Συνήθως όλοι γράφουν οι δελφίνοι.
Εγώ δεν συμφωνώ με αυτήν την λέξη , εγώ θα γράψω πολιτικοί άξιοι που πιστεύουν στην ΝΔ άρχισαν να συζητάνε για την επόμενη μέρα.
Την μέρα που η παρέα του Σπύρου Γεωργιάδη (τρελαίνομαι να τον γράφω Σπύρο

Πραγματικά ο κόσμος με την αποχή του έδειξε ότι επέστρεψε πίσω στις μνημονιακές εκλογές.
Τότε που όλοι απαξιώνανε τους πολιτικούς και κάποιοι ντρεπόντουσαν που διετέλεσαν στον πολιτικό στίβο.
Υπάρχουν όμως άξια μέλη δεν θα γράψω στελέχη στην ΝΔ που μπορούμε να τους εμπιστευτούμε;
Στελέχη σαν τον Μιλτιάδη Έβερτ παράδειγμα ή τον Σούρλα , η τον Δένδια , η τον πατέρα Μητσοτάκη;
Δεν ξέρω θα το δούμε στην πορεία.
Θα γίνουν αυτά που πρέπει το ξήλωμα της δικαιοσύνης και το στήσιμο της από την αρχή με πλήρη ελευθερία;
Το ξήλωμα των εφοριακών και το στήσιμο ξανά ενός αδιάφθορου σώματος;
Την πραγματική οργάνωση της άμυνας της χώρας και την δημιουργία μόνιμου εθνικού υπερκομματικού συμβουλίου με συμμετοχή πάντα του εκάστοτε πρωθυπουργού του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του εκπροσώπου των Βορειοηπειρωτών;
Θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην οργάνωση της ανάπτυξης της χώρας;
Θα βάλουνε ένα πρόγραμμα καταπολέμησης της υπογεννητικότητας;
Θα μπορέσουν να δώσουνε λύσεις στο μεταναστευτικό;
Θα μπορέσουν να μειώσουν την εγκληματικότητα;
Δεν ξέρω αλλά πάντα πίστευα ότι μέσα στην ΝΔ υπάρχουν οι πιο έξυπνοι , ικανοί και καταρτισμένοι επιστήμονες απλά η γόνοι των οικογενειών δεν τους αφήνουν αξιοκρατικά να φανούν.
Ελπίζω αυτές οι διεργασίες να βγούνε σε καλό για την χώρα πάνω από όλα, και να μην γίνουν επιφανειακές αλλαγές με υποδείξεις των οποιοδήποτε επικοινωνιολόγων για λόγους απλά επικοινωνίας με σκοπό να ξεγελάσουν και πάλι τον κόσμο ξοδεύοντας άλλα τέσσερα χρόνια από τα νιάτα της χώρας και απογοητεύοντας ακόμα μια φορά τους Έλληνες.
Όλα τα πιο πάνω είναι από διάφορες συνελεύσεις του 2017, 2018, 2019 που παρακολούθησα στην ΝΔ.
Από ανθρώπους της ΝΔ ικανούς , άξιους που έχουν όραμα αλλά είναι παραγκωνισμένοι.
Άρα γνωρίζουν όλοι τι πρέπει να κάνουν.
Κάποια από τα πιο πάνω ήτανε και προεκλογικές υποσχέσεις.