4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: 4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιουν 2024, 12:26

Οργισμένος έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:23
Οργισμένος έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:17

σκληρος καρΧιολης...
Θα ερθω 100000%
Αυτό θα 'θελα να το δω. :lol:
Me την ορεξη θα μεινεις.
Το ξέρω. Σιγά μη δηλώσεις το νικ σο στο μαγαζί του Sid. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 05 Ιουν 2024, 12:31

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:15
southern έγραψε:
05 Ιουν 2024, 00:35
4 τυλίχτα 1 χωριάτικη 1 πανσετακια 1 σόδα και 1 βαρελίσια φιξ
Όλα αυτά 45 ευρώ
σε σφάξανε κανονικά
μιλάμε για κοροϊδία
Ουτε τουρίστας δε κάνει τετοιο λάθος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 05 Ιουν 2024, 12:39

Οργισμένος έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:17
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:16
η κυβέρνηση έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο
α ναι ξέχασα, ο πούτιν φταίει
μην ανησυχεις θα εκλεγει κανας Κας ή κανας σπαρτιατης και ολα θα φτιαξουν σε χρονο ντετε.
ειρωνείες και εξυπνάδες εκ του ασφαλούς
γιατί δεν επιστρέφεις στο κωλοχανείο αφού όλα είναι καλά;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 05 Ιουν 2024, 12:49

Isildur έγραψε:
05 Ιουν 2024, 11:52
Δημοκράτης έγραψε:
05 Ιουν 2024, 11:46
Ρε σεις μη το αγοράζετε. Στο άμστερνταμ πήγε από 7.5 που είχε στα 10 και από όσα ελληνικά μαγαζιά αγοράζω δεν είναι πάρα πολύ καλό. Ε δεν αγοράζω, το φτιάχνω μόνος μου.
Αυτό το πράγμα του πήγε 3ε, πήγε 4, πήγε 10. Όταν είχε αρχίσει ο πόλεμος που ανέβαιναν οι τιμές κάθε μέρα το μαγαζί που συχνάζω στην Κρήτη έβγαζε κάθε μέρα ταμπέλα με το πόσο έχει σήμερα το σουβλάκι. Ούτε χρηματιστήριο να ήταν και έβγαζε τιμή μετοχής.
Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης το φαί από έξω. Αν σας φαίνεται ακριβό, μη το αγοράσετε και αυτό ισχύει για το 90% των αγαθών.

Κατά τα άλλα η Ελλάδα έχει από τα μεγαλύτερα ΦΠΑ στην ΕΕ, την πιο ακριβή τιμή σε καύσιμα και από τα πιο ακριβά ρεύματα. Προφανώς και αυτό θα περάσει και στην τιμή
Σωστός, σωστός, περίπου σωστός και... σωστός. Όλα (σχεδόν) σωστά! :smt023

Λίγο μ' εκείνο το 90% διαφωνώ ως προς το ύψος του ποσοστού, αλλά όντως υπάρχουν αρκετά προϊόντα που ανέβηκαν παράλογα (και κυρίως αναίτια) και μπορεί να αποφύγει. Έστω προσωρινά, μπας και αυτο-ρεγουλαριστεί κάποια στιγμή η τιμή.
ok με το 90% το. παράκανα και οκ πχ τώρα είναι πιο ακριβό το παγωτό και τα γλυκά γιατί το κακάο έχει κάνει 2-3χ στην τιμή του τον τελευταίο 1 χρόνο. Οκ αν έχεις πεδάκι θα του πάρεις παγωτό, δεν γίνεται να μη του πάρεις. Αλλά κάποιος που ζωρίζεται αντί να αγοράζει κάθε μέρα το 4χ4 ας πάρει οικογενειακές συσκευασίες , ας πάει και σε λιγότερο μάρκες. Δεν γίνεται να κλαίγονται όλοι για τις τιμές και να μην αντιδρούν καταναλωτικά ή να κάνουν σαν κακομαθημένα.

Πάντως αυτό που δεν καταλαβάινω είναι κόσμο που ήξερα ότι μέσα στην κρίση ήταν δίσκολα , πολύ δίσκολα και τώρα έχουν δουλειά και μια τάξη στα οικονομικά τους και τώρα κλαίγονται πιο πολύ από ότι κλαίγονταν πριν. Νομίζω επειδή πριν πάρα πολλοί την είχαν ακούσει στέρεο ενώ τώρα αρκετοί πάνε και τις βόλτες τους, τις εκδρομούλες τους κτλ τους βγαίνει παραπάνω αντίδραση
Ή μπορεί να είχε φάει ο κόσμος την φόλα του όλοι μαζί τα φάγαμε

Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 05 Ιουν 2024, 13:27

πιτα φαν μια πιτα με καλαμακι 4 ευρώ. Έπαθα εγκεφαλικό, δεν ξαναπήρα από κει. Και 3,5 που το έχουν είναι ακριβό και δεν παίρνω. Μόνο ένα σουβλατζίδικο εδω που ειμαι "παλιάς κοπής" το κρατάει ακόμα 2,5. Εκεί αξίζει
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 05 Ιουν 2024, 13:32

Δημοκράτης έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:49
Isildur έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
05 Ιουν 2024, 11:46
Ρε σεις μη το αγοράζετε. Στο άμστερνταμ πήγε από 7.5 που είχε στα 10 και από όσα ελληνικά μαγαζιά αγοράζω δεν είναι πάρα πολύ καλό. Ε δεν αγοράζω, το φτιάχνω μόνος μου.
Αυτό το πράγμα του πήγε 3ε, πήγε 4, πήγε 10. Όταν είχε αρχίσει ο πόλεμος που ανέβαιναν οι τιμές κάθε μέρα το μαγαζί που συχνάζω στην Κρήτη έβγαζε κάθε μέρα ταμπέλα με το πόσο έχει σήμερα το σουβλάκι. Ούτε χρηματιστήριο να ήταν και έβγαζε τιμή μετοχής.
Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης το φαί από έξω. Αν σας φαίνεται ακριβό, μη το αγοράσετε και αυτό ισχύει για το 90% των αγαθών.

Κατά τα άλλα η Ελλάδα έχει από τα μεγαλύτερα ΦΠΑ στην ΕΕ, την πιο ακριβή τιμή σε καύσιμα και από τα πιο ακριβά ρεύματα. Προφανώς και αυτό θα περάσει και στην τιμή

Λίγο μ' εκείνο το 90% διαφωνώ ως προς το ύψος του ποσοστού, αλλά όντως υπάρχουν αρκετά προϊόντα που ανέβηκαν παράλογα (και κυρίως αναίτια) και μπορεί να αποφύγει. Έστω προσωρινά, μπας και αυτο-ρεγουλαριστεί κάποια στιγμή η τιμή.
ok με το 90% το. παράκανα και οκ πχ τώρα είναι πιο ακριβό το παγωτό και τα γλυκά γιατί το κακάο έχει κάνει 2-3χ στην τιμή του τον τελευταίο 1 χρόνο. Οκ αν έχεις πεδάκι θα του πάρεις παγωτό, δεν γίνεται να μη του πάρεις. Αλλά κάποιος που ζωρίζεται αντί να αγοράζει κάθε μέρα το 4χ4 ας πάρει οικογενειακές συσκευασίες , ας πάει και σε λιγότερο μάρκες. Δεν γίνεται να κλαίγονται όλοι για τις τιμές και να μην αντιδρούν καταναλωτικά ή να κάνουν σαν κακομαθημένα.

Πάντως αυτό που δεν καταλαβάινω είναι κόσμο που ήξερα ότι μέσα στην κρίση ήταν δίσκολα , πολύ δίσκολα και τώρα έχουν δουλειά και μια τάξη στα οικονομικά τους και τώρα κλαίγονται πιο πολύ από ότι κλαίγονταν πριν. Νομίζω επειδή πριν πάρα πολλοί την είχαν ακούσει στέρεο ενώ τώρα αρκετοί πάνε και τις βόλτες τους, τις εκδρομούλες τους κτλ τους βγαίνει παραπάνω αντίδραση
Η αντίδραση που λες πιστεύω κι εγώ ότι ισχύει, ή τουλάχιστον το βλέπω κι εγώ και στον εαυτό μου αλλά και στον περίγυρό μου.

Έπαιξαν ρόλο κι άλλα πράματα βέβαια (στην δική μου περίπτωση), αλλά αυτό αφορά την αρχική αντίδραση, η συνέχεια θα μπορούσε να είναι διαφορετική αλλά τελικά δεν ήταν. Εξηγούμαι: προ καραντίνων και τα ρέστα, οι έξοδοί μου με φιλαράκια (αντροπαρέα) είχαν πέσει στο ναδίρ. Λίγο η δουλειά, λίγο η ηλικία, λίγο η χάλια διάθεση, λίγο το 'να, λίγο τ' άλλο, είχα καταλήξει να βγαίνω μια φορά το δίμηνο-τρίμηνο (και αν, κατά περιόδους) για καμμιά μπύρα. Τίποτα κοινωνικές επισκέψεις ή καμμιά έξοδος μια στις τόσες μόνο, με ζευγάρια και τα ρέστα. Με το που ξανάνοιξε η εστίαση, πετάει ένας φίλος την ιδέα να βγούμε για μια μπύρα. Κι επειδή και οι 4 που βγήκαμε την πρώτη φορά έχουμε μαγαζιά και παραπλήσια ωράρια, το κανονίσαμε για Τετάρτη βράδυ. Την επόμενη Τετάρτη, ο ένας έφερε έναν κοινό γνωστό, ο άλλος κάποιον τρίτο, ξαναβγαίνουμε. Μην στα πολυλογώ, έχουμε φτάσει πλέον μετά από σχεδόν 3 χρόνια να βγαίνουμε για μπύρα σχεδόν κάθε Τετάρτη (με ελάχιστες εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα, ετησίως), έχουμε κάνει μια παρέα που στην φουλ σύνθεσή της αριθμεί 12 άτομα (ανά έξοδο να είμαστε από 4-5 έως και 7-8 συνήθως) και από γνωστοί γνωστών κλπ γίναμε καλά φιλαράκια όλοι μας. Έχουμε πάει ομαδικά σε γάμο εκτός πόλης (ο ένας έκανε την αποκοτιά για δεύτερη φορά), εκεί βέβαια με τις γυναίκες μας. Έχουμε πάει ΣΚ σε εξοχικό να δούμε τελικό τσουλού με μπάρμπεκιου και μπύρα (χωρίς τις γυναίκες μας εκεί βέβαια) και διάφορα τέτοια. Και παρ' όλα τα ζόρια που τραβάμε, την μέρα μπύρας την θεωρούμε "ιερή" πλέον και δεν την κόβουμε με τίποτα. Κι όλα αυτά, παρά το ζόρι που τραβάμε όλοι μας στην παρέα (μαγαζάτορες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι... όλα τα 'χει ο μπαχτσές), είτε οικονομικά είτε λόγω διάθεσης και γενικού κλίματος. Γι' αυτό σου λέω, αντίδραση αρχικά για την κλεισούρα που φάγαμε με τις καραντίνες, αντίδραση στη συνέχεια για την γενική κατάσταση που επικρατεί γύρω μας. Παρά τα ζόρια...

Υ.Γ. η μία μάζωξή μας έγινε στο μαγαζί του Sid Vicious. Προσπαθώ να τους πείσω να ξαναπάμε, αλλά δεν τους αρέσουν τα τραγούδια της ημέρας που επιλέγει, γαμώτο... :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 05 Ιουν 2024, 13:36

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:09
Isildur έγραψε:
όντως υπάρχουν αρκετά προϊόντα που ανέβηκαν παράλογα (και κυρίως αναίτια)
δεν είναι αναίτια, το κέρδος είναι η αιτία. Δε πιστευω πως θες να πεις πόσο θα κερδίζουν οι μεγαλοι μονοπωλιακοι όμιλοι
Το κέρδος είναι θεμιτό. Η αισχροκέρδεια (αν κι εφόσο μπορεί κανείς να την ορίσει αυτή συνολικά και για τα πάντα) είναι το θέμα.

Αναίτια εννοώ, στις περιπτώσεις αυξήσεων που δεν οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες (αυξήσεις Α υλών πχ) ή τις συνεχόμενες αυξήσεις, μετά από κάποιες αρχικές που όντως δικαιολογούνται από τέτοιους παράγοντες.

Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 05 Ιουν 2024, 13:36

το 2009 τα τυλιχτά είχαν 1.90
το 09' το ΑΕΠ μας ήταν 330 δισ., τώρα είναι 220 δισ.
Τότε ο κατώτατος ήταν 817 ευρώ, τώρα είναι 910.
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 05 Ιουν 2024, 13:42

Πόσο τρώτε ρε παιδιά, που σας φαίνεται ακριβό 4,20 το σουβλάκι..;; Δεν χορταίνετε με δυο σουβλάκια δηλαδή..;;

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 05 Ιουν 2024, 13:45

Parrot έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:42
Πόσο τρώτε ρε παιδιά, που σας φαίνεται ακριβό 4,20 το σουβλάκι..;; Δεν χορταίνετε με δυο σουβλάκια δηλαδή..;;
αν κάνει το τυλιχτό 4,20 το δειπνο ροστό ποσο να κάνει;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 05 Ιουν 2024, 13:46

Parrot έγραψε:
Δυο είναι μια χαρά. Ένα πληρώνεις εσύ, ένα σού πληρώνει η Εκκλησία... χόρτασες με 4,20.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 05 Ιουν 2024, 13:51

Isildur έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:36
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
05 Ιουν 2024, 12:09
Isildur έγραψε:
όντως υπάρχουν αρκετά προϊόντα που ανέβηκαν παράλογα (και κυρίως αναίτια)
δεν είναι αναίτια, το κέρδος είναι η αιτία. Δε πιστευω πως θες να πεις πόσο θα κερδίζουν οι μεγαλοι μονοπωλιακοι όμιλοι
Το κέρδος είναι θεμιτό. Η αισχροκέρδεια (αν κι εφόσο μπορεί κανείς να την ορίσει αυτή συνολικά και για τα πάντα) είναι το θέμα.

Αναίτια εννοώ, στις περιπτώσεις αυξήσεων που δεν οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες (αυξήσεις Α υλών πχ) ή τις συνεχόμενες αυξήσεις, μετά από κάποιες αρχικές που όντως δικαιολογούνται από τέτοιους παράγοντες.
παλιά οι εμπόροι τιμολογούσαν με βάση το κόστος, πόσο αγοράζω χ4. Σήμερα όμως τις τιμές δεν τις καθορίζουν οι εμποράκοι αλλά τα μεγάλα μονοπόλια που ελέγχουν την παραγωγή α'υλων, διανομής και αποθήκευσης κτλπ. αλλά το ιμπεριαλιστικό στάδιο του καπιταλισμού είναι η λογική εξέλιξη των μικρών επιχειρήσεων και του ελευθερου συναγωνισμού.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 05 Ιουν 2024, 13:53

Isildur έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:46
Parrot έγραψε:
Δυο είναι μια χαρά. Ένα πληρώνεις εσύ, ένα σού πληρώνει η Εκκλησία... χόρτασες με 4,20.
Δεν θα πάρεις κάθε μέρα σουβλάκια.. μια φορά στις 15 μέρες ναι..
Εν τω μεταξύ με 4 ευρώ αγοράζεις 5 με 6 πακέτα μακαρόνια..
Αν ο κόσμος βαριέται να φτιάξει ακόμα και μια μακαρονάδα στο σπίτι του και γκρινιάζει που δεν μπορεί να βαράει κάθε μέρα πιτόγυρα,
ε, τότε τί να πώ.. :102:

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 05 Ιουν 2024, 13:56

Isildur έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:32
Δημοκράτης έγραψε:
Isildur έγραψε:

Η αντίδραση που λες πιστεύω κι εγώ ότι ισχύει, ή τουλάχιστον το βλέπω κι εγώ και στον εαυτό μου αλλά και στον περίγυρό μου.

Έπαιξαν ρόλο κι άλλα πράματα βέβαια (στην δική μου περίπτωση), αλλά αυτό αφορά την αρχική αντίδραση, η συνέχεια θα μπορούσε να είναι διαφορετική αλλά τελικά δεν ήταν. Εξηγούμαι: προ καραντίνων και τα ρέστα, οι έξοδοί μου με φιλαράκια (αντροπαρέα) είχαν πέσει στο ναδίρ. Λίγο η δουλειά, λίγο η ηλικία, λίγο η χάλια διάθεση, λίγο το 'να, λίγο τ' άλλο, είχα καταλήξει να βγαίνω μια φορά το δίμηνο-τρίμηνο (και αν, κατά περιόδους) για καμμιά μπύρα. Τίποτα κοινωνικές επισκέψεις ή καμμιά έξοδος μια στις τόσες μόνο, με ζευγάρια και τα ρέστα. Με το που ξανάνοιξε η εστίαση, πετάει ένας φίλος την ιδέα να βγούμε για μια μπύρα. Κι επειδή και οι 4 που βγήκαμε την πρώτη φορά έχουμε μαγαζιά και παραπλήσια ωράρια, το κανονίσαμε για Τετάρτη βράδυ. Την επόμενη Τετάρτη, ο ένας έφερε έναν κοινό γνωστό, ο άλλος κάποιον τρίτο, ξαναβγαίνουμε. Μην στα πολυλογώ, έχουμε φτάσει πλέον μετά από σχεδόν 3 χρόνια να βγαίνουμε για μπύρα σχεδόν κάθε Τετάρτη (με ελάχιστες εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα, ετησίως), έχουμε κάνει μια παρέα που στην φουλ σύνθεσή της αριθμεί 12 άτομα (ανά έξοδο να είμαστε από 4-5 έως και 7-8 συνήθως) και από γνωστοί γνωστών κλπ γίναμε καλά φιλαράκια όλοι μας. Έχουμε πάει ομαδικά σε γάμο εκτός πόλης (ο ένας έκανε την αποκοτιά για δεύτερη φορά), εκεί βέβαια με τις γυναίκες μας. Έχουμε πάει ΣΚ σε εξοχικό να δούμε τελικό τσουλού με μπάρμπεκιου και μπύρα (χωρίς τις γυναίκες μας εκεί βέβαια) και διάφορα τέτοια. Και παρ' όλα τα ζόρια που τραβάμε, την μέρα μπύρας την θεωρούμε "ιερή" πλέον και δεν την κόβουμε με τίποτα. Κι όλα αυτά, παρά το ζόρι που τραβάμε όλοι μας στην παρέα (μαγαζάτορες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι... όλα τα 'χει ο μπαχτσές), είτε οικονομικά είτε λόγω διάθεσης και γενικού κλίματος. Γι' αυτό σου λέω, αντίδραση αρχικά για την κλεισούρα που φάγαμε με τις καραντίνες, αντίδραση στη συνέχεια για την γενική κατάσταση που επικρατεί γύρω μας. Παρά τα ζόρια...

Υ.Γ. η μία μάζωξή μας έγινε στο μαγαζί του Sid Vicious. Προσπαθώ να τους πείσω να ξαναπάμε, αλλά δεν τους αρέσουν τα τραγούδια της ημέρας που επιλέγει, γαμώτο... :lol:
Ποιο μαγαζί έχει; πάω συχνά Θεσσαλονίκη αν έχει κάποιο καλό γραφικό να κάνω μια επισκεψη

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 05 Ιουν 2024, 13:59

Δημοκράτης έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:56
Isildur έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:32
Δημοκράτης έγραψε:

Ποιο μαγαζί έχει; πάω συχνά Θεσσαλονίκη αν έχει κάποιο καλό γραφικό να κάνω μια επισκεψη
Εγώ δεν μπορώ να σού πω φυσικά, ούτε και κατ' ιδίαν. Αλλά αν θέλει, σού το λέει ο ίδιος.

Parrot έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:53
Isildur έγραψε:
05 Ιουν 2024, 13:46
Parrot έγραψε:
Δεν θα πάρεις κάθε μέρα σουβλάκια.. μια φορά στις 15 μέρες ναι..
Εν τω μεταξύ με 4 ευρώ αγοράζεις 5 με 6 πακέτα μακαρόνια..
Αν ο κόσμος βαριέται να φτιάξει ακόμα και μια μακαρονάδα στο σπίτι του και γκρινιάζει που δεν μπορεί να βαράει κάθε μέρα πιτόγυρα,
ε, τότε τί να πώ.. :102:
Ναι βρε, τα είπαμε και πιο πάνω με τον Δημοκράτη αυτά, συμφωνώ (ως έναν βαθμό). Πλάκα με την γκάφα Κούλη κάνω...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών