το στορυ για να πιστεψουμε ότι είναι με γκομενο. Λέτε να της στείλω ανθοδέσμη τωρα; Υπάρχει η αφορμή, αφού γιορταζει. Να τη διακόψει ο ντελιβερας από το σεξ τουλάχιστον. Αν όντως είναι με γκομενο καταξοδευτηκε ο τσιπης, μια ψωροτουρτα της πήρε. Εγώ θα την είχα βασίλισσα.
Βλέπω τώρα στο food κάτι ανθοπωλεία που κάνουν εξπρες παράδοση, σε 10 λεπτά θα είναι σπίτι της. Να της στείλω ένα forever rose;
Παρήγγειλε πίτσες, μετά το σεξ είναι ότι πρέπει.
Τέτοια φοράω κι εγώ, στο λίγο πιο μακρύ και κάποιες φορές με φανκυ σχέδια. Πριν πάω σε εκείνη είχα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα μου και είχα πάρει και καινούργια μποξερακια γιατί πίστεψα πως θα με έβλεπε ημίγυμνο.GoBzi έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 22:26Όχι, εσύ τι φοράς δηλαδή;Kappa έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 22:23GoBzi έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 21:03
Εγώ φίλε φοράω τέτοια.
Δεν σε στενεύουν αυτα;
Βλέπω τώρα στο food κάτι ανθοπωλεία που κάνουν εξπρες παράδοση, σε 10 λεπτά θα είναι σπίτι της. Να της στείλω ένα forever rose;
Παρήγγειλε πίτσες, μετά το σεξ είναι ότι πρέπει.
Το βιβλίο ήταν πολύ σκέτο, ε; Με γαργαλουσαν τα χέρια μου να της στείλω ένα κοσμημα που ήθελα από όταν ακόμα μιλούσαμε, της ίδιας σειράς με αυτό που της είχα ήδη δωρίσει. Αλλά αφού δεν πρόκειται να μου μιλήσει, δεν θα ήταν κάπως χαζό;
Δεν θα στείλω πίτσες. Σκέφτηκα να στείλω λουλούδια να κάνω τον γκομενο να φανεί τσιπης και να τους διακόψω κιόλας, αλλά ίσως νευριάσει αυτή.
Σήμερα, γιορτάζουν οι:
Ιερία, Ιέρεια
Υπατία, Υπατή, Υπατούλα, Πατούλα

Ιερία, Ιέρεια
Υπατία, Υπατή, Υπατούλα, Πατούλα

Αμα είναι κάποιος ξεδιάντροπος, ξετσίπωτος, γύφτουλας και καλωδιοκάφτης, δέχεται δώρα χωρίς να δέχεται τον άνθρωπο που τα δίνει.Kappa έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 22:20Δηλαδή εφόσον δεν θες να έχεις σχέση με κάποιον, κατέληξες να τον μπλοκαρεις κλπ κλπ, με ποια λογική δέχεσαι δώρα του; Προσωπικά δεν θα τα δεχόμουν αν δεν ήθελα σχέσεις.Kauldron έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 20:59Γιατί να το αρνηθεί ρε τύπε? Της δίνουν κάτι τσάμπα χωρίς στρίνγκς αττάτσντ (πάν ιντέντιντ), γιατί να πεί οχι?Kappa έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 20:48Έστειλα και μειλ και λένε ότι τα δεματα δεν τα παραδίδουν. Παράνοια. Φταίει βέβαια και ο άλλος ο μαλακας από το σαιτ που δεν πάει να το πάρει. Τι να κανω, θα το ξαναστείλω με ΕΛΤΑ κούριερ, που να τους πάρει ο διαολος.
Αχ, να μην έχουμε δυνατότητα υπογραφής μια παράγραφο. Αχ, πόσο μας περιορίζει αυτό το πουχώρουμ.Yochanan έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 21:12δαφακKauldron έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 12:53Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 19:51Τι βρακι όμως. Ήταν υπέροχο, με δαντελιτσα, μαυρο. Όχι στρινγκ, νομίζω Brazilian λέγεται. Έπρεπε να το πάρω γαμωτο. Ούτε θα το έπαιρνε είδηση και έτσι κι αλλιώς δεν είχε σκοπό να μου ξαναμιλήσει άρα ας κρατούσα ένα ενθυμιο. Και μυριζε τέλεια, η μυρωδιά της θυληκότητάς της ανακατεμένη με τον καλοκαιρινό της ιδρώτα.
ΔΑΦΑΚ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1330 Απαντήσεις
- 44494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
11 Ιούλ 2024, 09:29