οχι ρε γμ
τα έχω ανοίξει όλα μονο το μέγκα ξέχασα

οχι ρε γμ
Ευτυχώς που δεν έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής τίποτα και το έχασα. Θα ανέβαζα πίεση μαζί με μίνι εγκεφαλικόpanos291 έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 22:50Εκει βρηκε το πρόβλημα ο μαλακας
"Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά» είπε ξεκινώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτο στην αποστολή που τους περιμένει σε ένα ευρωκοινοβούλιο όπου δυστυχώς η άνοδος της ακροδεξιάς είναι μια πραγματικότητα από την οποία δεν εξαιρείται η πατρίδα μας»"
βρε γιδια εχω βαρεθει να διαβαζω την λεξη εξαρτηση! για ποια εξαρτηση μιλατε;Nandros έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 22:18Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.
Από την εποχή της Σοβιετίας οι ΗΠΑνοί έσκουζαν για την εξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό αέριο. Τίποτα δεν έγινε τότε αλλά τώρα έχουμε Πούτιν με τα μεγαλομανή του όνειρα.
Μέχρι και οι Σκανδιναβοί, τότε αδέσμευτοι, φοβήθηκαν τώρα και μπήκαν στο ΝΑΤΟ.
.
Στην Γερμανια εκτος απο την συντριβη του Σολτς ,το κομμα των Πρασινων σε σχεση με τις προηγουμενες Ευρωεκλογες εμφανιζει πτωση 8,5%.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 22:09100% αλλά και το κέντρο δεν έκανε κάτι άλλοNandros έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 22:07Η ευθύνη είναι της φασιστεράς με την πολιτική της για τους λάθρο. Πχ η Σουηδία.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 19:43Καλά ένα μάτσο πουθεναδες είναι οι περισσότεροι ακροδεξιοί
Αλά δείχνει την κατάντια των πολιτικών επιλογω της εε που έφτασε τους πολίτες να ψηφίζουν καραγκιοζηδες μπας και δουν αλλαγή
Τρόμαξαν οι λαοί της Ευρώπης και στρέφονται προς αυτούς που λένε οτι θα τους διώξουν.
Βέβαια μια κυβέρνηση δεν μπορεί να στηθεί μόνο για το λαθροπρόβλημα, αλλά οι ανεγκέφαλοι που διαλέγουν ναζήδες και φασίστες δεν νοιώθουν.
.
Στη Γερμανία οι χριστιανοδημοξρατες έβαλαν μέσα 1εκ αποτυχημενους τζιχαντιστες
Στρακαστρουκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 20:01Αφου τους χρειαζεστε τους μεταναστες. Πως αλλιως θα παραπλανατε τον κοσμακη οτι ο μαυριδερος τυπος ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του?Golden Age έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 19:48Η Μελόνι απλώς προσπαθεί να ισορροπήσει με την Δύση, οι δυνάμεις εξουσίας της οποίας συνεχώς την κατηγορούν. Μόλις κανονικοποιηθεί, θα μπορέσει να εφαρμόσει πιο άνετα τις θέσεις της στο μεταναστευτικό.