fagano3 έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 14:01
bluerose έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 13:53
Σε καταλαβαίνω, μια από τα ιδια
Κι οι ανθρωποι που καποια στιγμη στη νεότητα μου ελεγα να φύγω κουτσομπόλες κτλ, μου λειψανε
Η κυρα ταδε που ερχοταν πρωι πρωι για καφεδακι με τη μανα μου, μετέπειτα που εμενα μονη εκει να κατεβαινω αγορα να ψαχνω να στολιζω το σπιτι μου δλδ ενοιωθα σπιτι μου.
Τωρα ουτε που με νοιαζει
Δεν ξερω αν εχεις παιδια αλλα με οικογενεια θεωρω οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη το μερος που μενεις.
Θεσσαλονικη και γενικοτερα μεγαλουπολεις ειναι ωραια σαν εργενης ή παντρεμενος χωρις παιδια.Αμα αποκτησεις παιδια κοιτας να πας σε κανενα προαστιο, που ουσιαστικα αμα οδηγεις και το χωριο που μενεις προαστιο θεωρειται.
Εγω θελω δυο ωρες καθε μερα για το πηγαινε ελα στην δουλεια.Οι γονεις μου θελαν δεκα λεπτα.Αυτες οι δυο ωρες αν εχεις οικογενεια ειναι πολυ σημαντικες.Επισης αν εχεις παιδια ετσι και αλλιως δεν θα βγαινεις συχνα μονος σου.Εχεις αλλες χαρες και υποχρεωσεις.

Ξερεις. Πανε ελα τα παιδια με το αυτοκινητο τα εχουν ολοι δεν είναι όπως εμας πηγαίναμε σχολειο γυρνάγαμε όλα οκ, πηγαίναμε φροντιστηριο αγγλικα (ετρωγα σπορια τιποτε δεν εμαθα αν και πηρα το λοουερ), πηγαίναμε ειδικα εγω σ οοολα τα δρωμενα, ποντιακα, ο δημος μας εκανε διαφορα, ενοργανη κτλ 5 λεπτακια απ το σπιτι
Αυτά όλα αν εισαι εδώ τα ξεχνας. Θες προσωπικο οδηγο
Εμενα η κορη μου εχει ηδη φυγει μενει κεντρο, μεγάλωσε στη Πολιχνη εδώ προλαβε το λύκειο τη δευτέρα,κι αν εμενα πολιχνη δε θα εφευγε, και τωρα εξωτερικο, δεν εχω μικρα παιδια, αλλα βλέπω τι γινετε