Κασσελάκης : Όποιος δεν θέλει φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο κοινοβουλευτικές συμμαχίες με ΠΑΣΟΚ
- Τοξοβόλος_UK
Κασσελάκης : Όποιος δεν θέλει φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο κοινοβουλευτικές συμμαχίες με ΠΑΣΟΚ
Στέφανος Κασσελάκης: «Γέφυρες» σε ΠΑΣΟΚ για συνεργασία και «καρφί» σε Τεμπονέρα – «Όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ»
https://www.newsit.gr/politikh/stefanos ... a/4108415/
https://www.newsit.gr/politikh/stefanos ... a/4108415/
- Τοξοβόλος_UK
Re: Κασσελάκης : Όποιος δεν θέλει φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο κοινοβουλευτικές συμμαχίες με ΠΑΣΟΚ
Ο Κασσελάκης σωστά ναρκοθέτησε πλήρως τις παπαριές του Τεμπονέρα κοκ χθές. Δεν υπάρχουν αυτά. Σύμφωνα με την αρθρογραφία του είναι ξεκάθαρο τι θα κάνει την επόμενη μέρα για την κεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Φαίνεται αποφασισμένος οτι δεν θα παίξει στα ίδια λάθη του Τσίπρα που θα είναι όμηρος πασόκων, αποστατών και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Πάει για τον μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την εξαΰλωση όλων των ανταγωνιστικών δυνάμεων του χώρου στα πλαίσια της μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ στο μοντέλο των Δημοκρατικών ως τον μοναδικό παντοδύναμο προοδευτικό πόλο της χώρας.
Αυτό δλδ που φοβούνται τύποι σαν τον κάμερον ή κομματόσκυλα της νδ. Ουσιαστικά αυτό που θα χτυπήσει κατά μέτωπο τη νδ μακροπρόθεσμα.
Αν του βγει ή όχι θα φανεί. Προσωπικά πιστεύω οτι θα του βγεί γιατί έχει τον κόσμο κ την βάση του ΣΥΡΙΖΑ κ ανα πάσα στιγμή τα κάνει πουτάνα με την παραμικρή αμφισβήτηση του.
Make or break moment θα είναι το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Φαίνεται αποφασισμένος οτι δεν θα παίξει στα ίδια λάθη του Τσίπρα που θα είναι όμηρος πασόκων, αποστατών και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Πάει για τον μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την εξαΰλωση όλων των ανταγωνιστικών δυνάμεων του χώρου στα πλαίσια της μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ στο μοντέλο των Δημοκρατικών ως τον μοναδικό παντοδύναμο προοδευτικό πόλο της χώρας.
Αυτό δλδ που φοβούνται τύποι σαν τον κάμερον ή κομματόσκυλα της νδ. Ουσιαστικά αυτό που θα χτυπήσει κατά μέτωπο τη νδ μακροπρόθεσμα.
Αν του βγει ή όχι θα φανεί. Προσωπικά πιστεύω οτι θα του βγεί γιατί έχει τον κόσμο κ την βάση του ΣΥΡΙΖΑ κ ανα πάσα στιγμή τα κάνει πουτάνα με την παραμικρή αμφισβήτηση του.
Make or break moment θα είναι το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 12 Ιουν 2024, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Κασσελάκης : Όποιος δεν θέλει φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο κοινοβουλευτικές συμμαχίες με ΠΑΣΟΚ
Την πόρτα ρεεεεε.Μπαίνει ζέστη.
- Μαδουραίος
Kαλά τα λέει ο πρόεδρας. Συγκροτημένη η δήλωση του. Ο Τεμπονέρας αν και μου είναι πολύ συμπαθής πολύ το τραβάει το σχοινί τελευταία. Επίσης καλά τα λέει και για τους αποστάτες. Τον μπούλο. Δεν τους θέλουμε γιατί έγραψαν στα παπάρια τον κόσμο που συμμετείχε στην περσινή εκλογή (και αυτούς που τους ψήφισαν) έφυγαν συντεταγμένα, δεν παρέδωσαν τις έδρες τους όπως όφειλαν βάσει καταστατικού και επέλεξαν να ιδρύσουν ένα κομματιδιο της συμφοράς για να βοηθήσουν τον Κούλη. Ας πάνε εκεί.
Επ' ευκαιρία, οι ζαίοι πώς θα έβλεπαν μια κοινοβουλευτική συμμαχία με αρχηγό Γερουλάνο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Εγώ θετικά θα την έβλεπα. Απλά όλες οι συμμαχίες γίνονται βάσει πολιτικών θέσεων και όχι προσώπων. Αν το ΠΑΣΟΚ αφήσει πίσω του τον εναγκαλισμό με τη δεξιά και τη λογική του κκε του κέντρου ευπρόσδεκτο είναι. Ο Γερουλάνος προσωπικά μου είναι συμπαθής.
-
- Τοξοβόλος_UK
Καμμία σχέση. Ο Γερουλάνος δεν παραπέμπει σε μπάρμπι μπόι.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 12:02κ μένα πολύ.
Θα έχουμε κ 2 γκέι αρχηγούς κομμάτων. Ο ένας ανοιχτά ο άλλος στο ντεμί.
Όντως είναι συμπαθητικός ο Κασσελάκης αλλά είναι πολύ, πώς να το πω, σαπουνοπεράτος βρε καλό μου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
'Ασ' το. Εσύ θα ήσουν ιδανικός ως στάιλ μάνατζερ, προσωπικός γραμματέας κλπ μόνον του Κασσελάκη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Σύριζα δεν έχει απλά έναν αρχηγό αλλά έναν Λουδοβίκο που λέει ότι ο Σύριζα είμαι εγώ.
Τοξοβολε μην ελπθζεις πλεον ο τυπος περα απο τικτοκτικη χαριτωμενια αδεν έχει ούτε οργανωτικές ικανότητες ούτε σοβαρό πολιτικό λόγο.
Ετοιμαστείτε για την επιστροφή του νταουλιερη.
Τοξοβολε μην ελπθζεις πλεον ο τυπος περα απο τικτοκτικη χαριτωμενια αδεν έχει ούτε οργανωτικές ικανότητες ούτε σοβαρό πολιτικό λόγο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο Τσίπρας πλεον είναι καμμένο χαρτί. Και η παρέμβαση του πριν 3 μήνες κατέληξε σε φιάσκο. Εβαλε και την θεία Ολγα μπροστά έλεος. Ο Κασσελάκης πράγματι έχει θέματα αλλά έχει κάποιο potential και αυτή τη στιγμή δεν βλέπω και κάτι καλύτερο. Απλά πρέπει κάποιοι σύμβουλοι του να τον συμβουλεύσουν σε κάποια θέματα γιατί πράγματι κάποια θέματα πολιτικής δεν τα κατέχει.zteo έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 12:19Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Σύριζα δεν έχει απλά έναν αρχηγό αλλά έναν Λουδοβίκο που λέει ότι ο Σύριζα είμαι εγώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls: 6.5% Κασσελάκης 3.6% ΣΥΡΙΖΑ
από Archer29 » 13 Νοέμ 2024, 19:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 119 Απαντήσεις
- 2047 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
15 Νοέμ 2024, 09:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης: To πλήρες σχέδιο για τη δημιουργία του μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ
από Τοξοβόλος_UK » 24 Ιουν 2024, 18:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 246 Απαντήσεις
- 4369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
04 Ιούλ 2024, 23:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης πρώτος δημοσκοπικά και σε στοιχηματικές
από Archer29 » 16 Σεπ 2024, 22:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 295 Απαντήσεις
- 5523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
05 Οκτ 2024, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης: Αυτός θα είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο και μετά.
από Τοξοβόλος_UK » 22 Ιουν 2024, 21:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 1642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI
25 Ιουν 2024, 13:01
-