Εχω και καλυτερο που θα παθεις την πλακα σου.
.
αυτα πρωτη φορα τα βλεπω ..πιο πολυ δειχνουν οτι καποιος προσπαθει να μαθει να ζωγραφιζει
omg kai 3 lol έγραψε: ↑08 Ιουν 2024, 18:54
αλιμονο! τι αλλο θα ξεθαβες για το "αρθρο" σου
Robert Joseph Grugeau (1909–1978), better known by his pseudonym Robert Charroux, was a French author lunatic who is known for his amalgamation of two very different ideas, ancient astronauts and esoteric Nazism.
Charroux rejected human evolution, of course, instead adhering to human devolution (with a "d"), which states that we, as a species, are slowly descending from our lofty heights of blond-haired, blue-eyed, white-skinned glory. Such a pity
The load of bullshit stated above has evidently been adopted, at least to some degree, by some of the folks over at Metapedia, who make reference to the ideas of devolution and the "master race" in their articles on Nordicism and Hyperborea.
Erich von Däniken's claims were inspired by Charroux's in part. Charroux's publisher threatened a lawsuit for copyright violation due to Von Däniken plagiarizing him. As a result, von Däniken added citations of Charroux in later editions.
ο ενας απατεωνας μηνυει τον αλλο για κλεψιμο βοθρολυμματων
https://rationalwiki.org/wiki/Robert_Charroux
το μυαλο σου πρεπει να εχει γινει φαβα απο τις ιστοριες για τις λιωμενες πετρες που εχεις διαβασει
Πότε είπα εγώ ότι δεν κόπηκε ; Νομίζω ότι προσπαθείς να ξεφύγεις από την ερώτηση.
break έγραψε: ↑08 Ιουν 2024, 21:12Πότε είπα εγώ ότι δεν κόπηκε ; Νομίζω ότι προσπαθείς να ξεφύγεις από την ερώτηση.
Αυτό που είπα είναι ότι μέχρι να σηκωθεί στον αέρα με hitech τεχνολογία ο βράχος που έβαλες φαίνεται να κόβεται όχι με κάποιο αντίστοιχο hitech τρόπο αλλά όπως κόβονταν όλα τα βράχια στην αρχαιότητα: αργά και βασανιστικά.
Αρίστος έγραψε: ↑08 Ιουν 2024, 18:31Δεστε εδω πως ηταν ντυμενη μια γυναικα Κρο Μανιον.
Απο ζωγραφια στο σπηλαιο Λα Μαρτς της Γαλλιας.
Η κυρία της ζωγραφιάς φοράει καπέλο, παπούτσια, μπλούζα και παντελόνι. Στο διαδίκτυο κάποιος χρήστης την βάφτισε Αθηνά και για πολλούς αποτελεί τη σημαντικότερη ζωγραφιά στην ανθρώπινη ιστορία. Μια ζωγραφιά που αποδεικνύει πως έχουμε μεσάνυχτα για το παρελθόν της ανθρωπότητας. Ισως γι’ αυτό η «Αθηνά», που είναι ζωγραφισμένη σε μια πλάκα, φυλάγεται στο Μουσείο του Ανθρώπου αλλά δεν επιτρέπεται να τη δει το κοινό.