Ευκαιρία για six pack.
Μην βγαίνετε σαν τυροχλεμπέδες στην παραλία.
To sixpack θέλει πρωτεΐνη και η πρωτεΐνη κοστίζει. Με φθηνιάρικα φαγητά είναι που παχαίνεις γιατί είναι κυρίως λίπος και υδατάνθρακες (κακοί).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
στα σουπερ μαρκετ μπορειτε να βρειτε
χυμα γυρο σε συσκευασια .......
συμφερει .........
Εάν είναι να το μαγειρέψεις καλύτερα πάρε κρέας και κάνε δικό σου. 10/10 στην συνταγή του παππού Τάσου.
Αν είναι να μπεις σε τόσο κόπο για να φας σαβούρα, δεν τον αφιερώνεις καλύτερα να κάνεις κάνα φαγητό της προκοπής;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μια χαρά ειναι και τα efood κτλ, βολευουν για κάτι μακρινό, δεν μπορείς να τα εχεις όλα (και όλα τα καλά μαλιστα) δίπλα σου.
Κι εγω εχω πολυ κοντα μου ενα πολυ καλο και φτηνο (3,10€ η πιτα) σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορω να τρώω συνεχως σουβλάκι. Και πιτσαρία εχω κοντά μου, αλλά ειναι σάπια, αναγκαστικά αν θελω πιτσα καποια στιγμη (που δεν ειμαι και πολυ φαν) θα ψάξω κατι αλλο μεσω efood. Παρομοιως και μπέργκερ κτλ.
Κάθε μαγαζί έχει και δικό του τηλέφωνο. Efood παίρνουν κάτι κωλοπαιδακια που ψάχνουν προσφορές. Το μόνο καλό είναι πως έτσι μαζικοποιειται το ντελιβερι, και είναι πιο εύκολο να κάνεις συνδικαλιστικους αγώνες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
καλύτερα να την παίξει με μπέργκερ ή πίτσα. Να το κάνει σωστά.
Περίεργη πρόταση και δεν είναι και στην σωστή ενότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εάν είναι να το μαγειρέψεις καλύτερα πάρε κρέας και κάνε δικό σου. 10/10 στην συνταγή του παππού Τάσου.
Αν είναι να μπεις σε τόσο κόπο για να φας σαβούρα, δεν τον αφιερώνεις καλύτερα να κάνεις κάνα φαγητό της προκοπής;
Γιατί σαβουρα; Πάρε βάλε ότι κρεας θες εσύ, απλά το μαριναρεις το βάζεις στον φούρνο και απλά το τέλος το κόβεις σε μικρά κομμάτια.
Ε, δεν είναι γύρος αυτό, είναι ψιλοκομμένο, μαριναρισμένο κρέας. Και μην μου πεις ότι αυτό είναι ο γύρος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να ξέρετε ότι τα κόστη στα delivery έχουν ανέβει αρκετά και λόγω efood. Την 'ευκολία' της online παραγγελίας την πληρώνετε χρυσή.
Αρκετά μαγαζιά μάλιστα έχουν και διαφορετική τιμή αν παραγγείλεις τηλεφωνικά (σημαντικά χαμηλότερη).
Φυσικό είναι αυτό, αφού χρεώνουν για το delivery γύρω στο 20-30% επί της παραγγελίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν θες να φας γύρο, το θες εδώ και τώρα που έλεγε και ο Ανδρέας, street food είναι, δε θα το φτιάξεις μόνος σου, λίγο ημαρτον. Επίσης επειδή είναι βρώμικο και είναι και τοπικό, το θες και κάπως φτηνά. Αλλιώς άστο, μαγευρευεις τίποτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.