Δηλαδή μπορεί κάποιος να είναι πουτσαράς ανατομικά αλλά μικροψώλης στο μυαλό;Portia έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 12:46Αγαπητη Καραμελιτσα, δεν εχει βγει τυχαια το ρητο "της κοντης ψ.λης της φταινε οι τριχες". Και δεν ειναι ανατομικο το θεμα, οταν ο αλλοςειναι κοντοψωλης στο μυαλο και στην προσωπικοτητα, καθε τρεις και λιγο ψαχνει αφορμες ωστε να υποβαθμιζει την επιτυχια των αλλων. Αυτο που συμβαινει με τις αντιδρασεις στις κατακτησεις των ομαδικων αθληματων, ειναι μονο μια εκφανση της κοινωνιοπαθειας που μαστιζει πολλους.
Η αντρική μανία με τις παράλογες συγκρίσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Η αντρική μανία με τις παράλογες συγκρίσεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Από το να ακούω για το που πήγε διακοπές η Τουνη καλύτερα να ακούω για το ποιος την έχει πιο μακριά (την κούπα). Η μέση Ελληνιδα είναι τόσο αποβλακωμένη που πραγματικά τρομάζω. Ειλικρινά σας λέω, αν έχετε κόρες στην εφηβεία, μπλοκάρετε τους τα σοσιαλ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Α, με πιάνjεις αδιάβαστο. Δεν ήξερα ότι η Λέσβος έχει πχοιοτική παραγωγή.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 15:00Το καϊνάρι είναι από τη Λέσβο, ρε συ. Για το άλλο, απλά μιλά ο τοπικιστικός ρατσισμός.Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 13:42Για πες, Λίτσα;Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 13:33Διάβασα ένα άρθρο για το πώς οι αρσενικοί μπονόμπος πετάνε περιττώματα ο ένας στον άλλο ως είδος αντρικής επικοινωνίας και δεσίματος, και αμέσως μου ήρθε στο νου το 2ος στο 1ο έναντι 1ος στο 3ο.
Καλύτερα καϊνάρι από Ζωνιανά, ή κιούσπα από Πύργο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Καραμελίτσα
Εσύ με την πρότασή σου να παίξω σε πορνοταινία, ο άλλος που πάει να μου πουλήσει χασίς, το φορουμ έχει γίνει υπόκοσμος και με τη νομική σημασία της λέξης.sys3x έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 17:06Έτερον εκάτερον, καλό είναι να τα διαχωρίζουμε (αυ)τα (από την φύση τους διακριτά) πράματα μεταξύ τους. Κι εγώ, Λίτσα, δεν περίμενα να μην ήσουν ικανή να κάνεις αυτόν τον διαχωρισμό μονάχη σου καθώς δεν σε κρύβω ότι μου φαίνεσαι αρκετά έξυπνο ατομάκι.
Δεν έχουν σημασία όμως όλα αυτά εάν και εφόσον έχεις καλή φωνή και μπορείς να τραγουδίσεις σωστά μπροστά από ένα ακριβό μικρόφωνο. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει, θες για δε θες να τα ενώσουμε;
Τα προαπαιτούμενα πάνω κάτω σου τα εξέθεσα.
Z
- Καραμελίτσα
Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:01Α, με πιάνjεις αδιάβαστο. Δεν ήξερα ότι η Λέσβος έχει πχοιοτική παραγωγή.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 15:00Το καϊνάρι είναι από τη Λέσβο, ρε συ. Για το άλλο, απλά μιλά ο τοπικιστικός ρατσισμός.

Z
ε ρε φιλε αν ειναι δυναμον, να θενε να πουλησουνε χασις σε πυργιωτισσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:09Εσύ με την πρότασή σου να παίξω σε πορνοταινία, ο άλλος που πάει να μου πουλήσει χασίς, το φορουμ έχει γίνει υπόκοσμος και με τη νομική σημασία της λέξης.sys3x έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 17:06Έτερον εκάτερον, καλό είναι να τα διαχωρίζουμε (αυ)τα (από την φύση τους διακριτά) πράματα μεταξύ τους. Κι εγώ, Λίτσα, δεν περίμενα να μην ήσουν ικανή να κάνεις αυτόν τον διαχωρισμό μονάχη σου καθώς δεν σε κρύβω ότι μου φαίνεσαι αρκετά έξυπνο ατομάκι.
Δεν έχουν σημασία όμως όλα αυτά εάν και εφόσον έχεις καλή φωνή και μπορείς να τραγουδίσεις σωστά μπροστά από ένα ακριβό μικρόφωνο. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει, θες για δε θες να τα ενώσουμε;
παγο σε εσκιμωους δηλαδη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι ρε συ, λάθος κατάλαβες. Δεν λέω, είμαι αρκετά καλός έμπορος, αλλά πάγο σε Εσκιμώους;...Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:09Εσύ με την πρότασή σου να παίξω σε πορνοταινία, ο άλλος που πάει να μου πουλήσει χασίς, το φορουμ έχει γίνει υπόκοσμος και με τη νομική σημασία της λέξης.sys3x έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 17:06Έτερον εκάτερον, καλό είναι να τα διαχωρίζουμε (αυ)τα (από την φύση τους διακριτά) πράματα μεταξύ τους. Κι εγώ, Λίτσα, δεν περίμενα να μην ήσουν ικανή να κάνεις αυτόν τον διαχωρισμό μονάχη σου καθώς δεν σε κρύβω ότι μου φαίνεσαι αρκετά έξυπνο ατομάκι.

Ασέβαστε τομπέρνις, σου το 'πα;Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:20ε ρε φιλε αν ειναι δυναμον, να θενε να πουλησουνε χασις σε πυργιωτισσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:09Εσύ με την πρότασή σου να παίξω σε πορνοταινία, ο άλλος που πάει να μου πουλήσει χασίς, το φορουμ έχει γίνει υπόκοσμος και με τη νομική σημασία της λέξης.sys3x έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 17:06
Έτερον εκάτερον, καλό είναι να τα διαχωρίζουμε (αυ)τα (από την φύση τους διακριτά) πράματα μεταξύ τους. Κι εγώ, Λίτσα, δεν περίμενα να μην ήσουν ικανή να κάνεις αυτόν τον διαχωρισμό μονάχη σου καθώς δεν σε κρύβω ότι μου φαίνεσαι αρκετά έξυπνο ατομάκι.

- Καραμελίτσα
Το γεγονός ότι η Ηλεία έχει τις μεγαλύτερες φυτείες στα Βαλκάνια, δε σημαίνει ότι ασχολούμαστε όλες με αυτό το εμπόριο. Έλεος με τα στερεότυπα πια.
Z
Πρώτη ημιπερίοδος: διαφήμιση και προβολή της παραγωγικής δύναμης των ντόπιων προϊοντων.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:35Το γεγονός ότι η Ηλεία έχει τις μεγαλύτερες φυτείες στα Βαλκάνια, δε σημαίνει ότι ασχολούμαστε όλες με αυτό το εμπόριο. Έλεος με τα στερεότυπα πια.
Δεύτερη ημιπερίοδος: αποποίηση ευθυνών, για να μην μας τρέχουν.
Κλείσιμο σχολίου: αναφορά στα στερότυπα, για να μην ξεχνάμε και τον ρόλο μας.

- Καραμελίτσα
To έχεις πάντως, χαλαρά το πουλάς το ψυγειάκι σε εσκιμώους.Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:42Πρώτη ημιπερίοδος: διαφήμιση και προβολή της παραγωγικής δύναμης των ντόπιων προϊοντων.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:35Το γεγονός ότι η Ηλεία έχει τις μεγαλύτερες φυτείες στα Βαλκάνια, δε σημαίνει ότι ασχολούμαστε όλες με αυτό το εμπόριο. Έλεος με τα στερεότυπα πια.
Δεύτερη ημιπερίοδος: αποποίηση ευθυνών, για να μην μας τρέχουν.
Κλείσιμο σχολίου: αναφορά στα στερότυπα, για να μην ξεχνάμε και τον ρόλο μας.
Z
hellegennes έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 17:41Δηλαδή μπορεί κάποιος να είναι πουτσαράς ανατομικά αλλά μικροψώλης στο μυαλό;Portia έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 12:46Αγαπητη Καραμελιτσα, δεν εχει βγει τυχαια το ρητο "της κοντης ψ.λης της φταινε οι τριχες". Και δεν ειναι ανατομικο το θεμα, οταν ο αλλοςειναι κοντοψωλης στο μυαλο και στην προσωπικοτητα, καθε τρεις και λιγο ψαχνει αφορμες ωστε να υποβαθμιζει την επιτυχια των αλλων. Αυτο που συμβαινει με τις αντιδρασεις στις κατακτησεις των ομαδικων αθληματων, ειναι μονο μια εκφανση της κοινωνιοπαθειας που μαστιζει πολλους.
Nαι φιλε μου, συμβαινει δυστυχως. Το χειριστο ειδος αντρα.
Ναι αλλά αμα την πέσει ο One Punch Man στο Godzilla από πίσω (πριν προλάβει να τονε κάψει με την φωθιά από τα σπλάχνα του) τον έχει άνετα - ευκολάκι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 12:40Ένα πράγμα που δεν αντέχεται να ακούς, ή να το βλέπεις στο φόρουμ, είναι οι αντροσυζητήσεις για το αν η δεύτερη θέση στο πρώτο την τάξη τουρνουά είναι καλύτερη από την πρώτη θέση στο δεύτερο την τάξη τουρνουά. Και γίνονται καθολικά αυτές τις μέρες, κρατούν ώρες, ενώ η απάντηση είναι μία γραμμή.
Σε τι οφείλεται αυτό; Αδυναμία λογικής αντίληψης; Είναι αντρικό τελετουργικό δεσίματος;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:24Ασέβαστε τομπέρνις, σου το 'πα;Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:20ε ρε φιλε αν ειναι δυναμον, να θενε να πουλησουνε χασις σε πυργιωτισσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:09
Εσύ με την πρότασή σου να παίξω σε πορνοταινία, ο άλλος που πάει να μου πουλήσει χασίς, το φορουμ έχει γίνει υπόκοσμος και με τη νομική σημασία της λέξης.

Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:35Το γεγονός ότι η Ηλεία έχει τις μεγαλύτερες φυτείες στα Βαλκάνια, δε σημαίνει ότι ασχολούμαστε όλες με αυτό το εμπόριο. Έλεος με τα στερεότυπα πια.
δεν ειπε κανεις κατι τετοιο. αλλωστε θα ηταν αδυνατον να ασχολειστε ολοι με το εμποριο.
καποιος πρεπει να ασχοληθει και με την καλλιεργεια

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ΚΚΕ και με ΝΔ -συγκρισεις
από Manolis » 07 Ιουν 2024, 23:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern