Ασε ρε ΝΔικό μποτάκι. Σουπιά, ανοίγεις και νημα ξεκαρφώματος.Frappezitis έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 21:56Μπράβο στο ΚΚΕ !
Μεγάλη άνοδος των ποσοστών πανελλαδικά.
Διπλασιασμός σχεδον των δυνάμεων του.
Μπράβο στο Κόμμα μας το ΚΚΕ !!!!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Μπράβο στο Κόμμα μας το ΚΚΕ !!!!
Τόση ηλιθιότητα είναι αβάσταχτη πραγματικά.
Οφ τόπικ, μπράβο στο ΚΚΕ που καταφέρνει να υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα έστω και σε αυτήν την μορφή.
Οφ τόπικ, μπράβο στο ΚΚΕ που καταφέρνει να υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα έστω και σε αυτήν την μορφή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Frappezitis
Θα ‘θελα να μουν πράσινος, πράσινα να μιλούσαvantono έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 13:53Ασε ρε ΝΔικό μποτάκι. Σουπιά, ανοίγεις και νημα ξεκαρφώματος.Frappezitis έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 21:56Μπράβο στο ΚΚΕ !
Μεγάλη άνοδος των ποσοστών πανελλαδικά.
Διπλασιασμός σχεδον των δυνάμεων του.
πράσινα να κοιμόμουνα, πράσινα να ξυπνούσα..
...Στα πράσινά μου όνειρα πράσινα μουρμουρίζω
πρασίνισες αγάπη μου και δε σ’ αναγνωρίζω.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Frappezitis
Το 9,25% του ΚΚΕ σαρώνει και στο firstdates 
"Το όνειρό μου είναι να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής"

ΟΛΟΙ στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της Μελίνας!

ΟΛΟΙ στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της Μελίνας!
ισραηλινοι.

- Golden Age
Τώρα συμμετέχουν και στα ριάλιτυ οι κομμουνιστές;Frappezitis έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 18:29Το 9,25% του ΚΚΕ σαρώνει και στο firstdates

- Frappezitis
1. Τώρα που τελείωσε η ψηφοφορία των ευρωεκλογών, ήθελα να κάνω γνωστό ότι επέλεξα να ψηφίσω ΚΚΕ. Και θα στηρίζω το ΚΚΕ από εδώ και στο εξής. Προφανώς και αποχωρώ από τον «όλο ΣΥΡΙΖΑ».
Η δήλωση αυτή γράφεται πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και είναι ανεξάρτητη από αυτά. Επέλεξα, να μην τη δημοσιοποιήσω νωρίτερα, από σεβασμό στον απλό, ανιδιοτελή κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.
2. Σε εύλογο χρόνο θα δημοσιοποιήσω ένα κείμενο συμπερασμάτων και αυτοκριτικής για την περίοδο 2007 – 2023, δεδομένης της σημαντικής προσπάθειας που έκανα για να στηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δυναμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένη βέβαια και η αντίστοιχη ευθύνη μου, αφού υπήρξα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2013 έως το 2023.
3. Μπροστά στο μεγάλο αδιέξοδο των κοινωνιών σε πλανητική κλίμακα, μπροστά στην αποτυχία των «ενδιάμεσων» εγχειρημάτων (από τον ΣΥΡΙΖΑ ως τη Λατινική Αμερική) αλλά και με όλη τη γνώση της εποχής μας, θεωρώ ότι απαιτείται να ξαναξεκινήσουμε από τα θεμελιώδη. Δηλαδή, να δουλέψουμε για μια νέα συγκέντρωση δυνάμεων γύρω από ένα σύγχρονο, δομημένο και μακράς πνοής Σχέδιο υπέρβασης του καταστροφικού, ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού.
Επισημαίνω δε, ότι στο κρισιμότερο -και αρχειακό θα έλεγα- πολιτικό ζήτημα της εποχής μας, στο ζήτημα του πολέμου, το ΚΚΕ έχει τη μόνη σωστή οπτική, την καταγγελία του ιμπεριαλιστικού χαρακτήρα του πολέμου και την ανεξαρτησία από τα όλα τα φιλοπόλεμα κέντρα.
https://www.facebook.com/christos.karam ... Fosa6ELW9l
Η δήλωση αυτή γράφεται πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και είναι ανεξάρτητη από αυτά. Επέλεξα, να μην τη δημοσιοποιήσω νωρίτερα, από σεβασμό στον απλό, ανιδιοτελή κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.
2. Σε εύλογο χρόνο θα δημοσιοποιήσω ένα κείμενο συμπερασμάτων και αυτοκριτικής για την περίοδο 2007 – 2023, δεδομένης της σημαντικής προσπάθειας που έκανα για να στηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δυναμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένη βέβαια και η αντίστοιχη ευθύνη μου, αφού υπήρξα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2013 έως το 2023.
3. Μπροστά στο μεγάλο αδιέξοδο των κοινωνιών σε πλανητική κλίμακα, μπροστά στην αποτυχία των «ενδιάμεσων» εγχειρημάτων (από τον ΣΥΡΙΖΑ ως τη Λατινική Αμερική) αλλά και με όλη τη γνώση της εποχής μας, θεωρώ ότι απαιτείται να ξαναξεκινήσουμε από τα θεμελιώδη. Δηλαδή, να δουλέψουμε για μια νέα συγκέντρωση δυνάμεων γύρω από ένα σύγχρονο, δομημένο και μακράς πνοής Σχέδιο υπέρβασης του καταστροφικού, ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού.
Επισημαίνω δε, ότι στο κρισιμότερο -και αρχειακό θα έλεγα- πολιτικό ζήτημα της εποχής μας, στο ζήτημα του πολέμου, το ΚΚΕ έχει τη μόνη σωστή οπτική, την καταγγελία του ιμπεριαλιστικού χαρακτήρα του πολέμου και την ανεξαρτησία από τα όλα τα φιλοπόλεμα κέντρα.
https://www.facebook.com/christos.karam ... Fosa6ELW9l
ισραηλινοι.

- Golden Age
Tilemachos Chormovitis
1 ώρ. ·
Αυτές τις μέρες, έπεσαν στην αντίληψη μου δυο μέλη της εγχώριας φιλελέφτ ιντελιγκέντσιας που με κείμενά τους (το ένα ανάρτηση στο fb , το άλλο άρθρο στα "Νέα") φαίνονται να νιώθουν σχεδόν ανακουφισμένοι για την ύπαρξη του ΚΚΕ επειδή λειτουργεί σαν ανάχωμα στη διαφυγή ψήφων προς την "ακροδεξιά". Δηλαδή, με λίγα λόγια, προτιμάνε ένα ολοκληρωτικό κόμμα, που θέλει να καταργήσει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και υμνεί έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς του 20ου αιώνα, από τα κόμματα της συντηρητικής δεξιάς. Βλέπετε, οι πολιτικές καταβολές και οι πολιτικές συμπάθειες των ελίτ μας δεν κρύβονται.
https://www.facebook.com/tilemachos.cho ... xJZiLCgJ9l
- Frappezitis
Το ΚΚΕ καταγγέλλει προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην καταμέτρηση της επιστολικής ψήφου
«σοβαρά ερωτήματα» προκαλεί η στάση εισαγγελέως – πρόεδρου εφορευτικής επιτροπής, η οποία σύμφωνα με το ΚΚΕ «όταν πρόκειται για ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, κινούμενη κόντρα στις οδηγίες επιχειρεί να τα βγάλει άκυρα, ενώ όταν πρόκειται για ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων τα βγάζει έγκυρα. Και αυτό τη στιγμή που αφορούν ίδιες περιπτώσεις σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, φτάνοντας μάλιστα να απειλεί με σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία εκπροσώπους του ΚΚΕ που διαμαρτύρονται για την μεροληψία της».
«σοβαρά ερωτήματα» προκαλεί η στάση εισαγγελέως – πρόεδρου εφορευτικής επιτροπής, η οποία σύμφωνα με το ΚΚΕ «όταν πρόκειται για ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, κινούμενη κόντρα στις οδηγίες επιχειρεί να τα βγάλει άκυρα, ενώ όταν πρόκειται για ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων τα βγάζει έγκυρα. Και αυτό τη στιγμή που αφορούν ίδιες περιπτώσεις σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, φτάνοντας μάλιστα να απειλεί με σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία εκπροσώπους του ΚΚΕ που διαμαρτύρονται για την μεροληψία της».
ισραηλινοι.

σε ποιον την καταγγέλει,σε μένα?θα κάνω ότι μπορώ
Μέχρι και η Γαλάτω πήρε περισσότερες ψήφους
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
https://ekloges.ypes.gr/current/e/home/ ... ties/9259/

Στην Ικαρία, η Δημιουργία πήρε 3 ψήφους, η μία δική μου.
Το πολύ καπακαπα, υπάρχουν αρκετοί μπολσεβίκοι,
μπαίνεις σε καφενέ στην Ικαρία και είναι τίγκα στους μουρλούς παλαβούς και κουκουέδες που σε πολλές ταυτίζονται,
επίσης έρχονται πολλοί ευρωπαίοι θύματα της μαρξιστικής μαλάκινσης εγκεφάλου, κάτι αυστριακοί κάτι γάλλοι γερμανοί,
καρακομμούνια και μας έρχονται εκεί για διακοπές, κατά τα άλλα οι υπόλοιποι κουκουέδες είναι σαν θρησκεία,
όπως στην Σύρο έχει πολλούς καθολικούς έτσι και στην Ικαρία έχει κουκουέδες.
Εμένα όπου με βλέπουν, στρίβουν, τσιμουδιά και μουγγαμάρα όταν είμαι εκεί,
κρύος ιδρώτας τους πιάνει μη τυχόν και ρωτήσω δημόσια για τα οικονομικά του περισσού και ποιος μασουλάει τα εκατομμύρια εκεί μέσα.
Στην Ικαρία, η Δημιουργία πήρε 3 ψήφους, η μία δική μου.
Το πολύ καπακαπα, υπάρχουν αρκετοί μπολσεβίκοι,
μπαίνεις σε καφενέ στην Ικαρία και είναι τίγκα στους μουρλούς παλαβούς και κουκουέδες που σε πολλές ταυτίζονται,
επίσης έρχονται πολλοί ευρωπαίοι θύματα της μαρξιστικής μαλάκινσης εγκεφάλου, κάτι αυστριακοί κάτι γάλλοι γερμανοί,
καρακομμούνια και μας έρχονται εκεί για διακοπές, κατά τα άλλα οι υπόλοιποι κουκουέδες είναι σαν θρησκεία,
όπως στην Σύρο έχει πολλούς καθολικούς έτσι και στην Ικαρία έχει κουκουέδες.
Εμένα όπου με βλέπουν, στρίβουν, τσιμουδιά και μουγγαμάρα όταν είμαι εκεί,
κρύος ιδρώτας τους πιάνει μη τυχόν και ρωτήσω δημόσια για τα οικονομικά του περισσού και ποιος μασουλάει τα εκατομμύρια εκεί μέσα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ωραίος ο ρολεξάκιας, με τα πούρα του και την κοιλάρα του

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Για τον Καπετάν Σβέρκο λες ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Frappezitis
Θα τσιτσιριστεί το τσιλιμπιρδόνι σας .
"Το ΚΚΕ βολεύεται με το 5%"
"Το ΚΚΕ βολεύεται με το 7,2%"
"Το ΚΚΕ βολεύεται με το 9,2%"
ισραηλινοι.

- Frappezitis
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην επιστολή του με την οποία θέτει ζήτημα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ανησυχεί μήπως το Κόμμα του μετατραπεί σε "ΚΚΕ του Κέντρου".
Για να ειρωνεύεται ο κ. Κωνσταντινόπουλος το ΚΚΕ, φαίνεται ποσο καλά πηγεστις εκλογές...
Για να ειρωνεύεται ο κ. Κωνσταντινόπουλος το ΚΚΕ, φαίνεται ποσο καλά πηγεστις εκλογές...
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελους ΠΡΩΤΗ η ΕΛΛΑΔΑ ! Μπραβο Μητσοτακη,Μπραβο ΝΔ !!!
από Frappezitis » 25 Δεκ 2023, 10:57 » σε Οικονομία - 42 Απαντήσεις
- 1527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Δεκ 2023, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
23 Απρ 2024, 01:40