Λες μαλακιες ξεκολλαΣενέκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:51σωστά, το γράμμα του νόμου δεν αναφέρει ρητά άλλες κοινωνικές εξαρτήσεις αλλά με το πνεύμα του νόμου σαφέστατα παρανόμησε κάνοντας κατάχρηση της αδυναμίας της κυρίας να πάει να ψηφίσειNoMoreLice έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:48Τι σχέση εξάρτησης μωρέ; Οικονομική ή επαγγελματική λέει. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ.Σενέκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:45
εφόσον την εξαπάτησε λέγοντας ότι θα την πάει να ψηφίσει και κατα τη διαδικασία τελικά την παρεμπόδισε, προφανώς μιλάμε για πιθανή πάρανομη, αφού καταχράστηκε τη σχέση εξάρτησης που είχε με την άρρωστη μητέρα. Νομίζω ένας καλός δικηγόρος θα μπορούσε άνετα να αποδείξει κακουργηματική πράξη. Δόλος υπάρχει σίγουρα
Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;
Re: Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παράνομο μπορεί να μην είναι οριακά αλλά δεν παύει να είναι αχαρακτηριστη πράξη και ασέβεια προς τον γονέα και άνθρωπο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
την εμπόδισε να πάει να ψηφίσει, ενάντια στη θέλησή της, ναι ή όχι;πήζον bot έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:52Λες μαλακιες ξεκολλαΣενέκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:51σωστά, το γράμμα του νόμου δεν αναφέρει ρητά άλλες κοινωνικές εξαρτήσεις αλλά με το πνεύμα του νόμου σαφέστατα παρανόμησε κάνοντας κατάχρηση της αδυναμίας της κυρίας να πάει να ψηφίσειNoMoreLice έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:48
Τι σχέση εξάρτησης μωρέ; Οικονομική ή επαγγελματική λέει. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ.
- Μαδουραίος
Μια ψήφος δεν είναι τίποτα για την ΝΔ, μια σταγόνα στον ωκεανό, δεν αξίζει να φθείρεις τις οικογενειακές σχέσεις γι' αυτό.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
οκ, τώρα βλέπω ότι η εξαπάτηση εκλογέων καλύπτει το αδίκημα της Juno κατα γράμμα

διαλέχτε και πάρτε νόμο. Αυτό που έκανε είναι κακούργημα και σηκώνει φυλακήΌποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα, με αποτέλεσμα αυτός να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσει άκυρα ή να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα του άρθρου 161, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... -exapatisi

Σενέκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 17:02οκ, τώρα βλέπω ότι η εξαπάτηση εκλογέων καλύπτει το αδίκημα της Juno κατα γράμμαδιαλέχτε και πάρτε νόμο. Αυτό που έκανε είναι κακούργημα και σηκώνει φυλακήΌποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα, με αποτέλεσμα αυτός να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσει άκυρα ή να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα του άρθρου 161, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

ρε μην είστε ζώα. Δεν είναι δυνατόν να επικροτούμε αχρειότητες και παράνομες πράξεις επειδή δεν μας αρέσει ένα κόμμα. Αυτα τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν είναι για καυλάντα στο τουιτερ
- Dwarven Blacksmith
Εγώ όπως το διαβάζω θα έπρεπε να την εξαπατήσει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για να είναι κακούργημα. Αλλιώς δεν έχει παρεμποδιστεί γιατί μπορεί να πάει μόνη της.Σενέκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 17:02οκ, τώρα βλέπω ότι η εξαπάτηση εκλογέων καλύπτει το αδίκημα της Juno κατα γράμμαδιαλέχτε και πάρτε νόμο. Αυτό που έκανε είναι κακούργημα και σηκώνει φυλακήΌποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα, με αποτέλεσμα αυτός να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσει άκυρα ή να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα του άρθρου 161, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
Τεσπα, όλοι ξέρουμε ότι δεν συνέβη στ' αλήθεια. Ποιος έχει τέτοιο dealbreaker και δεν το συζητάει από πριν αλλά περιμένει να το δει κατά τύχη.

Ρε ηλιθιε, αλλαξε γνωμη για την εξυπηρετηση που θα της εκανε.
Μια χαρα μπορει να παει να ψηφισει.
Αν την εδενε να μην παει θα ισχυαν οι μαλακιες που γραφετε.
Μην συνεχιζετε, ξερετε πολυ καλα οτι γραφετε μαλακιες.
Ελεος
NoMoreLice έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:44Είναι δυναμική γυναίκα, ξέρει να ρίχνει τακουνιές.Aitwlos έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:41Τι σε έκανε να προτιμήσεις Εύη Βατιδου από Αγγελική Ηλιάδη;NoMoreLice έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 16:08Ριχάρδος
Βέφα Αλεξιάδου
Εύη Βατιδου
Φίλιππος Καμπούρης
Dream team
Στους άλλους 3 συμφωνώ και εγω
Εντάξει. Τον Κούγια έδειρε, που τον έχει δείρει ακόμα και ο τιγρης
αυτό για την ώρα στο δίνω ως πιθανή αμφιβολία, αλλά δεσμεύομαι μέχρι να έρθει η OP με update. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που κάνει αυτό που περιέγραψε, δε θα δίσταζε να την κλειδώσει σε κανένα δωμάτιο, ή να της πάρει το τηλέφωνο κλπDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 17:12Εγώ όπως το διαβάζω θα έπρεπε να την εξαπατήσει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για να είναι κακούργημα. Αλλιώς δεν έχει παρεμποδιστεί γιατί μπορεί να πάει μόνη της.Σενέκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 17:02οκ, τώρα βλέπω ότι η εξαπάτηση εκλογέων καλύπτει το αδίκημα της Juno κατα γράμμαδιαλέχτε και πάρτε νόμο. Αυτό που έκανε είναι κακούργημα και σηκώνει φυλακήΌποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα, με αποτέλεσμα αυτός να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσει άκυρα ή να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα του άρθρου 161, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
Τεσπα, όλοι ξέρουμε ότι δεν συνέβη στ' αλήθεια. Ποιος έχει τέτοιο dealbreaker και δεν το συζητάει από πριν αλλά περιμένει να το δει κατά τύχη.
Διαφωνούμε στο ότι είναι παράνομο. Κανείς δεν εμπόδισε την θεία να πάρει ένα ταξί και να πάει να ψηφίσει. Ούτε την καθυστέρησε μέχρι τις 7παρα για να μην προλαβει
Εγω ηθελα να παω να ψηφισω και δεν πηγα γιατι ηταν κλειστος ο δρομος.Σενέκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 17:18αυτό για την ώρα στο δίνω ως πιθανή αμφιβολία, αλλά δεσμεύομαι μέχρι να έρθει η OP με update. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που κάνει αυτό που περιέγραψε, δε θα δίσταζε να την κλειδώσει σε κανένα δωμάτιο, ή να της πάρει το τηλέφωνο κλπDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 17:12Εγώ όπως το διαβάζω θα έπρεπε να την εξαπατήσει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για να είναι κακούργημα. Αλλιώς δεν έχει παρεμποδιστεί γιατί μπορεί να πάει μόνη της.
Δεν σε ειδα να κοπτεσαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 09 Ιουν 2024, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οκτώ νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η ΝΙΚΗ
από southern » 13 Απρ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age