Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Ιουν 2024, 20:48

Beria έγραψε:
08 Ιουν 2024, 20:40
Golden Age έγραψε:
08 Ιουν 2024, 19:58
Ναύτης έγραψε:
08 Ιουν 2024, 19:51

Έλα τώρα, μπορείς και καλύτερα νομίζω. Το πασοκ, και η νουδού, δεν οργάνωσαν τάγματα εφόδου, ούτε στέλνανε τραμπούκους και μαχαιροβγάλτες για να δολοφονήσουν κόσμο. Την είχε ακούσει Έλλην φύρερ ο χοντρός και αποπειράθηκε να φτιάξει SA εντός της ΧΑ (θυμίζω τους χρυσούς αετούς) μάζεψε και όλη την περιθωριακή μούργα μέσα στη συμμορία, τους κούμπωνε κάθε τόσο και ενέσεις του στυλ είμαστε η σπορά των ηττημένων κι ακονίζουμε τις λόγχες μας στα πεζοδρόμια, τους έβαζε να παρελαύνουν στους δρόμους με στολές παραλλαγής, τους έστελνε σε καταδρομικές επιδρομές, πότε να χτυπήσουν φοιτητές, πότε να χτυπήσουν μετανάστες, πότε να χτυπήσουν συνδικαλιστές (εδώ ψιθυρίζεται πως πέσανε και φράγκα), ε νομοτελειακά θα ερχόταν και το φονικό. Μια ναζιστική συμμορία ήταν η ΧΑ. Όσο βόλευε το σύστημα, την άφηναν να λειτουργεί, μόλις σταμάτησε να είναι χρήσιμη, την τσάκισαν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αθώοι όσοι είναι μέσα, εγκληματίες είναι.
Πάλι οι γνωστές αρλούμπες. Οι μόνοι που έχουν τάγματα εφόδου στην χώρα είναι οι αναρχικοί και το ΚΚΕ. Στη δεκαετία του '80 είχε και η ΝΔ. Το ότι επικαλείσαι την ενδυμασία σε συγκεντρώσεις ως..."στοιχείο εγκληματικής οργάνωσης", δείχνει πόση ροπή έχεις στις γελοιότητες. Όταν στο οπργανωτικό ενός κόμματος φορούν ομοιόμορφο ντύσιμο είναι εγκληματική οργάνωση; Μέχρι και..."επιθέσεις σε φοιτητές" έχεις ανακαλύψει. Για γέλια. Το ΚΚΕ και η ακροαριστερά που βάζουν τους δικούς τους στο δρόμμο να παρελαύνουν με βηματισμό χτυπώντας στο πόδι είναι τάγματα εφόδου; Οι ακροαριστεροί και οι αναρχικοί που επιτίθενται σε φοιτητές είναι εγκληματικές οργανώσεις. Το ότι χρεώνεις την ΧΑ στο σύστημα είναι εντελώς γελοίο.
Θα κοροιδευομαστε μεταξύ μας τώρα;
Η ΧΑ είχε τάγματα εφόδου που περιπολούσαν στο Κερατσίνι στο Πέραμα, στη Νίκαια, από το 2012

Τους βλέπαμε κάθε μέρα, μας σταματούσαν τα αυτοκίνητα για ... έλεγχο, περιπολούσαν στους δρόμους δικαβαλα με μπλούζες ΧΑ.
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά κόψε τα ψέματα.

Λέω ξεκάθαρα ότι η δίκη ήταν πολιτική, ότι η απαγόρευση του κόμματος ήταν αντισυνταγματική, αλλά μην αλλάξουμε και την πραγματικότητα.

Η ΧΑ επέλεξε το νταηλικι στους δρόμους και έφτασε όπως ήταν αναμενόμενο στο φόνο. Ήταν προδιαγεγραμμένο
Το ότι έκαναν μηχανοκίνητες πορείες, δεν τους καθιστά "τάγματα εφόδου". Πολλοί κάνουν μηχανοκίνητες. Έλεος. Και οι αγανακτισμένοι έκαναν ακόμη μηχανοκίνητες.

Η ΧΑ αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με τους αναρχοαριστεροαντιφα. Οι αναρχικοί έκαναν ένα σκασμό επιθέσεις. Σε πολλές πόλεις που αναπτυσσόντουσαν αναρχικοί κλπ, τους έκανα διαρκείς επιθέσεις και είχαν θέμα ακόμη και με το να κρατήσουν γραφεία. Αλλά και με την σωματική τους ακεραιότητα. Κι όλα αυτά με το κράτος να βάζει πλάτες. Μέσα σε αυτό το κλίμα αντιμετώπιζαν καταστάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το ότι δήθεν "κυνηγούσε αναρχικούς" γιατί ήθελε να "πολεμήσει τον διαφορετικό, τον αντιφρονούντα" κλπ είναι βλακείες. Όπως και τα δήθεν "τάγματα εφόδου".

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 08 Ιουν 2024, 20:50

Golden Age έγραψε:
08 Ιουν 2024, 20:48
Beria έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Πάλι οι γνωστές αρλούμπες. Οι μόνοι που έχουν τάγματα εφόδου στην χώρα είναι οι αναρχικοί και το ΚΚΕ. Στη δεκαετία του '80 είχε και η ΝΔ. Το ότι επικαλείσαι την ενδυμασία σε συγκεντρώσεις ως..."στοιχείο εγκληματικής οργάνωσης", δείχνει πόση ροπή έχεις στις γελοιότητες. Όταν στο οπργανωτικό ενός κόμματος φορούν ομοιόμορφο ντύσιμο είναι εγκληματική οργάνωση; Μέχρι και..."επιθέσεις σε φοιτητές" έχεις ανακαλύψει. Για γέλια. Το ΚΚΕ και η ακροαριστερά που βάζουν τους δικούς τους στο δρόμμο να παρελαύνουν με βηματισμό χτυπώντας στο πόδι είναι τάγματα εφόδου; Οι ακροαριστεροί και οι αναρχικοί που επιτίθενται σε φοιτητές είναι εγκληματικές οργανώσεις. Το ότι χρεώνεις την ΧΑ στο σύστημα είναι εντελώς γελοίο.
Η ΧΑ είχε τάγματα εφόδου που περιπολούσαν στο Κερατσίνι στο Πέραμα, στη Νίκαια, από το 2012

Τους βλέπαμε κάθε μέρα, μας σταματούσαν τα αυτοκίνητα για ... έλεγχο, περιπολούσαν στους δρόμους δικαβαλα με μπλούζες ΧΑ.

Λέω ξεκάθαρα ότι η δίκη ήταν πολιτική, ότι η απαγόρευση του κόμματος ήταν αντισυνταγματική, αλλά μην αλλάξουμε και την πραγματικότητα.

Η ΧΑ επέλεξε το νταηλικι στους δρόμους και έφτασε όπως ήταν αναμενόμενο στο φόνο. Ήταν προδιαγεγραμμένο
Το ότι έκαναν μηχανοκίνητες πορείες, δεν τους καθιστά "τάγματα εφόδου". Πολλοί κάνουν μηχανοκίνητες. Έλεος. Και οι αγανακτισμένοι έκαναν ακόμη μηχανοκίνητες.

Η ΧΑ αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με τους αναρχοαριστεροαντιφα. Τους έκαναν ένα σκασμό επιθέσεις. Σε πολλές πόλεις που αναπτυσσόντουσαν αναρχικοί κλπ, τους έκανα διαρκείς επιθέσεις και είχαν θέμα ακόμη και με το να κρατήσουν γραφεία. Αλλά και με την σωματική τους ακεραιότητα. Κι όλα αυτά με το κράτος να βάζει πλάτες. Μέσα σε αυτό το κλίμα αντιμετώπιζαν καταστάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το ότι δήθεν "κυνηγούσε αναρχικούς" γιατί ήθελε να "πολεμήσει τον διαφορετικό, τον αντιφρονούντα" κλπ είναι βλακείες. Όπως και τα δήθεν τάγματα εφόδου.
Με άνθρωπο μου δεν μπορεί να παραδεχτεί τα γεγονότα δεν να ασχολούμαι

Τέλος
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Ιουν 2024, 20:51

Beria έγραψε:
08 Ιουν 2024, 20:50
Golden Age έγραψε:
Beria έγραψε:

Η ΧΑ αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με τους αναρχοαριστεροαντιφα. Τους έκαναν ένα σκασμό επιθέσεις. Σε πολλές πόλεις που αναπτυσσόντουσαν αναρχικοί κλπ, τους έκανα διαρκείς επιθέσεις και είχαν θέμα ακόμη και με το να κρατήσουν γραφεία. Αλλά και με την σωματική τους ακεραιότητα. Κι όλα αυτά με το κράτος να βάζει πλάτες. Μέσα σε αυτό το κλίμα αντιμετώπιζαν καταστάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το ότι δήθεν "κυνηγούσε αναρχικούς" γιατί ήθελε να "πολεμήσει τον διαφορετικό, τον αντιφρονούντα" κλπ είναι βλακείες. Όπως και τα δήθεν τάγματα εφόδου.
Με άνθρωπο μου δεν μπορεί να παραδεχτεί τα γεγονότα δεν να ασχολούμαι

Τέλος
Σου έγραψα τί καταστάσεις αντιμετώπιζε η ΧΑ.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 08 Ιουν 2024, 21:47

Golden Age έγραψε:
Beria έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Η ΧΑ αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με τους αναρχοαριστεροαντιφα. Οι αναρχικοί έκαναν ένα σκασμό επιθέσεις. Σε πολλές πόλεις που αναπτυσσόντουσαν αναρχικοί κλπ, τους έκανα διαρκείς επιθέσεις και είχαν θέμα ακόμη και με το να κρατήσουν γραφεία. Αλλά και με την σωματική τους ακεραιότητα. Κι όλα αυτά με το κράτος να βάζει πλάτες. Μέσα σε αυτό το κλίμα αντιμετώπιζαν καταστάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το ότι δήθεν "κυνηγούσε αναρχικούς" γιατί ήθελε να "πολεμήσει τον διαφορετικό, τον αντιφρονούντα" κλπ είναι βλακείες. Όπως και τα δήθεν "τάγματα εφόδου".
Ρε μπούρδα, μπροστά στα μάτια μου, στην Καπνικαρέα στον πεζόδρομο της Ερμού, είχε βγει ένα τάγμα από χρυσαυγίτες με στολές παραλλαγής, με αρχηγό τον Παναγιώταρο, και κάτι χρυσαυγίτισσες που μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια. Μια κοπέλα δεν πήρε το φυλλάδιο που της πρότειναν, όχι ευχαριστώ είπε, στα τρία μέτρα απ' εμένα έγινε η φάση, και τα ορκς άρχισαν να την ειρωνεύονται και να την χλευάζουν, τι αναρχοκομμούνι την έλεγαν, τι άπλυτη, το κορίτσι τρόμαξε, ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται, ψοφάγανε για σαματά οι χρυσαυγίτες, ήταν βλέπεις η εποχή που ήσαν στα πάνω τους, ευτυχώς ήσαν δύο μηχανές της ΔΙΑΣ που ακολουθούσαν το τάγμα, είπε ο ένας έλα ήρεμα, προχωράτε, έδωσε το σύνθημα ο Παναγιώταρος και έληξε η φάση. Αυτά γίνανε μπροστά στα μάτια μου, με τους αλητάμπουρες της ΧΑ, μέρα μεσημέρι, τι αναρχικοί και ακροαριστεροί γράφεις, ένας εσμός από ανεγκέφαλους και φανατισμένους τραμπούκους ήταν η ΧΑ, θέμα χρόνου ήταν να καταλήξουν κάποιοι εξ' αυτών πίσω από τα κάγκελα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Ιουν 2024, 23:23

Ναύτης έγραψε:
08 Ιουν 2024, 21:47
Golden Age έγραψε:
Beria έγραψε:

Ρε μπούρδα, μπροστά στα μάτια μου, στην Καπνικαρέα στον πεζόδρομο της Ερμού, είχε βγει ένα τάγμα από χρυσαυγίτες με στολές παραλλαγής, με αρχηγό τον Παναγιώταρο, και κάτι χρυσαυγίτισσες που μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια. Μια κοπέλα δεν πήρε το φυλλάδιο που της πρότειναν, όχι ευχαριστώ είπε, στα τρία μέτρα απ' εμένα έγινε η φάση, και τα ορκς άρχισαν να την ειρωνεύονται και να την χλευάζουν, τι αναρχοκομμούνι την έλεγαν, τι άπλυτη, το κορίτσι τρόμαξε, ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται, ψοφάγανε για σαματά οι χρυσαυγίτες, ήταν βλέπεις η εποχή που ήσαν στα πάνω τους, ευτυχώς ήσαν δύο μηχανές της ΔΙΑΣ που ακολουθούσαν το τάγμα, είπε ο ένας έλα ήρεμα, προχωράτε, έδωσε το σύνθημα ο Παναγιώταρος και έληξε η φάση. Αυτά γίνανε μπροστά στα μάτια μου, με τους αλητάμπουρες της ΧΑ, μέρα μεσημέρι, τι αναρχικοί και ακροαριστεροί γράφεις, ένας εσμός από ανεγκέφαλους και φανατισμένους τραμπούκους ήταν η ΧΑ, θέμα χρόνου ήταν να καταλήξουν κάποιοι εξ' αυτών πίσω από τα κάγκελα.
Μου περιγράφεις κάτι λες και πρόκειται για έγκλημα καθοσιώσεως. Και ναι, αντιμετώπιζαν προβλήματα με αναρχικούς και ακροαριστερούς και μάλιστα με τις πλάτες του κράτους.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Ιουν 2024, 12:53

Λευκός Λύκος έγραψε:
08 Ιουν 2024, 19:56
Πασιφάη έγραψε:
08 Ιουν 2024, 14:35
Λευκός Λύκος έγραψε:
07 Ιουν 2024, 20:23

Μπούρδες. Όπως πάντα.
Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα ήθελε την ΧΑ στην φυλακή. Το ξέρεις και το ξέρω.
Όταν έξω από το δικαστήριο, μαζεύτηκαν 20.000 απλυτοι και παρακμηακοι,δεν θα μπορούσε να βγει άλλη απόφαση.
Και μην ξεχνάμε τον Ντογιακο,και τις πολιτικές παρεμβάσεις που γίνανε για να μπουν φυλακή.

Ο Ρουπακιας και όποιος εμπλέκεται σε εκνομες πράξεις,να καταδικαστούν ανάλογα. Οι υπόλοιποι έπρεπε να είναι ήδη έξω.-
Το καταλαβαίνεις ή να στο ζωγραφίσω την επόμενη;
Τί μου τσαμπουνας πάλι ρε Λύκε; Μέχρι πότε θα δίνετε ''γη και ύδωρ'' σε εγκληματίες; Λες και μπήκαν αδίκως φυλακή και το κατηγορητήριο ήταν και καλά για να ''χτυπήσουν τον δίκαιο αγώνα τους'', για να ξεβρωμίσουν τον τόπο σαν γνήσιοι νταβατζήδες.
Άσε με που κάθεσαι και προβάλλεις ως επιχείρημα τους άπλυτους, λες και μιλάμε για άτομα συνειδητοποιημένα με καθαρό μητρώο, που τους ''χτύπαγε'' το σύστημα, επειδή δεν τους γούσταρε. Επειδή ξέρεις και ξέρω, κοψε εσύ την παπάτζα. Πήγαν εκεί που τους έπρεπε να είναι. Να εκτισουν την ποινή τους και μετά στα τσακίδια, σπίτι τους. Όπως και οι εγκηματίες της 17 Νοέμβρη. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Στους αριστερούς είσαι άτεγκτος κριτής και να πάνε να γαμηθούν, ενώ στους ιδεολογικούς αδερφούς σου, δικαιολογείς εγκλήματα. Άντε το λοιπόν που θα μου αρχίσεις το κήρυγμα.
Θα ήσουν κακός ζωγράφος φίλε. Άστο μην το επιχειρήσεις ποτέ. Δεν θα πουλήσεις ούτε στη μπουτίκ λάικα. Έλα καλή συνέχεια.
Ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα και από όλους εδώ μέσα τι είναι η χα,τι πρεσβεύει κτλ.
Και ναι η δίκη είναι κατά κύριο λόγο πολιτική.
Κανένας φυσιολογικός εθνικιστής δεν θα πει καλά έκανε ο Ρουπακιας και όσοι εμπλέκονται άμεσα στην δολοφονία εκείνο το γαμημενο βράδυ.

Έχει καταστραφεί κόσμος,και οι οικογένειές αυτών εξαιτίας του κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε ο Βορίδης,ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι.

Μάθε λοιπόν ότι 3 μέρες μετά την δολοφονία Φύσσα, εισέβαλαν τα οπκε στο πατρικό μου σπίτι εδώ στην Θεσσαλονίκη και με εξευτέλισαν χωρίς λόγο και ουσία.
Το ίδιο έγινε και σε πολλά ακόμα άτομα και προσπαθούσαν να μας συνδέσουν με το οτιδήποτε.

Μπήκαν φυλακή άτομα που δεν εμπλέκονται, άτομα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτά που τους κατηγορούν γιατί απλά δεν ήταν πουθενά .
Από την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης μπήκαν φυλακή οι Ζησιμόπουλος, Ματθαιόπουλος και Γρέγος, χωρίς να φαίνονται σε κάποια επίθεση,σε κάποιο σκηνικό ή σε οτιδήποτε άλλο. Απλά έτυχε να είναι βουλευτές εκείνη την χρονική στιγμή.

Η δίωξη είναι καθαρά πολιτική. Απλά έπρεπε να παίξει το παραμύθι της εγκληματικής οργάνωσης για να μπουν φυλακή,και να μείνουν εκτός πολιτικού παιχνιδιού.
Να με σχωρνάς Λύκε μου, αλλά τί ''βαθμό'' είχες στην τοπική σου και γενικότερα τί ''αξίωμα'' είχες στο χώρο γενικότερα;

Η ΟΠΚΕ μάνα μου, δεν στοχοποιεί απλά ανθρώπους απ'το πουθενά. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος και να έχουν στοιχεία για να μπουκάρουν στου οποιουδήποτε το σπίτι. Δεν σκάνε απλά να σε καλημερίσουν.
Ποιό κυνήγι μαγισσών; Ας είμαστε λίγο σοβαροί, έτσι; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Ιουν 2024, 13:30

Πασιφάη έγραψε:
10 Ιουν 2024, 12:53

Να με σχωρνάς Λύκε μου, αλλά τί ''βαθμό'' είχες στην τοπική σου και γενικότερα τί ''αξίωμα'' είχες στο χώρο γενικότερα;

Η ΟΠΚΕ μάνα μου, δεν στοχοποιεί απλά ανθρώπους απ'το πουθενά. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος και να έχουν στοιχεία για να μπουκάρουν στου οποιουδήποτε το σπίτι. Δεν σκάνε απλά να σε καλημερίσουν.
Ποιό κυνήγι μαγισσών; Ας είμαστε λίγο σοβαροί, έτσι; :lol:
:smt005:

Ρε είστε τελείως αλλού για αλλού!!! Έχετε φάει τρελό πρόλογο!!!

Δεν υπήρχαν βαθμοί και αξιώματα και βλακείες.

Και ναι, η ΟΠΚΕ και η αστυνομία και η αντιτρομοκρατική μπούκαραν χωρίς λόγο σε σπίτια. Αρκεί απλά να ήσουν μέλος ή απλά να πήγαινες στα γραφεία! Δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Δεν έχετε ιδέα τί παίχτηκε το '13. Μιλάμε για καταστάσεις NKVD!

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Ιουν 2024, 13:39

Τι παπατζής είσαι μωρ' αδελφάκι μου.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Ιουν 2024, 13:45

Ναύτης έγραψε:
10 Ιουν 2024, 13:39
Εσύ είσαι παπατζής και άσχετος

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Ιουν 2024, 13:47

Ο άλλος (αστυνομικός) είχε προσχωρήσει στην ΧΑ το '11 και το '13 μπούκαραν στο σπίτι του (ενώ αυτός έλλειπε στην υπηρεσία) η αντιτρομοκρατική και το εσωτερικών υποθέσεων και του έκαναν λύμπα το σπίτι μπροστά στην γυναίκα του και τα παιδιά του! Αυτά γινόντουσαν το '13...

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Ιουν 2024, 13:50

Golden Age έγραψε:
10 Ιουν 2024, 13:45
Ναύτης έγραψε:
Πάντως δεν πουλάω τρελίτσα και σάπια όπως εσύ.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Ιουν 2024, 13:50

Ναύτης έγραψε:
10 Ιουν 2024, 13:50
Golden Age έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Δεν πουλάω τρέλα και σάπια. Γεγονότα λέω. Εσύ πουλάς τρέλα και σάπια για να με απαξιώσεις.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Ιουν 2024, 13:51

Golden Age έγραψε:
10 Ιουν 2024, 13:47
Ο άλλος (αστυνομικός) είχε προσχωρήσει στην ΧΑ το '11 και το '13 μπούκαραν στο σπίτι του (ενώ αυτός έλλειπε στην υπηρεσία) η αντιτρομοκρατική και το εσωτερικών υποθέσεων και του έκαναν λύμπα το σπίτι μπροστά στην γυναίκα του και τα παιδιά του! Αυτά γινόντουσαν το '13...
Ο Ξανθόπουλος αξούριστος, με σκισμένο το σακάκι και σπασμένο το μπουζούκι, σε ποια σκηνή εμφανίζεται;

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Ιουν 2024, 13:52

Golden Age έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Δεν πουλάω τρέλα και σάπια. Γεγονότα λέω. Εσύ πουλάς τρέλα και σάπια για να με απαξιώσεις.
Τι να σε απαξιώσω, ρε σαχλαμάρα, δεν χρειάζεσαι βοήθεια γι' αυτό, μια χαρά τα καταφέρνεις και μονάχος σου.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Ιουν 2024, 13:54

Ναύτης έγραψε:
10 Ιουν 2024, 13:51
Golden Age έγραψε:
10 Ιουν 2024, 13:47
Ο Ξανθόπουλος αξούριστος, με σκισμένο το σακάκι και σπασμένο το μπουζούκι, σε ποια σκηνή εμφανίζεται;
Καλά λέω ότι έχεις καταντήσει σαν γραφικός ΑΝΤΙΦΑ. Αυτά είναι γεγονότα. Προσωπικός μου γνωστός είναι. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις. Το ότι επέλεξα να μην γράφω εδώ μέσα για αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν. Το '13 έγιναν πολλά αίσχη σε πολύ κόσμο. Αν θέλεις να είσαι αρνητής της πραγματικότητας πρόβλημά σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών