Ο Μητσοτάκης όμως είναι ακριβώς ο τελευταίος άνθρωπος που θα αυτοκτονούσε. Δέκα εκατομμύρια Έλληνες να αυτοκτονούσαν, ο Μητσοτάκης ακόμα θα κυβερνούσε. Την Μαρέβα. Ακόμα και ο Γρηγόρης Ψαριανός, πιο εύκολα θα αυτοκτονούσε από τον Μητσοτάκη.Praetoriae έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 19:39Η φάση θυμίζει Χίτλερ κλεισμένο στο bunker του στην τελευταία φάση του πολέμου
Κλείδωσε» η στρατηγική του Μαξίμου – Στροφή προς το κέντρο αποφάσισε ο Μητσοτάκης.ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ?
Re: Κλείδωσε» η στρατηγική του Μαξίμου – Στροφή προς το κέντρο αποφάσισε ο Μητσοτάκης.ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ?
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
Re: Κλείδωσε» η στρατηγική του Μαξίμου – Στροφή προς το κέντρο αποφάσισε ο Μητσοτάκης.ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ?
ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- taxalata xalasa
όχι βλάκα...Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
Μαλάκα...
...σ'είπας
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- hellegennes
Όταν λένε στροφή εννοούν κάτι τέτοιο:Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 10:23Αν κάνει στροφή προς το κέντρο δεξιά στροφή θα είναι. Αφού το κόμμα είναι κεντροαριστερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Με εκνευρίζει όταν χάνονται ευκαιρίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι γιατί μόνος του παιρνει τις αποφάσεις. Εδώ δεν ξερει πόσο κάνει το τυρί. Ανάθεμα και αν ξέρει να βγάλει να πληρωσει, ο πρίγκηπας της ζαμουντα.
Αν τον θεωρείς έξυπνο, σημαίνει πως είσαι πιο βλάκας από αυτόν. Δεν είναι αστείο αυτό.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:12hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δε φεύγει το γίδι, ο γλίτσας, μαζί θα πέσουν στα σκατά ...ηρωικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 11 Ιουν 2024, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλίθιος δεν είναι, απλά είναι περίπτωση Σημίτη, το οποίο σημαίνει ότι βρίσκεται στην κεφαλή ενός συστήματος το οποίο είναι ισχυρότερο απο τον ίδιο και δεν έχει ιδιαίτερη έγνοια να προσπαθήσει να το αλλάξει, κατα τα άλλα οι προσωπικές του επιλογές και ικανότητες είναι λίγο πολύ αδιάφορες, γι'αυτό δε θα είχε σημασία αν ήταν ηλίθιος, αλλά δεν είναι. Απλά λειτουργεί σαν κουρτίνα και απο πίσω είναι ο πραγματικός Οζhellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.

Συνεχίζεις να είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ ,ψηφίζοντας έναν ηλίθιο τρωγλοδύτη, βλάκα Γεωργιάδη .Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:12hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
to be continued..
Αν το μέτρο σύγκρισης είναι οι ψηφοφόροι του, τότε ο Κυριάκος είναι Αϊνστάιν. Όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί άλλωστε. Αλλά σε σχέση με άλλους πολιτικούς... μάλλον υπολείπεται. Δηλαδή αν δεν είχε το όνομα νομίζω ότι θα πάλευε ακόμα και να μπει στη Βουλή. Και μάλλον δεν θα τα κατάφερνε.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- hellegennes
Όχι, έχει κατά την γνώμη μου φανερά χαμηλή νοημοσύνη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το δεις αυτό, πέρα απ' αυτά που λέει, που έτσι κι αλλιώς είναι κείμενα που δεν έχει καμμιά ευφυΐα για να κάνει editorialize*. Ο τρόπος έκφρασής του, η ομιλία του, ο ρυθμός που μιλάει, οι εκφράσεις του προσώπου του, οι κινήσεις του... όλα δείχνουν άνθρωπο μέσης προς χαμηλή νοημοσύνης. Ο τρόπος επίσης που ακούει κάποιος τον συνομιλητή του δείχνει αν καταλαβαίνει τι του λέει. Συμπεριφορική ανάλυση είναι. 100% ακριβής δεν είναι, αλλά η συμπεριφορική ανάλυση δίνει πολύ καλά αποτελέσματα όταν υπάρχουν πολλοί δείκτες που εμφανίζονται ταυτόχρονα και εδώ το έχουμε αυτό.Σενέκας έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:24Ηλίθιος δεν είναι, απλά είναι περίπτωση Σημίτη, το οποίο σημαίνει ότι βρίσκεται στην κεφαλή ενός συστήματος το οποίο είναι ισχυρότερο απο τον ίδιο και δεν έχει ιδιαίτερη έγνοια να προσπαθήσει να το αλλάξει, κατα τα άλλα οι προσωπικές του επιλογές και ικανότητες είναι λίγο πολύ αδιάφορες, γι'αυτό δε θα είχε σημασία αν ήταν ηλίθιος, αλλά δεν είναι. Απλά λειτουργεί σαν κουρτίνα και απο πίσω είναι ο πραγματικός Οζhellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
Θα σου δώσω κι ένα παράδειγμα που όπως και να το πιάσεις δείχνει άτομο με πολύ περιορισμένη ευφυΐα. Τάδε έφη Μητσοτάκης:
«Συζητούσα με την υπουργό Πολιτισμού και τον κύριο Σκέρτσο, για το πόσα ελαιόδεντρα έχει το υπουργείο Πολιτισμού εντός του αρχαιολογικού χώρου. Το λάδι το οποίο μπορεί να παράγεται μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας δεν χρειάζεται να σας πω σε τι τιμή μπορεί να πουληθεί. Είναι μια ευκαιρία να δούμε τη σύνδεση μεταξύ της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του πρωτογενούς τομέα».
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε είχαν όντως αυτήν την συζήτηση και το πρότεινε στ' αλήθεια ή κάποιος τού έγραψε ένα κείμενο που περιέχει αυτήν την κουβέντα που δεν έγινε ποτέ. Και στις δυο περιπτώσεις, το άτομο που είναι πρωθυπουργός και το λέει αυτό χωρίς να πρόκειται για σκετσάκι που κάνει χιούμορ, δείχνει ότι είναι τέρμα ηλίθιος. Αν του το έγραψε κάποιος, δεν θα το διάβαζε ποτέ αν είχε δυο δράμια μυαλό. Θα του έλεγε "τι μαλακίες γράφει, ρε βλάκα" και δεν θα έβγαινε να το προβάλει δημόσια. Αν δεν του το έγραψε κανείς και όντως συνέβη το περιστατικό και το διηγείται, δείχνει εξίσου ηλίθιο άτομο που δεν καταλαβαίνει από κλίμακες που μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε άνθρωπος με μέση νοημοσύνη.
Αν υπάρχει άτομο που δεν καταλαβαίνει πόσο ηλίθιο είναι να το πει οποιοσδήποτε άνθρωπος αυτό σαν σοβαρή ιδέα, πόσο μάλλον ο πρωθυπουργός της χώρας, δηλαδή έχει ίδιο IQ με τον Μητσοτάκη, ας διαβάσει το ποστ μου όπου το είχα σχολιάσει:
hellegennes @ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
* αυτό είναι σημαντικός δείκτης ευφυΐας πολιτικού ειδικά σήμερα που ξέρεις ότι δεν γράφουν τίποτα μόνοι τους. Καταλαβαίνεις πότε κάτι είναι προσθήκη και τι είδους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεξιουληδες πονατε?Sold out η συναυλια για την δολοφονιες των Τεμπων απο την ΝΔ
από Μαδουραίος » 05 Οκτ 2024, 23:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
06 Οκτ 2024, 12:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εδιωξε ο Ζουλας τον φασιστα Ιωσήφ Βάγγερ απο την ΕΡΤ.Δεξιουληδες πονατε?
από Μαδουραίος » 22 Αύγ 2024, 08:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
22 Αύγ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι η στροφη της ΕΕ προς τον φασισμο ειναι αναποφευκτη
από Στρακαστρουκας » 17 Απρ 2024, 02:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Απρ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση 21 μονάδες μπροστά ο Μητσοτάκης - Μαδουραίαοι-Αρίστοι-Χελώνες πονάτε;;
από giotis2005 » 22 Μαρ 2024, 11:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
22 Μαρ 2024, 13:50
-