παράγουνε πολιτισμό
Στο σημείο που λέει "Το μ@@νί είναι καυτό σαν θερμαινόμενη πισίνα" πραγματικά με συγκίνησε ο στιχουργός!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Στο σημείο που λέει "Το μ@@νί είναι καυτό σαν θερμαινόμενη πισίνα" πραγματικά με συγκίνησε ο στιχουργός!
Από την εποχή της εμφάνισης του David Bowie με τους Queen είχαμε να δούμε συνεργασία τέτοιου βεληνεκούς στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Στο σημείο που λέει "Το μ@@νί είναι καυτό σαν θερμαινόμενη πισίνα" πραγματικά με συγκίνησε ο στιχουργός!
Το λούμπεν σκυλάδικο του 80 είναι μουσική ή τραπ όχι. Απλά έχουν βάλει μια μονότονη λουπα και φτιάχνουν ρίμες με την λέξη μουνι.
Στιχουργικά θα τολμούσα να το συγκρίνω με κάτι hardcore-punk συγκροτήματα τύπου Ναυτία και Αντίδραση. Αλλά και αυτά είναι πολλή ανώτερα από αυτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η πλάκα είναι ότι οι τραπογυφτοκάγκουρες δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι οι θερμαινόμενες πισίνες δεν έχουν καυτό αλλά χλιαρό νερό. 
Μιλάμε δηλαδή για έμπΥρους του γλυκού νερού και χαρά σε όποιο θηλυκά δίποδα κορτσόπουλα θα πάθουν ψυχολογικά εγκαύματα με περαιτέρω κονέ του είδους.

Μιλάμε δηλαδή για έμπΥρους του γλυκού νερού και χαρά σε όποιο θηλυκά δίποδα κορτσόπουλα θα πάθουν ψυχολογικά εγκαύματα με περαιτέρω κονέ του είδους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι ακριβώς πιστεύεις ότι δεν "αντιλαμβάνονται" για την τραπ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 07:51Χμμμ, ίσως χρειαζεστε κάτι τέτοιο για να αντιληφθείτε την τραπ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Απλά προσπαθούν να περάσουν ένα οικολογικό μυνημα. Να θερμαίνουμε τις πισίνες με αιδοία για να μην ξοδεύουμε ενέργεια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 11:27Η πλάκα είναι ότι οι τραπογυφτοκάγκουρες δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι οι θερμαινόμενες πισίνες δεν έχουν καυτό αλλά χλιαρό νερό.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στέλνει μηνύματα πάντως ο τύπος, ότι είναι λάτρης πισινών.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Πισινός είναι ο ίδιος. Δεν φταίει όμως αυτός, φταίνε τα ζώα που πάνε και πληρώνουν λεφτά για να ακούνε κάτι πισινούς σαν και δαύτον.
Οι τράπερς δίνουν καθόλου συναυλίες?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Με τέτοια αντρικά δήγματα ψυχραίνονται οι πισίνες.zteo έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 11:43Απλά προσπαθούν να περάσουν ένα οικολογικό μυνημα. Να θερμαίνουμε τις πισίνες με αιδοία για να μην ξοδεύουμε ενέργεια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 11:27Η πλάκα είναι ότι οι τραπογυφτοκάγκουρες δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι οι θερμαινόμενες πισίνες δεν έχουν καυτό αλλά χλιαρό νερό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ για πισίνες μιλούσα, το δικό σου διεστραμμένο μυαλό πήγε αλλού.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εγώ πάλι αμφιβάλω ότι δε θα δώσει άναλ στο πρώτο, οπότε πρόκειται για moot point
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ακριβώς, κάθε χρόνο και χειρότερα, σε όλους τους τομείς

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
από Frappezitis » 06 Ιουν 2024, 05:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 553 Απαντήσεις
- 6822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
08 Ιούλ 2024, 01:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Έλενα κι ο Λένιν με φόντο την πισίνα.
από Ναύτης » 20 Σεπ 2024, 09:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 1445 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
21 Σεπ 2024, 19:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Ιαν 2024, 17:34 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 33 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
23 Ιαν 2024, 22:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το σημείο G και η γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)
από tanipteros » 26 Ιουν 2024, 16:55 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 117 Απαντήσεις
- 5656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
17 Ιούλ 2024, 18:13
-